- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.781
Kızlar iyi geceler yaa bu topik devam ediyor daha ve daha çoğunuz yazıyor maşallah sadece aydede vardı onu görmedim beni de hatırlayınız lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Formül mamayı bıraktırmaya çalışıyoruz genel olarak. Herkes bırakıyorlar diyor inşallah biter artık istekleriKızlar herkesler nasıl lar bakalim
Bırakıyorlar evet canım benim oğlum da formül mamayla buyudu ama bırakmakta sıkıntı yaşamadık cok. Sen neler başarmış annesin formül.mama sana biz gelir bacımFormül mamayı bıraktırmaya çalışıyoruz genel olarak. Herkes bırakıyorlar diyor inşallah biter artık istekleri
AyDede artık mymoonlıght oldu ama o da uğramıyor artık buralara.Kızlar iyi geceler yaa bu topik devam ediyor daha ve daha çoğunuz yazıyor maşallah sadece aydede vardı onu görmedim beni de hatırlayınız lutfen
Iyyiz canim sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız ?
Çok şükür halimize diyelim sıpanın peşinde koşturuyorumIyyiz canim sen nasilsin
Kolay gelsin canim bende yaz geldi rejim yapsam yürüyüş yapsam diye bakıyorumÇok şükür halimize diyelim sıpanın peşinde koşturuyorum
Valla benim oğlan ağır kardio çalıştırıyor bana spora gerek yok. Kaç kilo fazlan var?Kolay gelsin canim bende yaz geldi rejim yapsam yürüyüş yapsam diye bakıyorum
Şuan kilomu bilmiyorum tartının pili bitmis aslinda kilo vermistim ama son zamanlarda biraz fazla kacirdik göbeğim cikmaya başlamış 5 kilo versem incecik olurum aslinda ama bakalım. Sorma ya benimde dikiş yerim ağrıyor yorgunluktan ama 1 haftadir filan dinleniyorum artık yavas yavas yapıyorum işleri biraz geçti ağrım. Perşembe kadin doguma randevum var gitmeyecektim ama eşim bebek istiyor ben istemiyorum 1 seferlik gidicem artik muayene olurumValla benim oğlan ağır kardio çalıştırıyor bana spora gerek yok. Kaç kilo fazlan var?
Hala dıkıs agrın gecmedımı.Şuan kilomu bilmiyorum tartının pili bitmis aslinda kilo vermistim ama son zamanlarda biraz fazla kacirdik göbeğim cikmaya başlamış 5 kilo versem incecik olurum aslinda ama bakalım. Sorma ya benimde dikiş yerim ağrıyor yorgunluktan ama 1 haftadir filan dinleniyorum artık yavas yavas yapıyorum işleri biraz geçti ağrım. Perşembe kadin doguma randevum var gitmeyecektim ama eşim bebek istiyor ben istemiyorum 1 seferlik gidicem artik muayene olurum
Ben 3 çocukla veremedım gıttı.Valla benim oğlan ağır kardio çalıştırıyor bana spora gerek yok. Kaç kilo fazlan var?
Canım ya kıyamam abiler de var tabi benim büyük abi çok işime yarıyor şükür her şeye koşuyornasilsin cnm insallah dr soylemistir usg bakabilirmiyim nettir insallah. bizler iyiyiz ikisi yuruyor ya zorlasti hersey yemek te oyle herseyin iki kati iste cok zor bugunlerde bitecek elbet 4-5 yasinda baya baya duzeliriz gerci 18 aylik olduk daha cok var
Çok çok fena canım bir dk bile durmuyorhasbeee gece yoldasim... gorusemez olduk bayadir.nasil oglan cok mu hareketli neler yapiyosun
Benim oğlum 1 yaşında formül mamayı bırakıp normal süt ile devam etti doktor tavsiyesiyle. Bunlar işaret tabi maşallah senin kuzulara. Benim oğlum bebek lazimliklarina hiç oturmadı.Y yilfasa canım ne zaman bırakmıştı oğlun?bide onun yerine süt vermeye devam ettin mi?
Tecrübeli anneler tuvalet eğitimi için deneyimlerinizi paylaşır mısınız?yazın denemek istiyorum. Şimdi yaptıktan sonra söylüyorlar utanıp saklanıp yapıyorlar bezden de rahatsız oluyorlar sanki çıkartmaya çalışıyorlar bunların hepsi sinyal dimi?
Zorlarsam ağrıyor dinlenirsem geçiyor. Inşallah gider cok ekmek pilav vb yiyen biri değilim zaten.abur cubur yiyoruz akşamları onu biraktim işteHala dıkıs agrın gecmedımı.
5 kılocuk gıder hemen. Ekmegı pılavı kes kendılıgınden gider