- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.841
Slm kızlar,
Bugün doktor kontrolüne gittim. Geçen cuma gününden beri kahve akıntılarım üçer gün ara ile devam etmişti. Doktordan bir iyi bir kötü haber aldık kese büyümeye devam ediyor ama bozulma gözükmeye başlamış dedi Moralimiz alt üst oldu. Karında baktığı için bebeği daha göremedik 5+4 teyiz. Ara kanamalar için üniversiteye yönlendirldim. Düşük tehlikesi olabilir diye moralim yerle bir Daha önce hiç duydunuz mu kesesi bozulmaya başlayıp sonradan düzelen? Doktorum mevcut haplarımı kesmedi devam dedi.
Kıyamam cnm ya.üzme kendini inşallah bişey yoktur.Hangi hapları iciodn cnm progestan kullanio mydn.
Seninle günlerimiz aynı gibi benm vajinal baktgi halde bebeği görmedi cnm.doktora sordm bebek daha görülmez demişti.yolk sak denen seyi gördük bi.Senin bi de karından bakmış ondan endişe etme inşallah.bi de bu dönemler bence kesin bişey söylemek için yanlış 1 günde aniden geliseblir zannediorm.bana da Çarşamba günü kese çok küçük demişti.4 haftalk gibi demişti çok korkmstm.2 gün sonra dün tekrar gittim.Çok güzel 5+2 dedi.2 günde 1 hafta büyüdü gibi.ondan içini ferah tut.Çok çok dua et inşallah cnmcm.İnşallah güzel haberler alcksn.