- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.761
Ah canım ya bu anneler herşeyi kolay sanıyorlar oysa vaktinde onlarda gelin olmuş ve istemedikleri halde bir sürü şey yapmışlardır neyse boşver sen bunları sen dediğin gibi annene muhtaçsın katlanacaksın kaynanlar da ayıp etmiş ama insanın torunu doğduğunda görmeye gelmeyecek ne olmuş olabilir kiSağol cnm. Kaynanayı falan boşvermk zorundym çünkü anneme muhtacm. Annem iyice abartıo dilinn kemiği yok. Geçen gün onlara gidersen bidaha buraya gelemezsn dedi. Ne diyim. Hala aynı şeyi yapıo. Benim gram düşünmüo ama oraya gitmek zorunda oldğmu da anlamıo. Keyfmdn koşa koşa gitmiicm ama haftaya eşim gelince yine gitmş olcaz. O zaman bişey demez inşallah. Eşim gelmeden de çağırırlrsa falan annem izin vermio diicm yani. Naapym zorundym birzck onlarda bilsin nemyaptklrnı. Siz görmeye gelmednz diye izin vermio diicm yani. Bu arada biz kızımla başbaşa dışarı çıkıyrz. Süt sağıp bırakyrm. Kızımı yürüyüşe parka götürüyrm çok mutlu oluo eve girmek istemio. Bu aralar çok dışarcı oldu
Bizim ufaklıkta aynı park delisi dün büyük oğlanı sınava götürmüştüm beklerken parka uğradık yerlere yattı süründü eve gitmek istemiyor çok fena bir deneyim di eşime dedim tüm pazar gününü parkta geçirin doysun bütün gün gezdik hatta akşam üstü yemek yedik beni eve bıraktılar onlar motosikletle onlar saat 7 de geldiler eve nasıl yorulmuş çok keyifliydi bundan sonra yandık hergün park isteyecek kesin