- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.481
ben burda devam.edicem zaten acilan konu kapanmiyor eski yeri acan arkadas banlanmis ama konu devam.ediyor isteyen gelir burda paylasim yapariz kazen bey en son 7 ocakta girmis ne zaman gorur mechulbence burayi kapatsak daha kolay olur sanki. Daha henüz herkes buraya gelmemis gibi. CanimIkra meyra yanlis anlama sakin :)
canim ben kapatmayi dusunmuyorum nerde rahat oluyorsaniz orda devam edin derim kimseye karisamamSence nereyi kapatsak kolay olur
vajınal baktı canımSare Lavinya canım karından mi duydunuz yoksa vajinal muayeneyle mi duydunuz kalp atışlarını.
hosgeldin canim insallah cok guzel paylasimlar yapacagizkızlar merhabalar yeni gördüm ben daha öbür taraftan takip ediyodum..yeni topik hayırlı olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunnn
hosgeldin canim insallah guzel haberler verecegiz burdanBen de geldim. Bu arada hepimiz ilk ayı atlattık. Geriye kaldı 8. Hemen bitsinsağlıkla kucağımıza alalım.
hosgeldin canim rabbim cumlemize saglikli melekler nasip etsin insallahBen deneyeyim yardimci olmayi:
Bu imza yerinde , gun ve gun cikmasini istiyorsun degil mi?
Once yukarda hesabinin oldugu yere tikla, Uyelik detaylari cikacak , kisisel bilgilere gel.
Tahmini dogum tarihini yaz ( Bir cok web sitesi soyluyor )
Sonra "Degisiklikleri Kaydet" tikla ( En altta )
Boylece olmasi gerek. Umarim aradigin cevaptir.
Hayirli olsun bebek haberiniz bu arada
canim bilgilerini duzenleye gir oraya dogacagi tarihi yaziyorsun mesala 14-11-2016 gibi bu arada hos geldinArkadaşlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz yardım rica edebilirmiyim? Takvim için tıklıyorum tarihi giriyorum ama aşağıda ki web yazan kutucuğa ve altındaki kutucuğa ne yazmam gerekiyor yanlış mı yapıyorum ki anlamadım
Benim doktorum acil durum olmadikca vajinal muayene etmiyor o yüzden mi beni haftaya çağırdı ki. Doğum tarihi bana yakın olan arkadaşlar kalp atışını duydum yazınca tedirgin oluyorum ben de bi sorun mu varda beni gec çağırdı acaba diye.vajınal baktı canım
hosgeldin canim insallah guzel haberler paylacagiz buradaSelam bende geldim yeni topik hayırlı olsun bebişlerimiz sağ salim doğsun inşallah
Gözün aydın kaç haftaliksin Dr gorebeen :)) kalp atışını duyduk çok şükürr :)
ayyyy bende ayni uyudukca uyumak istiyorum cunku icimizde bir can tasiyoruz onu buyutmeye ve vucutdaki besinlerden aliyor ve bizde yorgunluk yapiyor haftalar ilerledikce dahada yorgunlasa bilirizHe kese Günaydın her zamanki gibi yorgun uyandım sankinuyueken çalışıyorum anlamadım ben bu işi
benim hesabıma göre 6+3 doktora göre 6+2Gözün aydın kaç haftaliksin Dr gore
ayyyy bende ayni uyudukca uyumak istiyorum cunku icimizde bir can tasiyoruz onu buyutmeye ve vucutdaki besinlerden aliyor ve bizde yorgunluk yapiyor haftalar ilerledikce dahada yorgunlasa biliriz
hosgeldin canim rabbimin izniyle sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallah rabbim gonlune gore versin canim bende kizim.olsun cok istiyorum bunu rabbimden gizleyememki saglikli kiz evladim olsun isterim rabbimden oglum var cok sukur iki cicekten koklamak sevmek istiyor insanMerhaba ben de eğer allah nasip ederse kasım annesi olacağım ikinci bebeğim olacak. Bir oğlum var bunun kız olmasını çok istiyorum kısmet önce bir kalp atışını duysam sonra cinsiyetini düşünücem valla bugün sağlık ocağına kan verdim bakalım yarın alıcam birde oğlumdan önce bir kaybım var oyüzden tedirginim oğlumda da ilk üç ay çok tedirgindim...
aynen rabbim.calisanlara kolaylik versin insallahSimdiden çekilmez haldeyim yani o zaman ne olur bilemiyorum ilk 3ay böyle sürer dediler ama inşallah uzun surmez zor oluyor böyle evden dışarı cikasim gelmiyor evde duramazdim ben sjmdi diyorum calissaydim ne yapacaktim diye çalışanlara Allah kolaylik versin