- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.501
ben kazen beye mesaj attim.ama en son 7ocakta girmis ben konu baslattim gelmek isterseniz beklerim "merhaba kasim anneleri " buyurun ordan devam edelim annelerBir de konuyu devralmak isteyen bir arkadaşımız kazene mesaj atsada konuyu alsa tablo falan olustursak iyi olur.
gunaydin canim.hos geldin bu arada sen.kalp atisi duydunmu canim bende bugun gidecem.cok heyecanliyimGünaydın
gerci benim.dogum senden 3 gun once keseyi gormusundur benim.gibi degilmi canimGünaydın
gunaydin canim.hos geldin bu arada sen.kalp atisi duydunmu canim bende bugun gidecem.cok heyecanliyim
gerci benim.dogum senden 3 gun once keseyi gormusundur benim.gibi degilmi canim
Bugün doktora gidenler varmı? Bebişleri gören var mı?
sagol canim.insallah guzel saglikli haberler verlim burdanMerhabaaa
Hayırlı olur inşaallah canım
bende gecen hafta sali gittim keseyi gorduk banada 5 hafta dedi ve kalp atisini duyana kadar cagiracam dedi canim ve bugunde gidecem bakalim insallah guzel haberler saglikli haberler verimEvet canım geçen hafta çarşamba 5+0 da keseyi gorduk 7+0 da da kalp atışı için çağırdı doktor
hosgeldin canim guzel habeeler vermek dilegi ilemerhaba kızlar bende geldim
canim.hosgeldin saglikli guzel haberler vermek dilegi ile tablo kurmaya calisiyorum en yakin zamanda olur insallahMerhabalar kisslar
Hayırlı olsun inşallah.9 ay birlikte oluruz.
Tablomuzda olunca çok güzel olur
bende gecen hafta sali gittim keseyi gorduk banada 5 hafta dedi ve kalp atisini duyana kadar cagiracam dedi canim ve bugunde gidecem bakalim insallah guzel haberler saglikli haberler verim
hoşbulduk cnm 6. haftanın içindeyiz kesemiz göründü çok şükür kalp atışnı da duyabilirsek 21 martta tekrar gideceğim bakalım 9 ay beraberiz artık birbirimize güzel haberler veririz inşallahhosgeldin canim guzel habeeler vermek dilegi ile
CANIM ÇOK SEVİNDİM VALLA ARAMIZDA 3 GÜN VAR PAZAR GİTSEM BENDE GÖREBİLİR MİYİM ACABAbeen :)) kalp atışını duyduk çok şükürr :)
ben burda devam.edicem zaten acilan konu kapanmiyor eski yeri acan arkadas banlanmis ama konu devam.ediyor isteyen gelir burda paylasim yapariz kazen bey en son 7 ocakta girmis ne zaman gorur mechul
görülür sanırım, keseyi ne zaman gördün?CANIM ÇOK SEVİNDİM VALLA ARAMIZDA 3 GÜN VAR PAZAR GİTSEM BENDE GÖREBİLİR MİYİM ACABA