Maşallah canım bebeğine. İyileşmesine çok sevindim. Yazık minicik yavru kaşıntıya nasıl dayansın.
Dil gelişimi çok güzelmiş. Bazı bebek böyle oluyor çok hoşuma gidiyor minicik konuşan bebeler :) Bizimki henüz anne demiyor. Baba, mama, meme, aç, at, hadi, ham diyor. Kendi alfabesinde bazı saçma kelimeleri de var. Çıkardığımız sesleri taklit ediyor çok güzel abooo diyor
hayvanların ismini söyleyince sesini çıkarıyor. Babasının eşyalarını görünce gösterip baba diyor. Getir götür işlerini güzel yapıyor çamaşır toplarken çekmeceye çorap falan koyduruyorum
Bu ara iştahı yerinde verdiklerimi yiyor fakat aylardır kilo almıyor. Boyu uzadı her gören zayıflamış diyor. Kollar falan çöp gibi.
Uykusunu çok güzel düzene koymuştum gece emmiyordu fakat bayram tatilinde cozurttu. Hala düzeltmeye uğraşıyorum.
Bir de bizimki oyuncaklara hiç bakmıyor o yüzden hepsini kaldırıcam bugün. Varsa yoksa çekmece dolap. En sevdiği oyun kablolu bir şeyi (mouse, şarj kablosu, saç düzleştirici vs) fişinden tutup yerde sürüklemek.