Kızlar emnis ben maalesef şifreyi unuttum kayıtlı mailde eski is maili olunca giremedim birdaha..hepinizden Allah razı olsun ben burada edilen duaların gücüne o kadar inanıyorum ki
Y yilfasa dan hemen rica ettim size haber vermesini..Allah'ım bu yaşadığımı dusmanima vermesin ama herşeyi gecesinden hissettim resmen içim çok sıkılıyor dedim Eşime hiç iyi değilim biliyorsunuz yakın zamanda teyzem Esin'i kaybetti o aklıma geldi yA sana bisey olursa ben çok korkuyorum tek kalmaktandan dedim abdest al namaz kıl dedi Yok dedim yine geçmiyor uyuyamıyorum falan neyse sabah oldu kahvaltıda eşimin Boğaz'ında bir şişlik oldu bıraktı yemek yemeyi çok uykum var dedi 2 saat uyudu uyandırdım bu şefer odaya geldi uyudu uyandırdım daha kahvaltı yapmadın bişeyler ye yine uyu dedim çocuğu uyuttum eşimin kahvaltısını koydum namaza durdum holden görüyorum mutfağı tam selam verdim küttttt diye bir ses birde baktım ki eşim yerde çırpınıyor hıkkk hıkkk dilini yutuyor dedim ağzını açtım sonra hemen telefona kostum ambulansı aradım bu arada komşulara koştum onca kapı yumrukladım Yok evlerde kimse Yok bağırdım yetişin diye üst komşu geldi Eşime baktım ayılmaya başladı terlemiş noldu bana dedi nerdeyim ben dedi bu arada ben 112ile konuşuyorum adres veriyorum nefes nefese ..öyle bir düşmüş ki gözü anında morardı boynu incindi ambulans 10dk içinde geldi neyse bir iki arkadaşını aradım geldiler hemen onlarla gitti eşim hastaneye ben çocuk uyuyor diye ayrılamadım
tükürük bezinde tas varmış o çiğneme sırasında acı vermiş sanıyoruz ondan bayıldı herşey temiz çıktı çünkü antibiyotik kullanıyor geçmezse ameliyat La alacaklar bizde durumlar böyle kızlar tekrar tekrar çok sağolun