- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- Konu Sahibi deeplydisturbed
Ben avcilar medicanada onur beye gidiyorum ama yarin iyi bi doktra goruncem farkli bi bakisacisi icincnm hangi doktora gidiyorsun? bende beylikduzundeyim dr ariyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben avcilar medicanada onur beye gidiyorum ama yarin iyi bi doktra goruncem farkli bi bakisacisi icincnm hangi doktora gidiyorsun? bende beylikduzundeyim dr ariyorum..
5haftaya gore cok fenaym kizlar catlcmay masallah..
Bulantınmı var canım5haftaya gore cok fenaym kizlar catlcm
Yok bulanti cok az siskinlik asiriBulantınmı var canım
Kraker atıştır
Ayy maşallah şimdiden göbüş çıkmış. Bebiş yer yapıyo şişkinlik ondan galibaYok bulanti cok az siskinlik asiriEki Görüntüle 1645967
masallah göbusune.. ben biraz kilolu hamile kaldigim icin sonum nasil olacak bilmiyorum.. bendede siskinlik ve gaz var.. arti aksam bulantilari..Yok bulanti cok az siskinlik asiriEki Görüntüle 1645967
Ewet o hepimzde war ara ara giren kramplar ya ic karnim dar heralde blmiorm ins bu sefer tamamina ererAyy maşallah şimdiden göbüş çıkmış. Bebiş yer yapıyo şişkinlik ondan galiba
Ben kaç gündür aynaya bakıyorum bende bişey yok
Şişkinlik hissi var ama göbüş yok.
Kaç gündür benimde midem ağrıyor ya ağrı mı desem kramp mı desem bi kaç saniyelik yoklayıp gidiyo ara ara
Bende 61le kaldim 100olurm heralde ins sonunu gorelimde hayirlisyla olalim boswer:)masallah göbusune.. ben biraz kilolu hamile kaldigim icin sonum nasil olacak bilmiyorum.. bendede siskinlik ve gaz var.. arti aksam bulantilari..
İnşallah canım inşallah.Ewet o hepimzde war ara ara giren kramplar ya ic karnim dar heralde blmiorm ins bu sefer tamamina erer
Bende 52 kiloyum göbek falan yok dümdüz braz çıksın diye deli gibi yemek yiyorum sonrada bulantıdan kıvranıyorummasallah göbusune.. ben biraz kilolu hamile kaldigim icin sonum nasil olacak bilmiyorum.. bendede siskinlik ve gaz var.. arti aksam bulantilari..
Hahah benimde bitek hamile kalinca ise yario yarin bana yerde verirler metorbuste:))Bende 52 kiloyum göbek falan yok dümdüz braz çıksın diye deli gibi yemek yiyorum sonrada bulantıdan kıvranıyorum
Bende 51 kiloyumBende 52 kiloyum göbek falan yok dümdüz braz çıksın diye deli gibi yemek yiyorum sonrada bulantıdan kıvranıyorum
Medicana ya nadir beye gitcez bakalimSivas devlet hastanesindemi kontrole gidiyorsun canım
Yoksa medicana yamı
ay ay :)) saglikli olsunda ama benim sonum fena.. sabirsizlaniyorum bendee.. bulantin cokmuBende 52 kiloyum göbek falan yok dümdüz braz çıksın diye deli gibi yemek yiyorum sonrada bulantıdan kıvranıyorum
Benim doktorumda ruhnaz hanım dı.Me
Medicana ya nadir beye gitcez bakalim
İnşallah canım inşallahBi de bikaç gündür aslında peynir sevmediğim halde
Peynir ve et istiyorum
Sanki proteine hasret kalmışım:))
Hamileyim ben ya öyle inanıyorum inşaallah
bende enerji çok bugünAy olrmu sen sanki farkszssin:) saol yinede canim benm
avcılar anadoluyu şiddetle tavsiye ederim. uğraş hanımcnm hangi doktora gidiyorsun? bende beylikduzundeyim dr ariyorum..