- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.561
Oh oh oh bir vesile ile okumuş olursun inşallah. Seninde olmuslerinin ruhuna gitsin . 15. Cüz senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh oh bir vesile ile okumuş olursun inşallah. Seninde olmuslerinin ruhuna gitsin . 15. Cüz senin
Allah razı olsun . Bende oğluma birer ayet okutmaya calisiyorumÇocuklarla uğraşırken okumayı bıraktım. Bı ara gecelerı bı kaç ayet okuyordum ama onu da unuttum kaldı. Sımdı Ramazan öncesı hazırlık olur bızede.
Benim yok ben uzunnnnnnn zamandır hep spor ayakkabı giyiyorumAyakkabı aldığınız ınternet sıtesı varmı guvenılır. Ayakkabıya ıhtıyacım var ve bı kaç mağazaya baktım begenemedım. Ya cok taşlı ya da cok spor. Orta hallı bırsey bulamadım.
Aminn canımOh oh oh bir vesile ile okumuş olursun inşallah. Seninde olmuslerinin ruhuna gitsin . 15. Cüz senin
İnsallah emnisinde dediği gibi defnecik uyku düzenini oturttu maşallah en azından gece biraz daha rahat olur canım inşallah gündüz de çok yormazsin kendini defneyi doyur kendini doyur kâfi ev işi çokta mühim değilvalla bu yardımcı isi çok iyi olur bana da ama gel gir ki bu fransada nerden bulacam doğru düzgün birini
Deichman dan almıştım ben baya çeşit var baktın mı orayaAyakkabı aldığınız ınternet sıtesı varmı guvenılır. Ayakkabıya ıhtıyacım var ve bı kaç mağazaya baktım begenemedım. Ya cok taşlı ya da cok spor. Orta hallı bırsey bulamadım.
Baktımda begenemedım.Deichman dan almıştım ben baya çeşit var baktın mı oraya
Baktımda begenemedım.
Mağazasından bir bit almistim 4 aya tabanı kırıldı berbat bir üründür hiç memnun kalmadım benDeichman dan almıştım ben baya çeşit var baktın mı oraya
Bir de tabi sans belki bana kötü ürünü denk geldi olabilirDeichman dan almıştım ben baya çeşit var baktın mı oraya
İnşallah cnm. Allah razı olsn darısı başımıza diyeym :)
Bu arada eskiden sıfır beden yeni 2 çocuk annesi yazmşsn ya ikinciden sonra kilolarn gitmedi mi. Bende kalck diye korkuodm. Gerçi eskiden sıfır beden değildm ama eski kiloma dönemem dye korkuodm da sanki daha hızlı verckmsm gibi de hissedyrm. Bu aralar psikolojmde pek normal olmadğndn lohusalığı unutup hemen eski günlerime en eski günlere dönmek istyrm gibiym
KıZlarr taşı çıkardı eşim şaka gibi :)))zorladı biraZ ama çıktı valla şükürler olsun :))
Canım ben oğlumdan sonra tüm kilolarımı verdim ama sonra yaş 30 olunca bir 10 kilo aldım hoş iyi oldu çünkü oğluma hamile kaldığımda 42 kiloydum :) Kıza 51 kiloyla hamile kaldım onun da hepsini vermiştim sonradan 3 kilo aldım şuan 54 kiloyum. Biraz da yaşla ilgili benim kilo almam yani. Şuan yaş 34. Bakalım kaç kiloyla doğuma gidicem sonrasında verebilecek miyim bilmiyorum. 30’dan itibaren metabolizma yavaşlamaya başlıyor.
Kız benim de yaş 34 ama hala kilo alamiyorum
A.s şükür iyiyiz sen nasılsın?Selamlar canlar nasılsınız
Cok secıcı olduğumu farkettım canım. Sunun şurası söyle bunun burası böyle derken hala ayakkabı secemedım.gonulll canım trendyola pek çok marka ayakkabı geliyor oradan detaylı atayabiliyorsun belki bulursun
Canım uzun süre alışveriş yapmayınca insan biley alamıyor bende öyle olmuşum hamile olduğumu öğrendiğimden beri alışveriş yapmadım iki gün önce gittik elime alıyorum bırakıyorum internetten bakıyorum yok olmuyor oysa çok çabuk karar verirdim ayakkabı için instagramda güzel sayfalar var ben bu ara onlara bakıyorum... okadar gezdim bir tane mavi den sırt çantası aldım bir de evde giymeye tişört düşün alışverişin dibine vurdum diyorumCok secıcı olduğumu farkettım canım. Sunun şurası söyle bunun burası böyle derken hala ayakkabı secemedım.
Dun akşam 2-3 saat netteydım parmağım acıdığını farkettım ama ben hala begenememıstım. :))
Bulurum ıns.
Sağol canım.