Canım o acıyı çok iyi biliyoeum. Ben 4bucuk aylıkken yaptığımı duysan belki biraz hafifler ağrıların canım.
Yatmam gerekiyordu düşük riskinden sebep eşim çay verdi bende hiç düşünmeden içeçem ya güya hemen aldım doğru düzgün oturmadan bardak devrildi miğdem karnımın üstüne kadar komple döküldü bebeğimmmm diye bağırdım yerimden sıçradığım gibi soğuk suyun altına girdim hemen ama nasıl ağlıorum hem üşüyorum hem yanan yer yakıyor canımı hem ağlıyorum ben anne olamam bebeği şimdiden yaktım beceriksizim . Eşim telaştan ne yapacağını şaşırdı ben acımı geççtim bişey oldumu diye ağlıyorum hemen acile gittik dr bebek etkilenmez daha küçük dedi biraz rahatladım. Ama kocaman bi yanık izim vardı karnımda şuan küçüldü bana o günden hatıra kaldı
He böyle durumlarda çok faydasını gördüğüm bi bitki var aloe vera yıllardır evimizde vardır yapraklarının içinde jel dolu koparının yaranın yanıkların üstüne koyunca ağrıyı alıyor ve çok iyi iyileştiyor okadar büyük yanık izine hiç ilaç kullanmadım gece boyu o yaprağı koydu eşim ben acıdan kıvranırken ama sonunda çok hafif lekeler kaldı avuç içi kadar bile değil