- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.201
Canım doğum yapmışsın çok sevindim sağlıklasıhhatle büyüt oğlunu ve kızınıgeçecek tabi bu zor günleri özleyeceksin belki de biz kendimizi biraz fazla rahata hazırlamışız anneleriniz hep arka arkaya Doğum yapmış onların zamanın da anneleri de yardımcı olmazmış bizim işimiz dağa kolay olacak inşaallah ve büyüdüklerinde iyi ki olmuş diyeceksin
Çok sağol cnm. Allah razı olsn. İnşallah cnm. Azıcık büyüdükleri anı iple çekyrm yanı şuan iyiyim inş. Bugün annemi çarşıya da gönderdm git biraz değişiklk olsn dedm. O ara da deneym olmuş oldu. Olcak inş bişekilde. Dediğin gibi rahatlk güzelde bende ilerisi için çocuklrrm için dayanmaya çalşyrm inş.
Bu arada gündüz hiç giremyrm. Gece de bu saatlerde bakaym diyrm ama bakamyrm maalesef hemen uykum gelio uyuyrm. İnş bu cvbı bitirene kadar daynablrm
Aaayyy senin bebiş doğdu muuu ben hamilelik takvimine bakıyorum tabii hala :) Allah hayırlı etsin zeynepcim hayırlı bi evlat olsun inşallah kuzun.. ne mutlu bi kızın bi oğlun oldu:)
Allah razı olsn cnm. Darısı bütün isteyenlere inşallah. Bebeğim 20 gün önce geldi ondan takvim baya daha dvm inş.
The_new .ayy sen dogummu yaptın hayırlı olsun saglıcakla buyut inş görüş ve önerılerınıde almak isterım nasıl oluyor
Sağol cnm Allahnrazı olsn. İki çocuklu lohusalk daha ağır geldi sanki bana. Lohusalk psikolojisi mahvedio ağlamadğm gün yok nerdeyse .ama Melek bunlar ya. Kızım kardeşini çok sevio. Sürekli öpmek istio sevmek istio. Koşturuyrz biraz işte anlamadn zarar vermesn diye. Öyle işte cnmcm. Allah m isteyen herkese nasip etsin inş. Kolay değil gerçekten. Ciddi sabır ve sevgi gerektrio. Kesinlkle
The_new canım doğum yapmışsın hayırlı sağlıklı olsun ınşallah
Çcol sağol cnm Allah razı olsn.