- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.781
Kızlar midemde karışıklık mı desem bir şeyler oluyor tam bulantı gibi de değil ama kötü işte midem herşeyi karıştırarak yemişim gibi sanki ..böyle hisseden var mı akşam yemekten sonra başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bende öyleyim cnm sanki dünyayı yemisim gibi karmakarisigim ama açım sankiKızlar midemde karışıklık mı desem bir şeyler oluyor tam bulantı gibi de değil ama kötü işte midem herşeyi karıştırarak yemişim gibi sanki ..böyle hisseden var mı akşam yemekten sonra başladı
Kağıdında yazar canım ama bildiğim kadarıyla tok içiliyor. Yemek saatlerine bağlı alınması gereken bir vitamin değil. Sadece demir hapı yeme ve içmeye göre düzenlenir diye biliyorum.İyi akşamlar kızlar folbiol Nasıl içiyorsunuz... Eczane gece aç karna yazmış..
Kağıdında yazar canım ama bildiğim kadarıyla tok içiliyor. Yemek saatlerine bağlı alınması gereken bir vitamin değil. Sadece demir hapı yeme ve içmeye göre düzenlenir diye biliyorum.
Evet dusuk yaptim doktor korunmana gerek yok dedi bende korunmak istemiodum zaten cok sukur bekletmedi bizi oldu.Dusuk yasadim derken bebek mi dusurdun ve hemen hamilemi kaldn
bende gece yatarken iciyorum canimİyi akşamlar kızlar folbiol Nasıl içiyorsunuz... Eczane gece aç karna yazmış..
Hayırlı olsunMerhaba kızlar hepinize hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmenizi diliyorum bende Allahım izniyle kasım annesi olacağım inşallah. İlk testte 321.6 çıktı salı tekrar gideceğim kadın doğumcu izinde olduğu için elimde sadece şuan test sonucum var :)
Ben varim canim ne tam bulanti ne degil degisikKızlar midemde karışıklık mı desem bir şeyler oluyor tam bulantı gibi de değil ama kötü işte midem herşeyi karıştırarak yemişim gibi sanki ..böyle hisseden var mı akşam yemekten sonra başladı
Ne kadarlik dusuk yaptin ben 7 haftalik kalbi durdu ilacla dusurdum bna 3 ve 6 ay arasnda olmasn bebek dedilerEvet dusuk yaptim doktor korunmana gerek yok dedi bende korunmak istemiodum zaten cok sukur bekletmedi bizi oldu.