• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım o acıyı çok iyi biliyoeum. Ben 4bucuk aylıkken yaptığımı duysan belki biraz hafifler ağrıların canım.
Yatmam gerekiyordu düşük riskinden sebep eşim çay verdi bende hiç düşünmeden içeçem ya güya hemen aldım doğru düzgün oturmadan bardak devrildi miğdem karnımın üstüne kadar komple döküldü bebeğimmmm diye bağırdım yerimden sıçradığım gibi soğuk suyun altına girdim hemen ama nasıl ağlıorum hem üşüyorum hem yanan yer yakıyor canımı hem ağlıyorum ben anne olamam bebeği şimdiden yaktım beceriksizim . Eşim telaştan ne yapacağını şaşırdı ben acımı geççtim bişey oldumu diye ağlıyorum hemen acile gittik dr bebek etkilenmez daha küçük dedi biraz rahatladım. Ama kocaman bi yanık izim vardı karnımda şuan küçüldü bana o günden hatıra kaldı :KK43:

He böyle durumlarda çok faydasını gördüğüm bi bitki var aloe vera yıllardır evimizde vardır yapraklarının içinde jel dolu koparının yaranın yanıkların üstüne koyunca ağrıyı alıyor ve çok iyi iyileştiyor okadar büyük yanık izine hiç ilaç kullanmadım gece boyu o yaprağı koydu eşim ben acıdan kıvranırken ama sonunda çok hafif lekeler kaldı avuç içi kadar bile değil
Sana da geçmiş olsun Can'ım çok kötü ya :KK43: bi kaç milim kalınlıkta derim silikonla birlikte düştü orası açık olduğu için akıyo sürekli. Elimi kullanamıyorum çok gıcık o_O

Kontrolümuz vardı bugün doktorum normal doğum olur bi sıkıntı çıkmazsa dedi çok şükür kilomuzda haftasiyla uyumlu 2.300 kaburga ağrıları ve uyuşma normalmis ve yalancı sancılar baslayabilirmis bizde durumlar böyle :) çok şükür
Masallah bebisinize hayirlisi ile saglikli alalim kucagimiza ins

Bu arada zaten aylardır kasılma sorunu yasayan ve nst ye giren hatunlara bi sorum var..
Sancılarınız 80i buluyor muydu? Veya 20dk lık bir çekimde 50-60arası sancınız kaç kez oluyodu? Benim dr abartıyo mu abartmıyo mu anlamaya çalışıyorum da..
Şimdi nst sonucuma bakıyorum, 80i az gecen bi kasılma var, birkaç tane de 40-60 arası var..

Benimde öyleydi geçen hafta Can'ım, zaten hiç 10-20 görmedim ben hep 30 la gitti, sonra ara ara hep 40-60 arası oldu sonra 1-2 kere 80 i buldu ..
Ben hep hissettim ama bu 40-60 ları bile hafifte olsa, o an hep kasılmalarım oldu, doktorda baktı zaten gayet iyi Dedi düzenli sancın yok Demişti, ptesi günü tekrar giricem bakalım :)

Yeniden selam kızlar biz dönüyoruz eve yoldayız Kızçemle
Nst em güzel çıkmış sorun yok
Usg de süperdi ilk defa yüzünü tam gördüm tombiş tombiş gözüküyordu balyanağım
:nazar::KK46::anneadayı: Birdahaki kontrolümüz 13 gün sonra ondan sonra da doğum olacak sanırım kısmetse 12Mart a günümüzü verdi :KK55:bir karışık duygular içerisindeyim birde kan tahlili yaptırdım
Genel anestezi ile sezeryan ücretine de 1250 tl dedi danışma doktorumuz fiyat vermiyormuş
Boyumuz 47cm
Kilomuzda 2440 gr olmuşuz :nazar:
Oh maşallah canım gözün aydın :)

Mrb kizlar dun konturolum vardi doktoruma ayagimdaki sisiklikleri gosterdim oda hemen idrar tahlili yapalim dedi birde tansiyon olcelim dedi neyse yaptirdik gerekenleri tansiyonum 15/8 lerdeydi idrar tahlilimde protein kacagi cikti ayaklarimdaki odemlerde derken teshis preeklampsi 36.haftamdayim doktor bebegi alabiliriz sezeryanla dedi simdilik tansiyon hapi kullaniyorum pazartesiye kadar tansiyonumu surekli olcup doktora gidecgimm bana dua edin kizlar ins tansiyonum duzelir bebegimi zamaninda dogururum ayrica ayaklardaki sisiklikleride ihmal etmeyin odem vardir hamilelikten deyip gecistirmeyin

Bu arada zaten aylardır kasılma sorunu yasayan ve nst ye giren hatunlara bi sorum var..
Sancılarınız 80i buluyor muydu? Veya 20dk lık bir çekimde 50-60arası sancınız kaç kez oluyodu? Benim dr abartıyo mu abartmıyo mu anlamaya çalışıyorum da..
Şimdi nst sonucuma bakıyorum, 80i az gecen bi kasılma var, birkaç tane de 40-60 arası var..
canim ben erken dogum riskim den beri düzenli cekiyorum nst 100u bile buldu sancilarim ki bu derece dogum sancisi oluyormus az evvel geldim duzeldi bi sekilee 70-80arasiydi sancilar doktorum sancin var mi dedi ben hissetmedim bisey ama bu dogumun yaklastigini ifade ediyormus sanirim ben de doktorum abartiyor diye biraz kizmistim cunku 150km gidiyorum doktor icin ama bunlar artip siklasirsa dogumu baslatiyormus

Benimde öyleydi geçen hafta Can'ım, zaten hiç 10-20 görmedim ben hep 30 la gitti, sonra ara ara hep 40-60 arası oldu sonra 1-2 kere 80 i buldu ..
Ben hep hissettim ama bu 40-60 ları bile hafifte olsa, o an hep kasılmalarım oldu, doktorda baktı zaten gayet iyi Dedi düzenli sancın yok Demişti, ptesi günü tekrar giricem bakalım :)
Aa aynıymışız ya biz seninle o zaman :KK48:
Hadi bakalım beni de prş bi daha çağırdı bakalım bu sefer nasıl çıkacak ne dicek :KK14:

Mrb kizlar dun konturolum vardi doktoruma ayagimdaki sisiklikleri gosterdim oda hemen idrar tahlili yapalim dedi birde tansiyon olcelim dedi neyse yaptirdik gerekenleri tansiyonum 15/8 lerdeydi idrar tahlilimde protein kacagi cikti ayaklarimdaki odemlerde derken teshis preeklampsi 36.haftamdayim doktor bebegi alabiliriz sezeryanla dedi simdilik tansiyon hapi kullaniyorum pazartesiye kadar tansiyonumu surekli olcup doktora gidecgimm bana dua edin kizlar ins tansiyonum duzelir bebegimi zamaninda dogururum ayrica ayaklardaki sisiklikleride ihmal etmeyin odem vardir hamilelikten deyip gecistirmeyin
Allah sifa versin inşallah saglikla vakitlice kucagina alirsin melegini canim

Benim de ayaklarımda biraz şişlik var ben de geçiştiriyodum ama prş gidince dr a söyliyim bari..
Sana da çok gecmiş olsun inşallah düzelir tansiyonun da accuk daha bekler bıdık :KK19:

canim ben erken dogum riskim den beri düzenli cekiyorum nst 100u bile buldu sancilarim ki bu derece dogum sancisi oluyormus az evvel geldim duzeldi bi sekilee 70-80arasiydi sancilar doktorum sancin var mi dedi ben hissetmedim bisey ama bu dogumun yaklastigini ifade ediyormus sanirim ben de doktorum abartiyor diye biraz kizmistim cunku 150km gidiyorum doktor icin ama bunlar artip siklasirsa dogumu baslatiyormus
Hımm senin bayağı yüksek çıkıyomuş, evet şimdi biraz okudum da netten yüksek çıkıp ağrı sancıdan ziyade sadece bizim gibi kasılma ve gerginlik hisseden çok gebe var zaten ama belli bi zaman sonrasında gerçekten de doğurmuş hepsi yani genelde 40 ı tamamlamadan ama 37 38lerde sağlıkla doğum yapmışlar, yani dr.un dediği gibi doğuma hazırlık işaretleriymiş galiba bunlar.. insallah bizde öyle olalım, sağlıkla alalım kucağımızaHoppa

kızlar bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadınız mı? hangi markayla yıkamalı ya? sabun tozu tarzı şeyler makineye zarar veriyor diye okudum burda. Hangi marka bebek cildi için daha iyi?

Biz doktordan geldik oğlumla. Nst de sancılar 80 ı buldu benim. Ama sürekli değil 20-30 a düştüğü de oldu. Düzenli sancı değil, yalancı sancı dedi doktorum. Düzenli olmadığı takdirce doğum sancısı değil dedi. Suyun kanaman olursa gel dedi. 36+1 iz bugün . Oğlum doğum kanalına girmiş ve tam 3 kilo. Artık karın ve bacak yapısı haftasıyla uyumlu dedi. Ama baş çevresi 2 hafta önde. Koca kafalı diye sevdi :) çatı muayeneme haftaya cuma bakacak. Bizden şimdilik böyle kızlarr.

bir de bir şey sorucam 36yı tamamlayan 37 içinde olanlar 37yi tamamlayıp 38den birkaç gün alanlara bebiş kilolarınız nasıl ? benim sağlık problemimden dolayı 37 gibi olabilir doğum.doktor kritik haftaları atlatıyor dedi ama bilemiyorm küveze falan girer mi. sağlıklı olalım da bakalım hangi haftaysa nasip.sağsalim alayım kucağıma da sağlıkla büyütmek nasip olsun hepimize.

bir de bir şey sorucam 36yı tamamlayan 37 içinde olanlar 37yi tamamlayıp 38den birkaç gün alanlara bebiş kilolarınız nasıl ? benim sağlık problemimden dolayı 37 gibi olabilir doğum.doktor kritik haftaları atlatıyor dedi ama bilemiyorm küveze falan girer mi. sağlıklı olalım da bakalım hangi haftaysa nasip.sağsalim alayım kucağıma da sağlıkla büyütmek nasip olsun hepimize.
O haftalarda dogan bebislerde sikinti olmuyor genel olarak icinizi rahat tutun 34 haftada ciger gelisimini tamamlams oluyor bebek ztn

Slm kizlar ancak donebildim size herkese cok tesekkur ederim dogum yapan arkadaslarda var onlarida yebrik ediyorum allah anali babali büyütsün saglikli hayirli evlat olsun ins. Benim hikayeme gelince; gecen hafta cts gunu gumduz 4de suyum geldi hemde baya bir an dedim bu kadar su nasil sigmis karnima sonra esimi aradim o disaridaydi 20dk icinde evde oldu bende o arada hazirlandim ve doktora geldik acilmam 4cmdi ve ara ara sancilarim giriyordu bebek ters oldugu icin beni acil sezeryana aldilar kan tahlil sonuclarini beklerken cok fazla titremem oldu icten sicaklik basiyo ama yime elinde olmadan titriyosun velhasıl saat 18.38de minik tospigimin o guzel sesini duydum o ani anlatamam hickirarak aglamaya basladim bir ara anestezi doktoru korktu bisey mi var iyi misin diye sordu halbuki ben mutluluktan agliyodum sonra melegimin yuzunu gordum ve sanki yeniden dunyaya geldim. 2gun hastane kaldiktan sonra taburcu olduk bu sefer emzirme maratonlari basladi duyuyo mu sut yetiyo mu mama versem mi biberona alisir mi diye deli sorular ve uykusuz geceler.. o uykusuz gecelerde o kucuk bakislari gordugunuzde inanin yorgunluk uykusuzluk kalmiyo. Ama dun sarilik nedeniyle yatis yaptik bilirubin 17.3 cikti yanimda odada fototerapi aliyo sadece besleyecegim zaman cikariyoruz bugun 15 altina duserse aksama evimize gidecegiz buyk ihtimalle duser dediler. rabbim hepinizi bir avazda kurtarsin ve guzel bir sekilde mucizelerinize kavusun gec yazdigim icinde kusura bakmayin
Oncelikle sutun bol olsun bebisede ALLAH saglik sıhat bersin insallah darisi basimiza insallah kavusmusssun yavruna

38 den asagısı erken dogum. 38 den yukarısı normal dogum o zaman hıc korkma cnm

Back
X