- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.821
El_Em yenı evınız hayırlı olsun canım. Güle güle oturun ıns.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımEl_Em yenı evınız hayırlı olsun canım. Güle güle oturun ıns.
Hayatın hızına yetısemez olduk bence.
Aleyküm selam canım.Selamun aleyküm arkadaşlar ve hayırlı geceler
Selamun aleyküm arkadaşlar ve hayırlı geceler
rabbim hakkında hayırlısını versin cnmkızlar gebeligim çok riskli devam ediyor lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var az az suyum sızıyor dua bekliyorum
saol canim inşallah bu evladimi da sağlıkla kucağıma alabilirimrabbim hakkında hayırlısını versin cnm
Canım çok geçmiş olsun, sağlıkla gelsin inşallah, dualarımız sizinlesaol canim inşallah bu evladimi da sağlıkla kucağıma alabilirim
El_Em hayırlı olsun eviniz güle güle oturun daha iyi oldu böylesi
Hurdunya ben de kız olur diye düşünüyordum iyi olmuş erkek olması ikisi de farklı çok güzel duygular ekstra sünnet telaşın olacak
Ben hala taşınmadım sürekli okul değiştiriyorum başka okula görevlendirme istiyorlar hep ilçe köy valla merkeze gidemedim bi türlü eşyalarım evim düzenim hiç yok
İnsallah biranonce düzenini kurarsın Allah yardımcın olsunEl_Em hayırlı olsun eviniz güle güle oturun daha iyi oldu böylesi
Hurdunya ben de kız olur diye düşünüyordum iyi olmuş erkek olması ikisi de farklı çok güzel duygular ekstra sünnet telaşın olacak
Ben hala taşınmadım sürekli okul değiştiriyorum başka okula görevlendirme istiyorlar hep ilçe köy valla merkeze gidemedim bi türlü eşyalarım evim düzenim hiç yok
Rabbım sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sanada kolaylık versin allahimkızlar gebeligim çok riskli devam ediyor lütfen bana dua edin çok ihtiyacım var az az suyum sızıyor dua bekliyorum
amin canimRabbım sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sanada kolaylık versin allahim
Doktor ne diyor bu duruma. Sürekli yatmak mi gerekiyor. Bilmediğim için soruyorum öğrenmek içinamin canim
Ben kızıma 7 haftalık hamile iken çok yoğun kanama ile hastane ye kaldırıldım.okadar çok kanama oldumki hastaneye yatırdılar 1 hafta. Ama doktorlar bile umutsuzdu. Zaten ben bebeğim düştü dedim bu kadar kanamayla yaşayamaz. Musluktan su akar gibi kanamam vardı. Ertesi gün tekrar ultrasonla baktılar ve kalbi atıyordu. Şuanda anlatırken bile tekrar gözlerim doldu inan. Kimse inanamadı hala kalp atışı olduğuna. Hergun bakıldı ultrasonla Hergun acaba durdumu kalbi diye ağladım hastanede yatarken. 1 haftanın sonunda hastaneden çıktık hala kalbi atıyordu ama hala kanamam var. 1 ay boyunca sadece wc icin yataktan kalkacaksın dedi doktor. Herhafta kontrol e gittik ve kızım şimdi 2 yaşında. Onun için adını melek koyduk. Okadar kanamayla rabbim bize onu bağışladı. Demek istediğim rabbim ömür verirse yaşıyoruz.rabbim ' Ol' demesiyle herseyin olacağına iman ediyoruz. Rabbim senin bebrgin için ömür verdiyse ne olursa olsun hiç birsey önüne gecemez. Allahim hferseyin hayırlısını versin.amin canim
amin canim