- 21 Mayıs 2009
- 6.481
- 1.417
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.881
Farklı virüslerle karşılaşınca yandık valla ailemin yanına geldim herkes kreşe ver çocukları diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaa şimdi daha fazla kitap okuyorsun 'çocukla yaşam kitabı'Ah ahhh :)) bir günde bir kitap çok rahat biterdi şimdi sor dogumdan beri 2 3 kitap anca bitirdim oda annemlerde tatilde falan işte :)
Helal. Olsun adamlara. Aklımızda olsun belki birine lazım olurBu arada alakasız ama Ankara için nakliye lazım olursa bizi taşıyanlardan çok çok memnun kaldık sadece onlar yüzümüzü güldürdü. Metal kaşığıma kadar tek tek sarmışlar şok oldum.
Okulun belli oldumu. Sevindim tasinacaginiz için. Artık kendi düzenini kuracaksın ne güzel. Şimdiden hayırlı olsunDiğer şehirlere geliyordur dimi bize lazım yazar mısın canım?ocakta taşınacağız
Benim kiz akşam geç uyuyor. Gece hala kaç kere uyanıyor yanimiza alıyoruz. Sonra uyanıyor su istiyor sonra uyanıyor mizmizlaniyor falan filan. Ama artık tekrar tekrar yatağına koymuyorum çünkü yat kalk yat kalk yeter artık. Uyanıp ağlayınca yanimiza alıyorum ortamizda yatıyor. Gündüzde 1 kere 1 sat uyuyormerhaba bayanlar nasilsiniz ne zamandır bildirim gelmediği için yazmadım 24 aylik oğlum uyku düzeni bir türlü ayarlayamadim sizin nasıl uyku düzeni gündüz uyuyorlar mj
benim oğlumda geç uyuyor gündüz iki saat uyuyorBenim kiz akşam geç uyuyor. Gece hala kaç kere uyanıyor yanimiza alıyoruz. Sonra uyanıyor su istiyor sonra uyanıyor mizmizlaniyor falan filan. Ama artık tekrar tekrar yatağına koymuyorum çünkü yat kalk yat kalk yeter artık. Uyanıp ağlayınca yanimiza alıyorum ortamizda yatıyor. Gündüzde 1 kere 1 sat uyuyor
Maalesef bizde öyle gece 1 den önce uyumuyorbenim oğlumda geç uyuyor gündüz iki saat uyuyor
Dün gece 4 de uyuduMaalesef bizde öyle gece 1 den önce uyumuyor
Ohhhh suyundan da koy :))) senin ki de öğle uykusunu akşam uyuyanlardan herhalde :)Dün gece 4 de uyudu
Gündüz 2 saat iyi uyuyorbenim oğlumda geç uyuyor gündüz iki saat uyuyor
Aslında uyku uykunun mayasidir derler. Gündüz uykusunu kesmek yerine 1 saate indirmeyi denesen belki işe yarar sadece bir fikiracaba artık gündüz uyutmamak mi gerek
Uyutmak için ugrasiyormusun daha erkenMaalesef bizde öyle gece 1 den önce uyumuyor
Ooooooo Allah yardımcın olsun hepmi böyle uyuyorDün gece 4 de uyudu
Erken uyudu desem 1-2 gündüz de yarım saat anca uyurOoooooo Allah yardımcın olsun hepmi böyle uyuyor
Allah yardım etsin sana El_Em bak sen den daha kötüsü de var. İnsanın beyni vücudu kaldırmıyor degilmi çok zorlanıyor bazen insan. Allahim tüm annelerin yar ve yardımcısı olsunErken uyudu desem 1-2 gündüz de yarım saat anca uyur
Aynen bazen diyorum bu kadar zor olmamalıydı diye kabul edemiyorum işte sonra da tövbe ediyorum Allah başka dert verebilirdi diye.hala yeni doğan gibi yorucu bir türlü eski düzenime dönememek sıkıntıAllah yardım etsin sana El_Em bak sen den daha kötüsü de var. İnsanın beyni vücudu kaldırmıyor degilmi çok zorlanıyor bazen insan. Allahim tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun