- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.221
Yaşadıkların kolay değil. Aklından çıkarmaya bak. Allah bı daha yasatmasın.Şimdi panik atak gıbi oldum hareketsiz kalsa noldu bişey mi oldu ne var diyorum adamda sıkıldı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşadıkların kolay değil. Aklından çıkarmaya bak. Allah bı daha yasatmasın.Şimdi panik atak gıbi oldum hareketsiz kalsa noldu bişey mi oldu ne var diyorum adamda sıkıldı :)
Amin canım Allah kimseye yaşatmasınYaşadıkların kolay değil. Aklından çıkarmaya bak. Allah bı daha yasatmasın.
Yükseltici canım kidskit friendly boosterSeninki antilop muydu yoksa yükseltici miydi?
Biz aramıza iki sandalye yanaştırıyoruz orda oturup yada ayakta durup yiyorlar masadan şimdi böyle rahat ettikBizimkide aynı öyle ya gittik 2. Mama sandalyesi aldık bize yemek yerken rahat vermiyor kucak istiyor diye sonuç yine oturmuyor kucak istiyor :/
Sağol canım bende aynen oyle yapıyorum çok sıkıntılı düzensiz adet yasamak :/Birde 10 günde sonra namaza baslıyorsunya kanaman tamamen kesılene kadar her vakıt abdest almak zorundasın
Çok normal hayatınız rutin giderken birden bire hastalık girdi araya insanız hepimizin basina gelebilirŞimdi panik atak gıbi oldum hareketsiz kalsa noldu bişey mi oldu ne var diyorum adamda sıkıldı :)
İyi fikir:)Biz aramıza iki sandalye yanaştırıyoruz orda oturup yada ayakta durup yiyorlar masadan şimdi böyle rahat ettik
Ben bu kısmı bilmiyorum galiba şimdi normalde adetliyken namaz kılmıyoruz ama abdest almak zorunda mıyız?Sağol canım bende aynen oyle yapıyorum çok sıkıntılı düzensiz adet yasamak :/
Yok canım öyle demek istemedi 10 günden fazla süren adetlerde abdest alınıp namaza başlanıyor ama bu durumda normal zAmanda örneğin eğer bozmadıysak öğlenin abdestiyle ikindi kılabiliyoruz ya onu bu uzayan durumda yapamıyoruz her vakitte abdesti tazeliyoruzBen bu kısmı bilmiyorum galiba şimdi normalde adetliyken namaz kılmıyoruz ama abdest almak zorunda mıyız?
Hayır canım adet bitince alıyoruz hem boy hem namaz abdestiBen bu kısmı bilmiyorum galiba şimdi normalde adetliyken namaz kılmıyoruz ama abdest almak zorunda mıyız?
Harika bir açıklama ağzına sağlıkAnladım canım. Ben de böyle oluyorum dıyebılırım.
Kan olarak gelıyorsa o zaman adet başlamış demek. Tamamen kesılene kadar adetten sayılıyorsun.
Benımde 1 veya 2 gün damla gıbı gelıyor ve 10 günden fazla sürüyor kanamam. Ilk kanı gördüğüm saatten ıtıbaren 10 gün namaz kılmıyorum. Suan 2 de başladıysa ayın 25 inde saat 2 abdestını alabılırsın.
Bu saatlerde yorgunluk çökmüş oluyor yoruluyorum galiba eşim de yok. Şükür bügunumuz e.sen nasilsinIyi geceler hanımlar nasılsınız?
Söyle anlatayım sana. Benım adetım en az 13 gün sürüyor. 10. Gün gusül alıp namaza başlıyorum. Bugün de namaaza başladım. Fakat hala kanamam devam edıyor. O yuzden özürden sayılıyor ve her namaz ıcın her vakıt namaz abdestı almak zorundayım. Ta kıı kanamam tamamen bıtıne kadar. Sımdı anlatabıldımmı canım.Ben bu kısmı bilmiyorum galiba şimdi normalde adetliyken namaz kılmıyoruz ama abdest almak zorunda mıyız?
Sağol canım. Benım bı ara cok düzensiz olmustu o zaman baya araştırdım.Harika bir açıklama ağzına sağlık
Gecmıs olsun canım.Benim eşim de yok üstüne hastayım kolumu kıpırdatacak halim yok ve oğlum hala uyumadı
Saol canım Allah razı olsun. Uyku konusu hiç değişmedi hala aynı dr götürdüm yapacak bişey yok dedi bende öyle kabullendim artıkGecmıs olsun canım.
Bende de mısafır vardı çocukların uykuları halıyle gecıktı. Sımdı uyutuyorum kızları. Bırde kayınpeder bende 1 ay kadar kalır belkı daha fazla.
Yorulmuşum bende artık.
Oğlunun uykuları nasıl oldu.
Geçmiş olsun canım bende emzime pozisyonundan dolayı oluyor boyunda yada kolda ınşallah çabuk geçerİyi geceler kızlar benim de boynum ağrıyor eşimin bayıldığı gün başladı geçmek bilmiyor yA sinir sıkışması yada oğlanı geceleri emZirirken kafamı geriye doğru yatağın başlık kısmına atıyorum ondan bilemedim hergünü 6 pArolla kapatıyorum