- 21 Mayıs 2009
- 6.481
- 1.417
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.521
Gece gündüz aynı anda mı başlayacaksın canım?gelişmeleri buraya da yazarsan iyi olurBen ya bu hafta yada bayramdan sonra vc egıtımıne başlıyorum Allahtan bır sey olmazsa tabı
baba gitti. Ee nerde.ee ee onun uyku arkadaşı oluyor.urdayım burdayım iste burdayım diye şarkı sözümüz varTabi ne de olsa kız maşallah fıstığa :) iki kelime bizde hiç yok ne diyor :)
dusakabinde nasıl kullanıyom onu cnm camlara yerlere miHele hele duşakabin pırıl pırıl ilk günkü gibi :)
Haha çok tatlı maşallahbaba gitti. Ee nerde.ee ee onun uyku arkadaşı oluyor.urdayım burdayım iste burdayım diye şarkı sözümüz var
Sizin ufaklıklari okuyunca yime bir düşünce aldi beni bu saatte... anlamada sıkıntımız yok fakat hala tek kelimemiz yok.ih ih diyerek isteklerini belli ediyor gösteriyor vs. Kitap alio beraber göstererk okumaya falan çalışıyorum ama yok alip alip atıyor.tv karşısında oturttugum yok.kizim da gormedigim her sey oglum da var. Bir sey oldugunu zannetmiyorum ama onlem amaclı cocuk psikiyatriye gotureyim dedim.ona da sira yok çünkü 1 tane var ilimizde...
Cama canım süngere döküp siliyorum sonra duruluyorum pırıl pırıl oluyordusakabinde nasıl kullanıyom onu cnm camlara yerlere mi
Maşallah canım Defneye. Kız çocukların dil gelişimi bir iki adım ileride oluyor genelde. Maşallah kuzuma :)[
bizim k8z baya dilli olacak heralde söyleyemediği kelime neredeyse yok hatta 2 kelimeli cümlelerde kurmaya başladı.yandık valla
en yakin zamanda denicem ve sonucu ileteceğimCama canım süngere döküp siliyorum sonra duruluyorum pırıl pırıl oluyor
Evet com öyle ben de erken dillenmişim annem öyle diyorMaşallah canım Defneye. Kız çocukların dil gelişimi bir iki adım ileride oluyor genelde. Maşallah kuzuma :)
o inatliklar istediğini yaptırmaya çalışmalar hepsinde var bu aralar cnmSelam kızlar nasılsınız?
Sıpamın alt azı dişleri patladı nihayet
Bayadır şişti :)
Bizimki iyice sıpalaştı
Hiç durmuyor, bir inatlar istediğini yaptırmaya çalışmalar filan
Yok canim hic bir kelimeCanım baba dede da da falan da mı yok? Doktoru Ediz konuşmuyor dediğimde beklentimiz 6 10 kelime zaten demişti. Baba dede dahil.
Geçen hafta fark ettim ki farklı tonluyor.
Baba=> baba
Baaabaaa=> bak bak
Baağ => bu ne
Dede=>dede
Deeeedeee:=> nerde
En komiği geliyor
Meme=> meme
Meme' => yemek
Meeeeme => meyve
Mee>=> koyun
Meeemeeemm =>Merve'm arkadaşım olur kendisi
Dışardan bakınca toplam 3 kelime gibi geliyor insana. Ama tonlamalarla hallediyormuş bebegeri kalan her şey ıhhh ıhhhhh
Kitap okuma ablasına masal okurken dinliyor canim da gun içinde senin dedigin sekilde yapıyorum zaten ama bazen bakıyor ih ih diye bazen de izin vermiyor alip atıyorAnne baba da demiyor mu? Ailenizde geç konuşan var mı? Kitap okumak değil de, büyük resimli kitapların resimlerini yorumlamak hoşuna gidiyor Deniz’in de..
dil ve çene kaslarında tembellik yaşıyor da olabilir, bir yakınımın oğlu öyleydi. Rehabilitasyon merkezine gidiyorlar.
Tabıkı yazarım sızlerde danısırım bılemıyorum kı ya kımı arastrdgm yerde aynı anda bırakılmadçlı dıo kımısnde once gndz bende emın degılım ılk gun bı bakarım duruma goreGece gündüz aynı anda mı başlayacaksın canım?gelişmeleri buraya da yazarsan iyi olur
BayildimmmmCanım baba dede da da falan da mı yok? Doktoru Ediz konuşmuyor dediğimde beklentimiz 6 10 kelime zaten demişti. Baba dede dahil.
Geçen hafta fark ettim ki farklı tonluyor.
Baba=> baba
Baaabaaa=> bak bak
Baağ => bu ne
Dede=>dede
Deeeedeee:=> nerde
En komiği geliyor
Meme=> meme
Meme' => yemek
Meeeeme => meyve
Mee>=> koyun
Meeemeeemm =>Merve'm arkadaşım olur kendisi
Dışardan bakınca toplam 3 kelime gibi geliyor insana. Ama tonlamalarla hallediyormuş bebegeri kalan her şey ıhhh ıhhhhh
Maşallah ona[
bizim k8z baya dilli olacak heralde söyleyemediği kelime neredeyse yok hatta 2 kelimeli cümlelerde kurmaya başladı.yandık valla