- 5 Mart 2016
- 201
- 385
- 50
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #2.461
Ben de geldim. Bu arada hepimiz ilk ayı atlattık. Geriye kaldı 8. Hemen bitsinsağlıkla kucağımıza alalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canım öteki tarafta liste yapılamıyor buraya liste için hep beraber geçelim dedik ama bölündük. Orada bi duyuru daha yapalım mı?Günaydin kizlar burdan mi devam ediyoruz yoksa diger yerdenmi?
maydanozun bire bir kendisini taze olarak yani pişmemiş yemek bide meyve sıkacaklarında taze maydanoz suyu içmek yasak ama kaynatılmışı serbest mi bilmiyorum yemeklerin içinde pişmiş yenilebilir dediğine göre bişey olmaz sanırım sonuçta kaynatmakta pişirmek gibi ben zaten maydanoz suyunun sevmediğim için sormadım bile tedbir amaçlı yememekte fayda var :)Selam, maydonuzu taze olarak mi tuketme denildi , yoksa sadece cayi mi?
Bilmiyorum canım öteki tarafta liste yapılamıyor buraya liste için hep beraber geçelim dedik ama bölündük. Orada bi duyuru daha yapalım mı?
Bencede haklısın yarım yamalak işi bende sevmemdün mune yazmis canim. Konu devralinabiliyormus, Kazen beye mail atmamiz gerekiyormus. Ama atan oldumu bilmiyorum. Diger Konudada baya yazilmis dün. Bence hepberaber karar verip ona göre bir konuyu kapattiralim :)
Sence nereyi kapatsak kolay olur
Ttalım tabii ki çok normalll. Kendini boşa üzüyosun. 2 katı olmak zorunda diil. %6o artıştan sonası sağlıklı artış olarak kabul ediliyor ki senin ki zaten artmış. Geçen salıdan pazartesşine ztn bu kadar artması gerekirdi:)) Üzlümeee sevinnnnn:))))Kizlarr bugun kan testi yaptim tekrar 1800 cikti gecen hafta sali yaptgmdada 212 ckmsti artis normalmi bna az gbi geldii (
been :)) kalp atışını duyduk çok şükürr :)Bugün doktora gidenler varmı? Bebişleri gören var mı?
been :)) kalp atışını duyduk çok şükürr :)[/QUO
Hayırlı olsun. Tam olarak kaç haftalıktı?
Bu arada bu yeni reklamın sonra bende sayfa çok ağırlaştı. Sizde de aynı durum var mı?
oglen sonu gidecem canim saat 14:00 cnm insallah gorrum hepimiz gorruz insallahIkra meyra doktora gitceksin bebişini gördün mü haber et?