2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
döner cnm. bunlar süt dişi bir de. ben çok takmamaya çalışıyorum. alt ön iki dişi sanki çapraz gibi duruyor hafif. kayınvalidem çok takıntılı yavrumun alt dişi yamuk diye :) değil o yamuk sana öyle gelmiştir diyorum ben de.
 
Yok ben de pek takılmıyorum, varsın sorun yamuk ya da yanlış yerden çıkan diş olsun :) Sadece normalini merak ettiğimden sordum. Yoksa 13 yaş civarında ortodontik tedavi gördüm ben de, iki sene kadar diş teli kullandım. Oğlum için de gerekli olursa şaşırmam, bu tip şeyler genetik olabiliyor çünkü.
 
Kızlar, ben oğlum parkta oynasın kışın evde kalmasın diye su geçirmeyen tulumlardan aldım, daha doğrusu kız kardeşim onun kızına küçülen tulumu bana verdi (Allah'tan rengi unisex, yoksa şapkayla herkes kız çocuğu zannediyor çocuğumu; göstermeden hayatta inandıramazdım erkek olduğuna). Yalnız bot konusunda çok kararsız kaldım. Su geçirmeyen, ayağını karda yağmurda sıcak tutacak bir marka biliyor musunuz??

Bir de bizim evde yerler taş hep, kombi yansa bile yerler soğuk oluyor. Ben de yazın aldığım slipstopları giydiriyordum ayağına hem kaymasın hem üşümesin diye. Dün bir tane panduf aldım ama sanki iyi yürüyemiyor gibi onunla. Taban sert, gövde yumuşak, sanki ayakları içeri basıyor gibi.. Siz birşey giydiriyor musunuz evde, ya da var mı bana bir öneriniz??
 
Bende düşünüyorum canım k.vaalide soba yakıyor yanan yer sıcak diğer odalar buz gibi olur şuan çorapları çektik ayağımıza ben hazır tabanlardan alıp bir patik örme planindayim ekteki resimler gibi vaktim olursa olmazsa da hazır birşeyler bakicam artik
 

Eklentiler

  • Screenshot_20171011-115736.png
    141,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20171011-115635.png
    233,6 KB · Görüntüleme: 38
Canım ben bunlardan giydiriyorum çorabın üstüne. Rahat yuruyor ve sıcacık ayağı. Biraz soğuk oldumu da bunu çıkarıp annemin ördüğü patiklerden giydiriyorum.
 

Eklentiler

  • Screenshot_2017-10-11-12-27-37-079_com.android.chrome.png
    137,3 KB · Görüntüleme: 36
Kışın parka götürmeyi düşünmüyorum canım oyun alanına götüreceğim inş. Bot arayışına henüz başlamadım.
Evde ev botu diye satılanlardan giydirmeyi düşünüyorum ebebekde görmüştüm incelemedim henüz. Terletmemeside lazım çünkü oda sakıncalı.
Şimdilik çarık çorap diye birşey var ondan aldım fena değil. Terleme yok gibi, sıcak oluyor ayakları. Altıda kaldırmıyor onu deneyebilir sin
 
Canım ben bunlardan giydiriyorum çorabın üstüne. Rahat yuruyor ve sıcacık ayağı. Biraz soğuk oldumu da bunu çıkarıp annemin ördüğü patiklerden giydiriyorum.
Bunu bende düşünüyorum ama incelemeye fırsatım olmadı gidip. Terletiyor mu canım ayaklarını
 
Bizim ufalık yürümeye başlamadan önce dışarı çıkarırken ayakkabı niyetine ayaklarına gydiriyordum bu tarz birşeyler üşümesin diye. Eğer evdeki panduflarla yürümeyi beceremezse yine bakayım bu tarz birşey.

Örmek konusunda yorum dahi yapmayacağım, beceriksizlik örneğiyim :)
 
Bu ev botu gibi olanlar kaydırır mı bilemedim ki, zaten sarhoş gibi yürüyor.. Deneye yanıla bulacağım oğlumun ayaklarını sıcak tutmanın yolunu :)
 
Canim merhaba bot konusunda benim de bi fikrim yok ama evde giymesi için instagramdan cocopatik sayfasından patikler aldım altı kaydirmaz içi pamuklu slipstopl ara göre çok daha kullanışlı geldi bana tavsiye ederim kızım çok rahat yürüyor onlarla
 

Ben kızıma bunun mavisini aldım sonuncuyu ben almışım o yüzden sitede görünmüyor fotosunu alamadım :) %50 indirimli flo da şu an bu Süperfit ayakkabılar. Umarım memnun kalırım. Sürekli giydirmeyi düşünmüyorum kızımın ayakları çok terliyor çünkü. Misafirliklerde de ve biz balkonumuza park yaptık orda da giyer diye düşündüm.

Bir tane de pandufu var. :)
 
Son düzenleme:
örme işleme konusunda hevesliyim ama ev iş çocuk yatak üçgeninde fırsat bulup yapamıyorum malesef :)
 
Son düzenleme:
cnm ben genelde geçtiğimiz kış örme terlik giydirdim. Bu sene 2 aydır panduf giydiriyorum Beşiktaş :) altı ayakkabı gibi içi yumuşak cırtlı. gayet güzel yürüdü. zorluk çekmedi. bizimki 7,5 aydır yürüdüğü için belki zor gelmiyor. ama altı yumuşak olanları ile başlayabilirsin cnm örme terlikler yürüyen çocuk için risk oluşturuyor çünkü çok fazla kayıyor özellikle taş, seramik yerlerde. 1 numaları ayakkabıyı giyior, diğer görseldeki gibi patik tercih edebilirsin. ama onlar da çıpak yerde kayıyor. arada ben de buna benzer giydiriyorum.
 

Eklentiler

  • 1.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 2.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 36
Canım, benım aldığımda bu bir numaradaki gibi ama beceremedi bizimki onunla yürümeyi. Bizimki eylül başından beri yürüyor, tembel azıcık :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…