Kızlar emzirme meselesi bizde de çok şükür tereyağından kıl çekmek kadar kolay oldu. Doğumgününden yaklaşık bir ay önce anlatmaya başladım, her fırsatta.. Uğur böceği kostümü giyecekti ve çok heyecanlıydı, ben de bunu fırsata çevirdim. Uç uç böcecik olacaksın, pasta üfleyeceksin, 2 yaşında olacaksın, artık herşeyi yiyebiliyorsun, memeler çok yoruldu, sütte bitiyor artık diye anlattım anlattım.. gece uykuları çok bölünüyordu. Sabah gün ağarınca ve öğleni serbest bıraktım, akşam da yatmadan sadece birkaç gün büyük biberonla süt verdim azıcık ama o da geçiş içindi sadece, sütü de bıraktık. Büyük biberon sen büyüdün mesajı içindi. Yanyana uyuduk, sadece 3 gün meme istedi, Birkaç defa.. sadece 3-4 gün sabah ve öğlen emdi, en son biri öğlen emdi anan kalktı gitti, uyumadı. O da son oldu. Şimdi arabayla çıkmazsak öğlen uyumuyor, uykuya ihtiyacı olduğuna ikna olmuyor. Ben de arabayla tura çıkıyorum mümkün olduğu kadar, 1 saat kadar uyuyor o zaman. Geceleri neredeyse deliksiz uyuyor, özlemişim uykuyu .. bir de evde uyumaya ikna olsa...