- 19 Şubat 2016
- 1.560
- 1.732
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ya daha bat gecmemis ki cnm belki vardirrgurbgeçmemiş bu ne st: 45397651 .!.:2 mart canim cardamba yani zten hic hamile gibi degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya daha bat gecmemis ki cnm belki vardirrgurbgeçmemiş bu ne st: 45397651 .!.:2 mart canim cardamba yani zten hic hamile gibi degilim
Bir kızım var 5 yaşında. Cinsiyet için bu 2 3 ay nasıl geçecek çok merak ediyorum. İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder
Sat 27 ocak var 29 şubat bugün adet gunumdu ve 2 gündür adet olacak gibi karın ağrısı çekiyordum o yüzden hiç umudum yoktu. Kızlar bi yanlışlık yoktur hamileyimdir değil mi?
Çok net çıkmış degerin yüksek demektir.
Adet olacak gibi agrilarinin olması normal çünkü rahmin genişliyor. Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim çok güzel bir duyguymus Rabbim tamamına erdirir insallah
Hayirli olsun cnm[/QUOTE]HayırlıOTE="ebyar, post: 45400086, member: 443239"]Çok teşekkür ederim çok güzel bir duyguymus Rabbim tamamına erdirir insallah
Teşekkür ederimHayirli olsun cnm
Haklısın cnm e senin çizgiler çok net değerlerin yüksek sanırım ben bir hafta sonraya randevu aldım bakalımne olacakBen yarın kanda baktiracagim sonrasında ilk gebeligimde doktor karından keseyi görmek için beta hcg 'nin 5000 olması lazım demişti 5000 oldu mu giderim
Kac yasndasin cnm ilk miBen yarın kanda baktiracagim sonrasında ilk gebeligimde doktor karından keseyi görmek için beta hcg 'nin 5000 olması lazım demişti 5000 oldu mu giderim
OTE="balbebekk, post: 45401444, member: 739374"]Haklısın cnm e senin çizgiler çok net değerlerin yüksek sanırım ben bir hafta sonraya randevu aldım bakalımne olacak
Cnm seni çok iyi anlıyorum bende senle aynı durumdayım ama her adet olduğumuzda sona bir adım daha yaklaşıyoruz bu bakımdan düşün... Rabbim kısmet edecek inş sakın pes etme umutsuzluğada kapılma... Tedaviye daha yeni yeni başladın... Daha önümüzde uzun zaman var. Rabbim hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşArtik agir gelmye basliyo canm benim bat bugundu gelmdi daha ama her an gelicek agrlari basladi hissedebiliyorum testte negatf cikti zaten
Merhaba bnde sızın gbi bos gebelıkten 15 ocakta kurtaj oldum ilk gebelıkti cok uzuldum..sımdı yeniden istiyorum korkularım var elbette size korunma vermedi sanırım dr bna da vermedi cogu kişiye 3 ay yasak vermış dıye okudum .. inşallah ben de kasıma talibim ..Benimde 2 oğlum var..aralıkta boş gebelik yaşadım. .batım 1 mart ama dün yaptım çift cizgiydi...bi kaç gün daha geçince kan tahlili yaptiriym diyorum ☺
Benimki kendi kendine düştü ilaç bile.kullanmadım.10 gün kanamam oldu.40 gün sonra regl oldum..o reglde hamile kaldım..Dr korunma gerek yok dedi.Merhaba bnde sızın gbi bos gebelıkten 15 ocakta kurtaj oldum ilk gebelıkti cok uzuldum..sımdı yeniden istiyorum korkularım var elbette size korunma vermedi sanırım dr bna da vermedi cogu kişiye 3 ay yasak vermış dıye okudum .. inşallah ben de kasıma talibim ..