- 2 Mart 2016
- 128
- 113
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.601
Insallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin gidiyorim insallahh.... Altyan bakmak isterse bi sknti olur mu acaba kizlar ya yardimci olun bana
Vajinal derken ulturosonla mı yoksa normal muayene mi? Yaaaa ben bu muayenelere alışamadım gitti. Can çekişiyorum o masada.Canım benim muayene vajinal oldu bisi olmadı.
Vajinal derken ulturosonla mı yoksa normal muayene mi? Yaaaa ben bu muayenelere alışamadım gitti. Can çekişiyorum o masada.
Benim ikinci hamileliğim Livammm toplamda4_5 kere muayene olmuşumdur vajinal ama alışamadım alışamaaaamm psikolojik kendimi çok sıkıyorum.alisin kizlarrr bunlara hamilelikte herseye hazirolunn
Kızlar bende bi şey yerken sanki çok yemiş yemiş şişmiş gibi hissediyorum. Şişkinlik var inanılmaz bu normal mi?
Bana yardmci olurmusun bu gebelik seyini yapamadim nasil yapacagimKizlar kasıklarımda ağrı var die dayanamadım acile gittim keseyi gördük masallah saliya beklemeye gerek kalmadı. ..
Benimde oleee hatta catlayacakkk kadar yemiş gibiyimnormal hamilelikteeKızlar bende bi şey yerken sanki çok yemiş yemiş şişmiş gibi hissediyorum. Şişkinlik var inanılmaz bu normal mi?
Bana yardmci olurmusun bu gebelik seyini yapamadim nasil yapacagim
Yapmişin galiba cnm.Bana yardmci olurmusun bu gebelik seyini yapamadim nasil yapacagim
İnş cnm hayirlisiylaAynen yaa bende sürekli uyusam gikim cikmicak , benimde bugün belim çok ağrıyor, yarın yeniden kan vericem inşaallah güzel cikarda pazartesi kesemizi görürüz
Yarinda misafirim var temizlik falan yaptım yoruldum
Evet canim sende sagol yinede :) bu arada araniza yeni katildim nasilsiniz hamileliginz nasil gecior.ben ev hanimiyim bol bol evdeim canim sklio oyuzden skntimi burda gotruyorum :)Yapmişin galiba cnm.