2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun bende de kolestaz başlangıcı dediler elim ve ayaklarım feci derecede kaşınıyordu doktorun verdiği ilacı günde 3 kez içiyorum kaşıntıyı hafifletti ama alp diye bir değer var yükselmeye devam ediyor böyle giderse sezeryanla almamız gerekebilir dedi doktor bebeğe zarar verebiliyormuş bu rahatsızlık çünkü; Allah şifa versin bizlere kızlar dua edin bize hatimleri de bitirelim artık doğumlar çoğaldı okumaya fırsat kalmaz ben kimlere dağıttığımızın listesini ve okuyanları yayınlayayım okuyamayacklar varsa onları da isteyenlere dağıtıp bitirelim inşallah

korkutma kendıni..eşinde korkunca sen ıyıce evhamlanmışsın..
ALLAH ömür verecek olursa hiçbişey önüne geçmez..
bak bn hamileyken ameliyat oldum..şükür geldık 34. haftaya
benımde bır arkadaşın başına geldı..o dönem yakından gördük acısını..çok zor..
RABBİM kimseye yaşatmasın..
ama eşinede lütfen şunu ilet ve sende benimse;
bu güzel hamilelik ve bebeğin tatlı telaşları geri gelmeyecek..anı yaşayın biraz..at üstünden korkuyu..RABBİM ailenize ödül vermiş..tadını çıkar hamilelik zorda olsa..
ALLAH yardımcınız olsun

amin :)
teşekkür ederim :)

benım karnımdada tümsek ya sağda ya solda en başından beri :) normalsınız yani..pozisyonu rahat demekki o şekilde..

amin :)

terlemiş olabilir misin? bazı çamaşırlar nemi ememiyor??

kuşummelek 17. cüz kahvemin köpüğü 23. cüz jeepers 24. aeaeinan 19. alk-can 9. melek anne 6. melekasil 12. aaxyz 27.cüz gasoline 3. cüz, bettünaz 4. smile53 16. srbkl 11. BABY 23 8. irem0730 20. ben 1-28-29-30.cüz huzurum 7. gasolina 18. denizzeynep 22. ışık27 21. andramm 5.cüz bitti Allah kabul etsin bu da bitirenler

üzülme..sezeryan gibi çaresi varmış..RABBİM şifasız dert vermesin..yardımcınız olsun..

Ben çok kasıyorum smear de bile canım acıyor ama o kadar çok smear verdim o kadar çok alttan muayene oldum ki onu takmiyorum ama elini parmağını sokuyorsa o kötü işte benim çok canım yanar.

Hiç kasma Can'ım o an kendini rahat bırakıp yukarı tavana bak ben öyle yaptım, hiç hissetmedim hatta sonra kemiklere biraz bastırınca hissettim ama Can'ım yanmadı bende normalde çok kasardım, doktorumun eli de hafif hızlıydı o yüzden hemen hızlı hızlı baktı acı hissetmedim o yüzden

38 haftami bitiriyor oldugum şu salı gununde gribal enfeksiyona yakalandim. Geceleri zaten bel agrisindan rahat uyuyamiyorum. Gunduzleri de sagolsun oglusum 1 dk beni yalniz birakmiyor ve hep yaramazlik peşinde. Cok yorgunum cokk
ALLAH yardımcın olsun canım..

şiddetliyse bu duygular ve mutsuz hissediyorsan elbette yardım almalısın..hamilelik depresyonu olabilir..lohusalıkta artabilir.. şiddetli ise yardım al bnce..

geçmiş olsun canım..bünyen yorgun düşmüş..ya şekerin düşüyor ya da tansiyon..dikkat et kendine..

Sanada cok gecmis olsun 38 hafta olman cok guzel bebek gelisimini tamamlamis

N nimet4 bilgilerini güncelledim :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- N nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma

7- srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

EKSİK VE GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR DİLERİM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…