- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #101.501
Aynen bizim ki de öyle bay bay ve baba neredeyse aynı söylüyor :) araba ve abla yine çok benziyor abaaa aba :)Canım baba dede da da falan da mı yok? Doktoru Ediz konuşmuyor dediğimde beklentimiz 6 10 kelime zaten demişti. Baba dede dahil.
Geçen hafta fark ettim ki farklı tonluyor.
Baba=> baba
Baaabaaa=> bak bak
Baağ => bu ne
Dede=>dede
Deeeedeee:=> nerde
En komiği geliyor
Meme=> meme
Meme' => yemek
Meeeeme => meyve
Mee>=> koyun
Meeemeeemm =>Merve'm arkadaşım olur kendisi
Dışardan bakınca toplam 3 kelime gibi geliyor insana. Ama tonlamalarla hallediyormuş bebegeri kalan her şey ıhhh ıhhhhh
bizim k8z baya dilli olacak heralde söyleyemediği kelime neredeyse yok hatta 2 kelimeli cümlelerde kurmaya başladı.yandık vallaAynen bizim ki de öyle bay bay ve baba neredeyse aynı söylüyor :) araba ve abla yine çok benziyor abaaa aba :)
Tabi ne de olsa kız maşallah fıstığa :) iki kelime bizde hiç yok ne diyor :)[
bizim k8z baya dilli olacak heralde söyleyemediği kelime neredeyse yok hatta 2 kelimeli cümlelerde kurmaya başladı.yandık valla
Hele hele duşakabin pırıl pırıl ilk günkü gibi :)bende halida cok kullanıyorum esim cok cay döker haliya hemen cikariyo lekeyi hic iz bile kalmiyo
Günaydınlar bence de hepsi konuşuyor ama büz anlamıyoruz ben de konuşmuyorlar sanıyordum bişeyler diyor anlamıyorum kibenzetmeye çalışıyorum biraz biraz
Ay onu denemedim onu da deniyim cunku dusakabin temizliği tam bir işkenceHele hele duşakabin pırıl pırıl ilk günkü gibi :)
Benim oğlum da öyle o çıkabiliyor kızım çıkamıyor ağlıyor. Ben yemek masasının üstüne sandalyeleri kaldırdım ne yapayım. Kendi sandalyelerini de sadece onları oturtunca veriyorum yoksa onu da her yere taşıyıp geziyorlar. En tehlikeli zamanlar başladı inşallah kısa sürerAlper yaramazi sandalye masa tepelerinden inmek istemiyor kızlar
Ben ya bu hafta yada bayramdan sonra vc egıtımıne başlıyorum Allahtan bır sey olmazsa tabıKızlar size nacizane bir fikir vermek istiyorum. Çocuklarımız artık birçok şeyi anlıyor. Ben kızıma tuvalet için rol model oluyorum. Böylece tuvaletin korkulacak bir yer olmadığı anlamış olur. Abisinden kalan vc tetkiklerini ona giydiriyorum beraber giriyoruz normal tuvalete benim gibi comelmesini gösteriyorum. Sizlerde bence deneyin wc korkusu olmaz böylece sonrasında tuvalet eğitim i daha kolay olur.
Ayy aynen valla çok tırsıyorumHerşeyi anlıyorlar derken komik birşey anlatayım :) evde spor hareketleri yapıyorum nefes alıp veriyorum flaan.. akşam eşim annen napıyor oğlum demiş üfff üff demiş bunuda hep sigara için yapardı eşimde içinden düşünmüş ya bu kız sıkıntıdan sonunda sigarayada başladı demek diye :))hayır yani kötü bişey yapsak gambazlayacaklar :))))
Geçmiş olsun canımAh senı kaçak daha sık uğra buralara. Cok şükür bızım de bırsey yokmuş canım.
Sızınde sonuçlar bellı olunca haberdar et canım.sımdı herşey kolay her hastalığın caresı var. Mecbur amelıyat olcak o zaman paşa.
Çokbsevındım sebep neymiş peki sıcaktan faln mı acabaKızlar cok yorulduğumdan tlf yı elıme alamadım. Cok şükür tahlıller temız çıktı.
İnşallah canim ya laftan da anlamıyor meğer küçükken zararı yokmuş onunBenim oğlum da öyle o çıkabiliyor kızım çıkamıyor ağlıyor. Ben yemek masasının üstüne sandalyeleri kaldırdım ne yapayım. Kendi sandalyelerini de sadece onları oturtunca veriyorum yoksa onu da her yere taşıyıp geziyorlar. En tehlikeli zamanlar başladı inşallah kısa sürer
Doğru aynen hele birde PC nin dönen koltuğu var onun üstüne çıkıp akrobasi yapmaya bayılıyor dönen sandalyeyi banyo ya kaldirdim başına birşey getirmesin diyeYagmur8991 bizimkide masa sandalye tepelerinden inmiyo gecen jean yazmisti sandalyeyi tasiyip herseyere ulasiyolar diye bizimkide sandalyesini götürüp heryere tırmanıyor koridorda kitapliklarimiz vardi bizim onun ulasabildigi raflari bosaltmistik ama sandalyesi gelince onu tasiyip darmaduman etti kitaplığı salona kaldırıp odayida kilitledik...kapilarida aciyo uzun suredir evde dagitmadigi yer kalmadi
Ay valla komedi gibi neyi nereye koyacağımızı şaşırdıkDoğru aynen hele birde PC nin dönen koltuğu var onun üstüne çıkıp akrobasi yapmaya bayılıyor dönen sandalyeyi banyo ya kaldirdim başına birşey getirmesin diye