- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.601
Bilmem ki canim aksam geri kaldirmis engeli daha once aylarca engelleyip geri kaldırmıştı o yüzden gülüp geçiriyoruzEşin titizse Allah kolaylık versin sana. Görümcem yanlislikly engelllemistir belki seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem ki canim aksam geri kaldirmis engeli daha once aylarca engelleyip geri kaldırmıştı o yüzden gülüp geçiriyoruzEşin titizse Allah kolaylık versin sana. Görümcem yanlislikly engelllemistir belki seni.
Olabilir canım daha oncede engelleyip engelleyip geri kaldiriyodu yine kaldırmış gülüp geçiriyoruz bizde@dizy_amigurumi hemen ekliyorum seni :)
Çok enteresan yanlışlıkla falan yapmış olabilir mi?
Titiz adam cok zor yapilanida begenmez sinir ediyor beniEşin titizse Allah kolaylık versin sana. Görümcem yanlislikly engelllemistir belki seni.
Gerçeken senin için cm zir bir durum Allah yardım etsin. Gorumcenin Engellediğini nereden anlıyorsun .Titiz adam cok zor yapilanida begenmez sinir ediyor beni
Son gorulmesi profil resmi durumu hicbi seyi görünmüyor esimden bakıyorum onda görünüyor ordan anlıyorum canım. Bu arada 14.cüz okunduGerçeken senin için cm zir bir durum Allah yardım etsin. Gorumcenin Engellediğini nereden anlıyorsun .
Aaa ben seni zaten takip ediyormuşum görüyormusun@dizy_amigurumi hemen ekliyorum seni :)
Çok enteresan yanlışlıkla falan yapmış olabilir mi?
Olabilir canım daha oncede engelleyip engelleyip geri kaldiriyodu yine kaldırmış gülüp geçiriyoruz bizde
Aaa ben seni zaten takip ediyormuşum görüyormusun
Aa ne şanslısın kızİlginçmiş :) Allahtan bende görümce elti vs yok
Evet canım farkettim :) Artık ben de takipteyim :) Bir ara çok workshop yaptık belki o zaman eklemişsindir
İnan bilmiyorum ki ben yeni sayılırım geçen ekim ayında başladım ufaktan uykusuz bir oğlum olunca iyi geldi terapi oldu bana da bir aydır öremiyorum sanırım daha başlayamam her gün anneme geliyorum yemek temizlik eve gidiyorum aynı işler annem iyileşinceye kadar böyle birde üç numara geliyor oh missİlginçmiş :) Allahtan bende görümce elti vs yok
Evet canım farkettim :) Artık ben de takipteyim :) Bir ara çok workshop yaptık belki o zaman eklemişsindir
Anladım nelere dikkat ediyorsunuz. Senin gorumcenin bir sıkıntısı var demekki bu ne engelle düzelt . Allah kabul etsin okuduğun için sağol bir tane daha vereyim miSon gorulmesi profil resmi durumu hicbi seyi görünmüyor esimden bakıyorum onda görünüyor ordan anlıyorum canım. Bu arada 14.cüz okundu
Burdan da engellenmiş görümce iş başındaAnladım nelere dikkat ediyorsunuz. Senin gorumcenin bir sıkıntısı var demekki bu ne engelle düzelt . Allah kabul etsin okuduğun için sağol bir tane daha vereyim mi
Ne diyecegimi bilemedim canım ya.cok gecnis olsun tez zamanda atlatsin insallahSelam Kızlar nasılsınız?
Giremiyorum eskisi gibi.
Çalışmaya çalışıyorum
Sıpamın azı dişleri kabardı, yakında patlayacaklar sanırım.
En önemli olay kayınvalideme meme ca teşhisi kondu maalesef
Bir süredir biyopsi, pet filan uğraşıldı, tedaviye başlandı.
Çok şükür uzak organ yayılımı yok.
Dualarınıza talibiz çabucak sağlıkla atlatsın şu dönemi.
Cok gecmis olsun rabbim sağlık sıhhat şifa versin tez zamanda insallahSelam Kızlar nasılsınız?
Giremiyorum eskisi gibi.
Çalışmaya çalışıyorum
İyiyiz cok sukur sen nasılsın nerelerdesinSelam kizlar bayadir yazamadim ama okudum... nasılsınız
Cok Cokdum kızBurdan da engellenmiş görümce iş başında
Geçmiş olsn canım Rabbim şifa versinSelam Kızlar nasılsınız?
Giremiyorum eskisi gibi.
Çalışmaya çalışıyorum
Iyiyiz canım aynı devam kosturmaya sen nasılsın?Selam kizlar bayadir yazamadim ama okudum... nasılsınız