- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.801
Hangi gruba yazmamiz gerek anlamadım iki topikte çok sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilrmz benzioms cnm.
Bende hep evi supureym diorum ama hergün erteliorm.ama kan da pozitif gördükten sonra süpürdüm de keseye gördükten sonra daha dikkatli mi oldum ne :)
Ay bende korkuorum valla temizlik yaparken zarar vercem die. Ev kendini aldi gidio. Ayda bir temizletiorum normalde ama geri kalan zamanlarda ben yine yapiodum. Simdi onu da yapmiorum. Ogrenci evine doncek ev :)Belirtilrmz benzioms cnm.
Bende hep evi supureym diorum ama hergün erteliorm.ama kan da pozitif gördükten sonra süpürdüm de keseye gördükten sonra daha dikkatli mi oldum ne :)
Hafta ici zaten 8-5 calisiyorum. Normalde hafta sonu fln toparlardim aydn ayada temizlik icin birini cagiriodum. Simdi hafta sonlari koltukta kalkasim gelmio. Senin gibi bari en azindan bi supureyim diorum o bile zor gelio :)Belirtilrmz benzioms cnm.
Maşallah canım çok güzel ama benim bildiğim Yüksek yada düşük olması değil iki güne artış göstermesi bu gün durup yarın tekrar kan verirsen herşey netleşir.. Bu arada son adet tarihin nedir benim 21 şubat sen benden de küçüksün çünküMerhaba arkadaşlar herkesin bebisi hayırlı uğurlu olsun inşaAllah ben 3-4 gün kala yanı dün beta HCG 130 olarak sonuç aldım 12. Gün gibi yumurtladim bu değer adet öncesi yüksek degilmi.. Sizlerin nasildi ??
Hayırlısı inşallah benimde SAT 23 şubat ama dediğim gibi 12. Gün yumurtlama oldu die düşünüyorum 2 gün var aramızda :)Maşallah canım çok güzel ama benim bildiğim Yüksek yada düşük olması değil iki güne artış göstermesi bu gün durup yarın tekrar kan verirsen herşey netleşir.. Bu arada son adet tarihin nedir benim 21 şubat sen benden de küçüksün çünkü
Evet canım çok az çok sevindim topikdekiler hep bizden önde biz geriden geliyoruz benim perşembe günü hcg 36 idi iki gün önce 19 doktor artık gerek yok artış güzel dedi seninki yüksek başlamış belkide ikizdir hadi yarın tekrarla anlaşılırHayırlısı inşallah benimde SAT 23 şubat ama dediğim gibi 12. Gün yumurtlama oldu die düşünüyorum 2 gün var aramızda :)
ikiz düşüncesi heyecanlandırıyor.hadi bakalım hayırlisiEvet canım çok az çok sevindim topikdekiler hep bizden önde biz geriden geliyoruz benim perşembe günü hcg 36 idi iki gün önce 19 doktor artık gerek yok artış güzel dedi seninki yüksek başlamış belkide ikizdir hadi yarın tekrarla anlaşılır
senle çok yakınmış günlerimiz canım ben cuma günü gittim beta hcg 3230 çıkmıştı 4mm keseyi gördük çok şükür doktor haftaya gelin daha rahat görünür dedi ama ben 2 hafta sonra gitcem kalp atışını da duyayım diyebilgisayar serviste telefon dan edebildigim kadar takip etmeye çalışıyorum .keseyi görüp kalp atışılarını duyanlar var çok sevindim.biz salı günü gideceğiz dr a.16 aylık bir oğlum var aynı zamanda o kadar çok uykum var kı ilgilenmekte zorlaniyorum.benim bu sefer kı heyecanımı daha çok ssvd yapan dr bulmak.dua edin kızlar lütfen erken daha ama bu sefer kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum.allah minnoslarimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bende varim geriden giden gec dollenme oldu haftaya cumartesi ultrason icin gun verdi doktorum :)Evet canım çok az çok sevindim topikdekiler hep bizden önde biz geriden geliyoruz benim perşembe günü hcg 36 idi iki gün önce 19 doktor artık gerek yok artış güzel dedi seninki yüksek başlamış belkide ikizdir hadi yarın tekrarla anlaşılır
Slm kızlar,
Bugün doktor kontrolüne gittim. Geçen cuma gününden beri kahve akıntılarım üçer gün ara ile devam etmişti. Doktordan bir iyi bir kötü haber aldık kese büyümeye devam ediyor ama bozulma gözükmeye başlamış dedi Moralimiz alt üst oldu. Karında baktığı için bebeği daha göremedik 5+4 teyiz. Ara kanamalar için üniversiteye yönlendirldim. Düşük tehlikesi olabilir diye moralim yerle bir Daha önce hiç duydunuz mu kesesi bozulmaya başlayıp sonradan düzelen? Doktorum mevcut haplarımı kesmedi devam dedi.
Yarın değilde pazartesi tekrarlamayi düşünüyor um :) sonrada doktora giderim artık. İkiz hic sanmıyorum ailede hiç yok ama olursa çok sevinirimEvet canım çok az çok sevindim topikdekiler hep bizden önde biz geriden geliyoruz benim perşembe günü hcg 36 idi iki gün önce 19 doktor artık gerek yok artış güzel dedi seninki yüksek başlamış belkide ikizdir hadi yarın tekrarla anlaşılır