- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #56.281
emzik çok kurtarıcı :) bizimki uykuya dalarken muhakkak istiyo, diş çıkarma döneminde onu çok rahatlatıyo. inanki ağlamak istiyo memeyi alınca ağlama diye birşey kalmıyo ( ben geçen gün emzikten ayırmak istedim. tüm gün emmedi gece de dahil. sabah saat 5 te uyandım yatağının içinde içini çeke çeke ağlıyo rüyasında. bir baktım dudağında uçuğa benzer birşey çıktı. şimdi çok şükür kayboldu. içim gitti verdim yine. ) doktorum doğduğu günden beri emzik alan bir bebek, ne kadar erken bırakırsa o kadar iyi ama benim tavsiyem 24 ayına kadar kullanması, emziğe alışık olduğu için diş çıkarma dönemlerinde ve büyüme ataklarında vs sizi tahmininden çok yoracaktır diye bir açıklama yaptı. tahmini 24 aya kadar tüm dişler çıktıktan sonra damak gelişimi de net oluşmaya başlayacak, bu sebepten dolayı emzik bırakma olayı 24 ayı geçmemeli. şimdilik dişlerde yamulma, damakta çekilme vs. gibi yorumlarla kendini korkutup çocuğunu üzme dedi. bir günde emziği bırakabilecek yani. gözümde bırakma olayını çok büyüttüm ama çok üzüldü o ayrı konu. içini çekip ağlıyo ve bana sesini bile duyurmadan yapıyo bu ağlama işini. o beni çok üzdü ben bile ağladım.Canım Haklisn belki ama senden farkımız ben babası olmadan asla uyumam yani allah yazmasin. Ogluş zaten uykudan anne die kalkio onà dokunmami istio . Elini tutuyorum burdayım annem diorum dà öyle dalıo .soRUN dà bu zaten baba kalkıp gitse sallasa yatmio.ben de agirlastim simdiden kalkıp gitmek zor geliyor. Emzik hiç emmedi yeni bebekte yine denicem ya. Çok kurtarici oldugunu duydum . . Havalar sıcak su icmek istiyo die veriyodum. Bilemedim şimdi .