- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.821
Hadı gözün aydın canım. Bı ara musaıt olduğunda anlat detaylı olarak.21.04 de doğduk biz kızlar çok sukur
Sen nasılsın oğlun nasıl. Iyısınızdır ınsallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadı gözün aydın canım. Bı ara musaıt olduğunda anlat detaylı olarak.21.04 de doğduk biz kızlar çok sukur
Çok haklısın bayağı etkileniyorlar psikolojik olarakYOk sayılmaz kendisi desteksiz çıkacakmış ki kaslarının geliştiğinin göstergesiymiş ben öyle okumuştum ilk çocuk olunca tuvalet eğitimini baya araştırdım ilk günler kabus gibiydi ama üç gün sonra daha kolay oldu hazırbulunuşluk önemli canım
Klozetin önünde tabure olacak ya canım ayakları basıyor olur. Seninki de iyiymiş ben de deneyeyim bunuBende tam tersını okumuştum çoçuğun psikolojik açıdan ayakları tuvaletini yaparken yere basmalıymış ama ben hem aparat hem lazımlık alıcam muhtemelen bizimki aparat kullanacak kapak kapalı baya oturtttugum için alıştı oturup çişş diyor bide sifon çekiyor :) tuvalet kağıdını popişe götürüp silmeye çalışmasıda ayrı komedi :))
21.04 de doğduk biz kızlar çok sukur
Diş diş diş... Üst azılar patladı iç kısımları zorlluyordu daha, 2 gece şükür 10 bin milyon defa kalkmadı derken baktım alt azılar ve yan kesiciler el ele tutuşmuş geliyor. Alttan 4 diş birden! Üstekilerin de iç kısımlar patlamayan kısımlar patlıyor... 3 buçuk aydır ikinci defa kıyamayıp emzirdim gece.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gozun aydın olsun21.04 de doğduk biz kızlar çok sukur
Of sorma o azılar aynen alt üst aynı anda çkıyor bizim çıkmıştı şimdi köpekler uc gösterdi bu seferde onun mızmızlığı var atak haftası geçti şükür direk çocuk kendine geliyor bu son atak diye okudum ama inş doğrudur :))Diş diş diş... Üst azılar patladı iç kısımları zorlluyordu daha, 2 gece şükür 10 bin milyon defa kalkmadı derken baktım alt azılar ve yan kesiciler el ele tutuşmuş geliyor. Alttan 4 diş birden! Üstekilerin de iç kısımlar patlamayan kısımlar patlıyor... 3 buçuk aydır ikinci defa kıyamayıp emzirdim gece.
Allah bağışlasın canım baya geç doğmuş normal oldu galiba21.04 de doğduk biz kızlar çok sukur
Tabure aklıma gelmemişti bak :)) lazımlık bize de zor temizliği falan inş aparata alışırlar benim oğlanda uzun zamandır sinyal veriyor gündüzleri çıkarıyorum bezi çiiş gelince söyle oğlum diyorum yaparken anne çişşşş diyor :)))iş işten geçmiş oluyor tabi :))Klozetin önünde tabure olacak ya canım ayakları basıyor olur. Seninki de iyiymiş ben de deneyeyim bunu
Aynen aynen bu son çok şükür ama krizler var artık terrible two diye geçiyorOf sorma o azılar aynen alt üst aynı anda çkıyor bizim çıkmıştı şimdi köpekler uc gösterdi bu seferde onun mızmızlığı var atak haftası geçti şükür direk çocuk kendine geliyor bu son atak diye okudum ama inş doğrudur :))
Yaa çok iyi bu da bi sinyal ben daha hiç açık dolaştırmadım evde bile peki alıştırma kilodu aldın mı?Tabure aklıma gelmemişti bak :)) lazımlık bize de zor temizliği falan inş aparata alışırlar benim oğlanda uzun zamandır sinyal veriyor gündüzleri çıkarıyorum bezi çiiş gelince söyle oğlum diyorum yaparken anne çişşşş diyor :)))iş işten geçmiş oluyor tabi :))
Almadım canim cocuk hazırda ben daha hazır değilim sanırım bizim uykularımız çok sorunlu yA gece bin kez uyAnıyor emiyor İlla ki cisi gelecek gece yarısı birde onunla uğraşmayayim diyorum emzirmeyi bitirince başlıycam sanırımYaa çok iyi bu da bi sinyal ben daha hiç açık dolaştırmadım evde bile peki alıştırma kilodu aldın mı?
Sanada hayırlı Cuma'lar canimHayırlı cumalar olsun inşallah arkadaşlar
Hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar olsun inşallah arkadaşlar
Hafta sonu yatılı misafir gelecek kafamda bir sürü is yemekler icin on hazırlık yapıp dolaba koyma yorganlarını nevresimlerini geçirip hazırlama toz alma dusundummm düşündümm nerden başlayacağıma bir türlü karar veremedim oturdum ağda yaptım