- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.801
Ins canim hadi hayrli haberlerni beklioruzHanımlar dua edin Allah izin verirse yarın kan vercem silik idrar testinden sonra inş kan sonucum iyi çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canim hadi hayrli haberlerni beklioruzHanımlar dua edin Allah izin verirse yarın kan vercem silik idrar testinden sonra inş kan sonucum iyi çıkar
3 kez kaybettim ben birincisi 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum sekiz ay ara verdim imincisi yine 8 haftalikken ona da bi sene ara verdim ucuncusu 6 haftalikti kendisi dustu.rahmin temjz engel yok korunma dedi. Insallah bu sefer kucagima alirimNe kadarlik dusuk yaptin ben 7 haftalik kalbi durdu ilacla dusurdum bna 3 ve 6 ay arasnda olmasn bebek dediler
Dusuk onleyici ilac veya igne verdimi dktr benim komsumunda oleydi smdi hamile uc aylik oldu igne kullanio ilac kullanio .ins alirsin kucagna canim3 kez kaybettim ben birincisi 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum sekiz ay ara verdim imincisi yine 8 haftalikken ona da bi sene ara verdim ucuncusu 6 haftalikti kendisi dustu.rahmin temjz engel yok korunma dedi. Insallah bu sefer kucagima alirim
Aminn canim amin birincsi dusuk olnca insan cok tedirgin oluo yaaİnş canın Allah razı olsun.. 4 ay önce olduğum kürtajdan sonra çok tedirginim inş bu sefer herşey yolunda gider.. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırır..
Aminn canim amin birincsi dusuk olnca insan cok tedirgin oluo yaa
Allah bagislasin canim hayrli omur versin kizinaa. Suanki bebegndede sknti olmaz ins onuda kucagna alirsn hayrlsylaAynen canım ilk kızımda hiç bi sorun olmadı 6 yaşında Allah bağışlasın bi kızım var 6 seneden sonra hamile kaldım ilk gebeliğim gibi olacak diye çok rahattım ama 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ondan sonra çok tedirginim Rabbim bi daha yaşatmasın inş çok kötüü..
Gebelikten en az bir ay önce başlamak gerekiyor canım. Dünya Sağlık Örgütü öneriyor. İnternetten oku istersen. Kendin alabilirsin eczaneden. Reçeteyle satılmıyorBen henüz folikasite baslamadim..doktora gidince yazar sanırım. .şu an evde gynofenol vardı onu içiyorum aç karnına sanırım o aciktiriyo..
Allah bagislasin canim hayrli omur versin kizinaa. Suanki bebegndede sknti olmaz ins onuda kucagna alirsn hayrlsyla
Bende çarşamba günü kan testi verdim ve bhcg 209 cikti.SAT 11 şubat.kadim annesi olucam inşallah.daha doktora gitmedim kese görünmez diye.sali gunu gidicem inşallah. bakalim kese görünecek mi.Aminn hepimiz sağlık sıhhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi inş ☺☺
Progestan hap kullaniyorum corasprin ve kan sulandirici igne kullaniyorim bi de folicasit aliyorum.Dusuk onleyici ilac veya igne verdimi dktr benim komsumunda oleydi smdi hamile uc aylik oldu igne kullanio ilac kullanio .ins alirsin kucagna canim
Günaydın Güzel anniş . Daha uyku haricinde belirti yaşamayanlardan biride benim Allah nasip ederde kalp atışını duyduğumuzda o zman içimizde birşeyler kıpırdamaya başlayacak sonrası Allah nasip ederse her kontrole gittiğimizde biraz daha büyüdüğünü göreceğiz işte o sıralar hormonların etkisiyle annelik iç güdülerimiz gelişmeye başlayacak ama heyecan bende yok desem yalan olur bugün doktor kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönerim. Her günün tadını çıkarmak dileğiyle ufak şeylere kafana takma kuzumGünaydın annelerrrr. Geceniz Nasıl geçti? Niyeyse ben hala hamilelik moduna giremedim. Keseyi ve kalp atışını duymadığım için mi acaba? Herkes benden daha heyecanlı sanki. Bir de hiç belirti yok şu an
İnşallah keseni görürsün. Kan değerlerin kaçtı şimdiye kadar. Benim geçen hafta cmt 152 perş 1805. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. İlk kızımda 8. Hafta haberim olmuştu. Bu süreçleri hiç yaşamamıştım. Direkt kalp atışıyla merhaba demişti bana. Şimdi aslında forumları okuyup endişeleniyorum. Kimyasalmış, kalbi atmamışmış. Okudukça beklemek zor geliyor.Günaydın Güzel anniş . Daha uyku haricinde belirti yaşamayanlardan biride benim Allah nasip ederde kalp atışını duyduğumuzda o zman içimizde birşeyler kıpırdamaya başlayacak sonrası Allah nasip ederse her kontrole gittiğimizde biraz daha büyüdüğünü göreceğiz işte o sıralar hormonların etkisiyle annelik iç güdülerimiz gelişmeye başlayacak ama heyecan bende yok desem yalan olur bugün doktor kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönerim. Her günün tadını çıkarmak dileğiyle ufak şeylere kafana takma kuzum
bende gece yatarken iciyorum canim
Canım keseyi görür müyüm bilmiyorum ama güzel haber alayım bana yetecek salı günü değerim 368 di sanırım gözükmeyecek Benimde bşri kimyasal olmakla beraber iki düşüğüm var o yüzden bende çok tedirginim ama kendimi üzersem biliyorum ki daha zor geçecek ve hamileliğimin güzel yanlarını kaçıracağım. Kendime hep her hamilelik aynı değil diye avutuyorum o yüzden sende farklı yönlere gitme kuzum kafana takma bırak hamileliğimin tadını çıkar Allah nasip ettikten sonra minnaklarımız sağlıkla kucağımıza gelecek inşallah kızını ve bebişini Allah bağışlasın maşallahİnşallah keseni görürsün. Kan değerlerin kaçtı şimdiye kadar. Benim geçen hafta cmt 152 perş 1805. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. İlk kızımda 8. Hafta haberim olmuştu. Bu süreçleri hiç yaşamamıştım. Direkt kalp atışıyla merhaba demişti bana. Şimdi aslında forumları okuyup endişeleniyorum. Kimyasalmış, kalbi atmamışmış. Okudukça beklemek zor geliyor.