- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- Konu Sahibi deeplydisturbed
oluyor bende deSendede oluyormu canim oncesinde 2 kimyasal dusuk yaptim oyuzden cok endiseleniyorm agri vs olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oluyor bende deSendede oluyormu canim oncesinde 2 kimyasal dusuk yaptim oyuzden cok endiseleniyorm agri vs olunca
allah acısını yaşatmasınSaol allah razi olsun verilir tabi canimiz saolsunn iins sag salim kucagima alirm busefer cumlemiz icinde ben
Avcilar medicanada onur beyenerde ve kimde muayene oluyorsun şimdi
Memnunsan sıkıntı yokAvcilar medicanada onur beye
Memnunum canm herkes nereli oldugunda yazsa bakalim nerelerden varizz gorurz ben sivasliyim aslen:)Memnunsan sıkıntı yok
Biraz öyle olacak :)Bende 51 kiloyum
Bizim göbüş geçmi çıkacak o zamam :)
Ara ara bulantı aniden geliyor. Özellikle yemek yedikten sonra üstüne bastırsın diye bişeyler yiyorum meyve falanay ay :)) saglikli olsunda ama benim sonum fena.. sabirsizlaniyorum bendee.. bulantin cokmu
Canım sağol :)burdaki kızları çok sevdim ben ya
Canım 23 24 gibi yumurtlama ama varsa belki çok düşük değer çıkar kanda bilmiyorum 8 9 gün kadar olduya kaç gün kaldı bir kan versen yarın falan merak ediyoruz seni
Ben adetime 5gun kala ogrendm tek benim gorebildgm silik otesi cizgiyle:)evde bakmadigim isik alti kalmadi aspirator isigi wc isigi yatak odasi bas ucu isigi kafayi yemis gibi geziodum evin icinde:)Canım 23 24 gibi yumurtlama ama varsa belki çok düşük değer çıkar kanda bilmiyorum 8 9 gün kadar oldu
Canım bilmez miyim o ışıkları:))Ben adetime 5gun kala ogrendm tek benim gorebildgm silik otesi cizgiyle:)evde bakmadigim isik alti kalmadi aspirator isigi wc isigi yatak odasi bas ucu isigi kafayi yemis gibi geziodum evin icinde:)
Benim ateşim yüksek hem de hiç olmadığı kadarBen hamile oldugumu atesim dusmuyo ordan anliorum soba gibi oluyorum bide akintim parlak oluyo bu 100de 100dur bende hepsinde olan
o zaman yarın en geç pazartesi azda olsa çıkar herhalde. benim şüpheli ilişkiden sonra 12. günde hcg 36.21 diCanım 23 24 gibi yumurtlama ama varsa belki çok düşük değer çıkar kanda bilmiyorum 8 9 gün kadar oldu
Varsa kanda pazartesiye çıkması gerek tabio zaman yarın en geç pazartesi azda olsa çıkar herhalde. benim şüpheli ilişkiden sonra 12. günde hcg 36.21 di
Bence en alt basamaktan basla idrar testi yap kan vermden once biraz sinyal verir az cok suphelerin olumlu yondeyse werirsn kanini bana direk kan wermek dha zor gelio sifiri gorunceDaha önce 9. Gün kanda hcg 7 ertesi gün 14 çıkmıştı
Ama çıkmazsa üzülürüm erken mi daha tekrar mı yaptırsam falan
Bekliyim de çıkmazsa da yok derim bari