- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.841
Çook teşekkür ederim canım hepimiz için bu serüvenimiz huzur dolu ve sağlıkla geçsin:)Tebrik ederim canim sorunsuz bi hamilelik gecirmen dilegiyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook teşekkür ederim canım hepimiz için bu serüvenimiz huzur dolu ve sağlıkla geçsin:)Tebrik ederim canim sorunsuz bi hamilelik gecirmen dilegiyle.
Ben gece 11:30 da yattım, 2 de kalktım, 3 te yattım 4 te kalkıp film seyrettim, 5'te uyandım, zorla bir saat daha uyudum.
Slm kızlar benim kan tahlilimde guatır çıkttı hiç bu durumda oolan varmı ?
arkadaslar merhaba tekrardan :)
bnde bgn de minncacık kahveregi leke gelmiş
ama kahverengi diye henüz endişelenmedim
yalnız bende 4 gündür kasık agrısı oluyor sizde de oluyor mu
bildiğiniz adet sancısı ama sürekli değil.. bi geliyor 5 dk sonra gidiyor 1-1,5 saat sonra tekrar geliyor yine 5 dk sürüyor
yani böle sürekli sancım oluyor.. endişelenmelimiyim.
sizlerde de kasık sancısı oluyor mu ?
ilk degerim dün aksam 8 de yapılan kan testi ile 68 çıktı.. dün aslında adet olmam gerekiyordu.. yani aslında bir adet gecikmesi yasamadım henüz.
doktor kontrol etti. rahim duvarı kalınlaşmış gebeliğe ortam oluşturmuş dedi
pazar günü tekrar test yapıcam.. dün aksam kan verdim ya pazar günü de yine aynı saatlrde veriyim diyim arkadaslar..
neden o kadar bekledinki ben senden 1gun sonra dogum tarihim ben sali gunu keseyi gordum canimm sende gorursun hatta kalp atisini duyabilirsin persembe gunu insallahGünaydınkkızlar henüz pek bi belirtisi oolmayanların biri de benim bende pperşembedoktora gGidecegim inş. Kese ve kalp atışınıdduyarım bekliyorum bilerek ama sSabret mek zor
Kızlar doktor kontrolümden döndüm betahcg salı günü 368 di bugünkü 2272 çıktı. Kese karından gözükmedi Pazartesi çağırdı tekrar. Kahverengi akıntım için coraspirine devam et dedi. Devam ederse pazartesi progestan veririm dedi. Hayırlışıyla inşallah biley olmaz kızlar, sağlıkla haırlısıyla, Allahımızın izniyle inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz
Slm güzel annecikler sizlere bisey sorucam folbiol kullanıyorum ama Dr yanında gno ferro sanol verdi ben onu sadece birgün kullandım sonrasında kullanmadim midemde acayip yanma yaptı bu sabah çok çok aferdersiniz lavvboya gitti çok ozur dileyerek yaziyorum diskinin rengi hafif siyah gibiydi acaba bu ilaçla bi alakası varmı dır böyle durum yaşayan varsa yazabilir mi
Napiyim kullanmayı sn iyisi yaaadimiEvet cnm ilacın yan etkilerinde de yazar. O yüzdendir
Napiyim kullanmayı sn iyisi yaaadimi
demir ilaclari oyle yapiyor malesefki mecbur icecegiz bebisler icin her seySlm güzel annecikler sizlere bisey sorucam folbiol kullanıyorum ama Dr yanında gno ferro sanol verdi ben onu sadece birgün kullandım sonrasında kullanmadim midemde acayip yanma yaptı bu sabah çok çok aferdersiniz lavvboya gitti çok ozur dileyerek yaziyorum diskinin rengi hafif siyah gibiydi acaba bu ilaçla bi alakası varmı dır böyle durum yaşayan varsa yazabilir mi
Amin inşallah canımİnşallah canım değerinde güzel katlanmış hadi inşallah pazartesiye gösterir kendini
rabbim bizlere bagislasin meleklerimizi insallah keseyide gorursun kalp atisinida 9 ay tasirsinda insallahKızlar doktor kontrolümden döndüm betahcg salı günü 368 di bugünkü 2272 çıktı. Kese karından gözükmedi Pazartesi çağırdı tekrar. Kahverengi akıntım için coraspirine devam et dedi. Devam ederse pazartesi progestan veririm dedi. Hayırlışıyla inşallah biley olmaz kızlar, sağlıkla haırlısıyla, Allahımızın izniyle inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz
Amin canım inşallah hepimizrabbim bizlere bagislasin meleklerimizi insallah keseyide gorursun kalp atisinida 9 ay tasirsinda insallah
Hoşgeldin Canım. İçin rahat olsun biz gittik bir şey göremedik daha.4/5 haftada kese görülmüyor zaten. İlk değer için çok iyi bence. İkiz mi acaba?Kasim anneleri merhabalar:)) ben de araniza yeni katildim. Ben dondurulmus broyo ile tup bebek yaptirdim ve persembw gunu buyuk mucizeme kavustum ve hala inanamiorum:)) aranizda dondurulmusla hamile kalan var mi? Degerim persembe gunu 1545 cikti. Doktorum test twkrari istemedi. 15 gun sonraya cagirdi.Icim rahat diil ama . Pazartrsi tekrar yaptiricam. Sizce bu deger baslangic icin sorunsuz bi deger mi? Oyy ne zor ne zorrrr :))
Evet canim kasik agrisi malesef ki oluo adet haftanin gecirene kadar yogun bi sekilde devam eder kendini korkutma derim dikkat et diinlen bol bol :)
Kızlar doktor kontrolümden döndüm betahcg salı günü 368 di bugünkü 2272 çıktı. Kese karından gözükmedi Pazartesi çağırdı tekrar. Kahverengi akıntım için coraspirine devam et dedi. Devam ederse pazartesi progestan veririm dedi. Hayırlışıyla inşallah biley olmaz kızlar, sağlıkla haırlısıyla, Allahımızın izniyle inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz