- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.041
cuma gunu canim 3544,5 degerim ciktiSen nezman verdin de gorunmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma gunu canim 3544,5 degerim ciktiSen nezman verdin de gorunmedi
insallah cnm gorunur sali gel dedi doktorum iki kati tahmini 7088.10 bthcg bugunku diye dusunuyorumHimm benimki normal.ozman 4403 yarın yaptıran görünürde dedi dr
Cnm betaya cok takilma.. benim sat 1 subat , 29 subat beta 53 , 2 mart 150 cikti degerim.. 5 martta lekenlenme icin doktora gittim vajinal muayenede minicikte olsa keseyi gorduk.. doktorda sasirdi gorunce olcturdugun yerdeki degerler dogru degil demekki dedi.. bu degerle kesenin gozukmesi imkansiz dedi.. hastaneler arasinda farklilik olabiliyomus onemli olan ayni yerde olcturdugunun katlamasi..Ikra meyra , sibelce0 kızlar maşallah sizlere
Sizi görünce kendimden şüphe eder oldum. Bu nedir yaa
Benimde sat 3 Şubat ama daha değerim cok az inşaallah yarın güzel sonuçlar görürüm, gerçi çokta kafaya takmamaya çalışıyorum ama,
Diğer çocuklarda geç döllenme olmuştu, yinede yüksek değerler görünce bi ahh çekmiyor değilim
Oğlun kac aylık canimHayir canim ilk gebeligim degil birtane oglum var
Evet canım batma da oluyor ağrı da oluyor, hatta her an adet olacakmissin gibi geliyor,Kizlar adetten bir hafta once kasikta agri batma vs oldu mu sizde? Dunden beri her hareketimde bir batma hissediyorum. Yumurta catlayali bir hafta oldu. Adetime de bir hafta var. Yerlesme hareketi olabilir mi? Sizde oldu mu hic?
Merhaba canım benimde sat 2 şubat keseyi görebildin mi? Hcg değerlerin nasıl?Sat 2 Şubat canim
Evet
Evet canım batma da oluyor ağrı da oluyor, hatta her an adet olacakmissin gibi geliyor,
insallah canim ben sabredemedim 4.haftada gittim keseyi gördük çok şükür şimdi sıra kalp atışındaİnşallah canım ilkinde heyecandan öğrenir öğrenmez 5. Hafta gitmiştim keseyi gördüm kalp atışı 2 hafta sonra geldi bunda bilerek sabrettim 7 hafta gitcem diye keseyide kalp atışınıda duyarız inşallah
yok canim değerin gayet normal benimki adet günümde 1188 cikmisti seninkinden az yani keseyide o gun gorduk cok sukurKızlar gunaydin benim değerinkucukmu Sizinkiler yüksek ne güzel açsba bir sorun mu var minigimde degerim1442 benim cuma günü yaptırdım gece saat 11 de