-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.541
Ay gerçekten mi bak şimdi bende korktummBenimde yok bulantim
SEN KESEYİ GÖRDÜKTEN 1 HAFTA SONRA MI KALP ATIŞLARINI DUYDUN?valla çok bilemicem de 7,9 mm di galiba.
evet, ama ben keseyi görmeye geç gittim 5+2 de kese vardı, 6+2 de kalp atışıSEN KESEYİ GÖRDÜKTEN 1 HAFTA SONRA MI KALP ATIŞLARINI DUYDUN?
Kimseyi korkutmak istemem ama ilk gebeligmde bebegmn kalbi durmustu ve ben 20 gun oyle tasidim bulantim falan yoktu herkes iyi massalh kolay gececk hamieleigin diodu meger bebegim ölmuss ; ( oyuzden smdi kusmam olsunda bebegim saglikli olsun yeterki diorum
NO | ANNE | ŞEHİR | YAŞ | SAT | TAHMİNİ DOĞUM | CİNSİYET | BEBİŞİN ADI | KAÇINCI BEBİŞ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | @Sihirlidegnek | Almanya | 25 | 09/02/2016 | 10/11/2016 | ? | ? |
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ 1 @Sihirlidegnek Almanya 25 09/02/2016 10/11/2016 ? ?
bu bilgileri yazmaya baslayin kizlar :) hemen tablomuzu olusturalimmm :)
Kimseyi korkutmak istemem ama ilk gebeligmde bebegmn kalbi durmustu ve ben 20 gun oyle tasidim bulantim falan yoktu herkes iyi massalh kolay gececk hamieleigin diodu meger bebegim ölmuss ; ( oyuzden smdi kusmam olsunda bebegim saglikli olsun yeterki diorum
AA bizim satlar farklı ama tahmini doğum tarihleri aynı
ben normalinden bir hafta önce yumurtladim canim, yani 11. günde.
NO ANNE ŞEHİR YAŞ SAT TAHMİNİ DOĞUM CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ 1 @Sihirlidegnek Almanya 25 09/02/2016 10/11/2016 ? ?
bu bilgileri yazmaya baslayin kizlar :) hemen tablomuzu olusturalimmm :)
Kalp atsini duydun mu canim sen .korkma ya siz bna bakmayin hersey nasipp kismetAy gerçekten mi bak şimdi bende korktumm
Oylemiymis bak bunu bilmiordum hadi ins ozamnAynen bende öyle düşünyrm cnmcm.bende daha önce kimyasal yaşamıştım ondan şimdi kaybetmek istemiyrm sürekli hissetmek istiorm.o nedenle belirtiler benmde içimi rahatlatio açıkçası.bulantı kalp atisindn sonra baslio dediklrndn çok fazla beklemiyrm şuan keseyi görmek ilk hedef.En belirgin belirtim de tuvalete gidiş gelislrm.ve göğüs ağrım tabiki.elhamdülillah böyle sağlıklı dem etsn inşallah
Insallah canim Rabbim hepimize nasip etsinnnYANLIZ GÜNÜMÜZÜN HATALIĞI BU DÜŞÜKLER GALİBA BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM 1 DIŞ GEBELİĞİM VAR ARTIK SAĞLIKLI HAMİLE KALMAK NE ZOR BU 4. GEBELİĞİM İLK DEFA BU KADAR UZUN SÜRE HAMİLE KALIYORUM NORMALDE ÖĞRENDİKTEN 2 GÜN SONRA DÜŞÜYORDU RABBİM KESESİNİ GÖRMEYİ NASİP ETTİ İNŞALLAH KUCAKLARIMIZA ALMAYI DA NASİP EDER
Ay gerçekten mi bak şimdi bende korktumm
Yok henüz duymadım cmtsi günü gidicez inslh duyarimKalp atsini duydun mu canim sen .korkma ya siz bna bakmayin hersey nasipp kismet
Aminnm daha dktra gidemedm ya oyuzden korkum gttikce katlanioCanım keşke bulantı olunca sağlıklı olacağının garantisi olsa. Ben anlıyorum seni varlığı belirti yapsın istiyorsun. Benimde kaybim var belirtilerim vardı ama olmadı. O yüzden fazla yormamak lazım kötü yerine iyiyi düşünelim . Rabbim sağlıkla nasip etsin
Insallah canim guzel haberlerle gell canimmYok henüz duymadım cmtsi günü gidicez inslh duyarim