- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.241
Geçmiş olsun canımBenim eşim de yok üstüne hastayım kolumu kıpırdatacak halim yok ve oğlum hala uyumadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımBenim eşim de yok üstüne hastayım kolumu kıpırdatacak halim yok ve oğlum hala uyumadı
Bi krem var Benım agrıları anında dındırıyor. Ismını oZelden yazayım. Süte gecıyormu bılmıyorum bı araştır bakalım.İyi geceler kızlar benim de boynum ağrıyor eşimin bayıldığı gün başladı geçmek bilmiyor yA sinir sıkışması yada oğlanı geceleri emZirirken kafamı geriye doğru yatağın başlık kısmına atıyorum ondan bilemedim hergünü 6 pArolla kapatıyorum
Muhtemelen emzirirken kafamı nereye koyup uyucağımı şaşırıyorum şimdiye kadar olmamıştıGeçmiş olsun canım bende emzime pozisyonundan dolayı oluyor boyunda yada kolda ınşallah çabuk geçer
Kas gevşeticileri şakın kullanma dedi doktor dizimi incittiğimde çaresiz herşeye parol :))Bi krem var Benım agrıları anında dındırıyor. Ismını oZelden yazayım. Süte gecıyormu bılmıyorum bı araştır bakalım.
Iyi ki parol var :)Kas gevşeticileri şakın kullanma dedi doktor dizimi incittiğimde çaresiz herşeye parol :))
Sen de hamilesiiiiinnn ne güzel aynı heyecan :) allah hayırlı etsin tatlım..vallahi bravo kızlar ben çürük elma çıktım sanırım 2.yi hayatta düşünmüyorum:/ nasılsın özlemişim seni??Aynen canım 23-24 ay araları olacak inşallah sağlıkla gelsin. 3 çocuk beni çok zorlayacak daha 2 çocuklu halime zor alışmıştım ama bulucaz bir yolunu inşallah huniyi takmadan :)))
Benim çocukların ikisi de alerjik canım zor oluyor ama büyüdükçe rahatlıyorlar oğlan 6 yaşında bu sene çok daha iyi maşallah.
Allah yardımcınız olsun canım inçe her şey yoluna girer
Sağol canım amin inşallah darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah
Zorlama canım dönem dönem oluyor benim ufaklık da bir aydır hiçbir şey yemiyordu birkaç gündür iştahı normale döndü çok şükür dönem dönem oluyor böyle kendini strese sokma boşu boşuna
Benimki de aynı biliyor musun 2-3 haftadır yürüyor öncesinde yürütemedik sıpayı :)) Bir de aralık ayının ikinci haftası menenjit oldu benimki 16 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Acaba hastalık bir hasar mı bıraktı falan diye düşünmeye başlamıştım ki çok şükür yürüdü :) Tembel bunlar tembel benim kız hala yenidoğan gibi kucakta geziyor:) Amigurumi işi yeni yeni açılmaya başladı tek tük sipariş almaya başladım örmek en büyük tutkum oldu ipsiz tığsız bir gün düşünemiyorum resmen Sen nasılsın? Özlemişim buraları ya :))
Çok geçmiş olsun canım ya düşünmesi bile çok korkunç Allah beterinden korusun tekrar göstermesin inşallah. Umarım ilaçla tedavi olur
Doğru söylüyosunuz gönülüm de gene Manyak manyak canımı sıkıyorum duramıyorum :))Akışına bırak sıkma çocuğu. Bugün yemezse yarın yer. Bazen dönem dönem her çoçuğun sorunu canım.
Bi ara Benım kız da oluyor sonra duzelıyor. Hep boyleyız.
Geçmiş olsun kuzum yakınında kimse yoktu dimi:/Benim eşim de yok üstüne hastayım kolumu kıpırdatacak halim yok ve oğlum hala uyumadı
Artık fayda etmiyor valla doktor 2 taneyi birlikte iç dedi anca öyle eh işte :))Iyi ki parol var :)
Cok Gecmis olsun inşallahArtık fayda etmiyor valla doktor 2 taneyi birlikte iç dedi anca öyle eh işte :))
Sağol canımCok Gecmis olsun inşallah
Aleyküm selamm hayırlı cumalar arkadaşlar Allah tüm hastalarımıza şifa ,Yen'i anne olanlara güç kuvvet ,hamile olanlara da hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin bizlerde bol bol sabır inş :)Selamün aleyküm arkadaşlar.hayirli cumalar olsun inşallah
Aminnn nnnnnnnnnnnnnAleyküm selamm hayırlı cumalar arkadaşlar Allah tüm hastalarımıza şifa ,Yen'i anne olanlara güç kuvvet ,hamile olanlara da hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin bizlerde bol bol sabır inş :)
Geçmiş olsun canım aminnn:))Aleyküm selamm hayırlı cumalar arkadaşlar Allah tüm hastalarımıza şifa ,Yen'i anne olanlara güç kuvvet ,hamile olanlara da hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin bizlerde bol bol sabır inş :)
Sen de hamilesiiiiinnn ne güzel aynı heyecan :) allah hayırlı etsin tatlım..vallahi bravo kızlar ben çürük elma çıktım sanırım 2.yi hayatta düşünmüyorum:/ nasılsın özlemişim seni??