- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.841
Nekadar uzun yazmışım:))Ben kızıma 7 haftalık hamile iken çok yoğun kanama ile hastane ye kaldırıldım.okadar çok kanama oldumki hastaneye yatırdılar 1 hafta. Ama doktorlar bile umutsuzdu. Zaten ben bebeğim düştü dedim bu kadar kanamayla yaşayamaz. Musluktan su akar gibi kanamam vardı. Ertesi gün tekrar ultrasonla baktılar ve kalbi atıyordu. Şuanda anlatırken bile tekrar gözlerim doldu inan. Kimse inanamadı hala kalp atışı olduğuna. Hergun bakıldı ultrasonla Hergun acaba durdumu kalbi diye ağladım hastanede yatarken. 1 haftanın sonunda hastaneden çıktık hala kalbi atıyordu ama hala kanamam var. 1 ay boyunca sadece wc icin yataktan kalkacaksın dedi doktor. Herhafta kontrol e gittik ve kızım şimdi 2 yaşında. Onun için adını melek koyduk. Okadar kanamayla rabbim bize onu bağışladı. Demek istediğim rabbim ömür verirse yaşıyoruz.rabbim ' Ol' demesiyle herseyin olacağına iman ediyoruz. Rabbim senin bebrgin için ömür verdiyse ne olursa olsun hiç birsey önüne gecemez. Allahim hferseyin hayırlısını versin.