- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #56.121
İnan ben öyle yapıyodum dayanabildiğim kadar dayanıyodum almıyodum..ama bu defa kusuyodu mecbur alıyordum..mesela az önce uyandı yine emmek için vermiyyim dedim küstü öyle bir ağladı ki kustuBunun için doğduğu günden itibaren sevdikten sonra kucakta pışpış bile yapmadan beşiğine yatırmamız ve ağladığında dayanmamız gerekiyordu sanırım canımonuda yapmak zor yeni anneler için. Sağlıkları yerinde olsun canları sağ olsunda varsın böyle olsun
Canım az önce aradı doktorum. Gebeliği onayladı :) 3-4 gün sonra bir test daha yaptırmamı istedi, artışa göre keseyi görmek için bir muayene tarihi verecek. Doktorumdan da onayı aldığıma göre rahat rahat hamileyim diyebilirim artık :)
Hadi bakalım, sıra sende :)
:) Sağol canım... cok teşekkürler...
Bu arada kızlar, benim kız yurudugunden bu yana nerde yaramazlık orda o! Hele bir haftadır hayirdan da anlamıyor. Tam ozerklesme...
Hamile olup bebeği yurumeyenler bence hiç endise etmeyin. Hamile iken cok zor olur. Ya bir dk oturmuyor. Cidden oturmuyor. Sadece yemek yerken...
İyi haberlerini bekliyoruz canım:)Hayirlisi olsun canim. Doktoruma ulastim, degerlerimdeki artistan memnun oldugunu gayet hosnut bir ses tonuyla soyledi, ben de sesindeki o tiniyi alinca cok mutlu oldum :) haftaya cumartesi cagirdi kontrole.
Canım bende olmuştu. Hemde kasik bolgemde ve o kadar büyüktü ki cok moralim bozuluyordu. Ustelik 4.aydan doğuma kadar gebe platesi yaptığım halde. Doktorum hiç korkma geçer dedi ve gerçekten de doğumdan sonra eser kalmadı. Benim Dr bi yere de yönlendirmemisti.Selamlar bende varis oluştu acaba hamileliğinde varis oluşumu yaşayan oldu mu?
Hamilelikle alakası var mı ki Ya da hamilelik geçince geçer mi doktorum kalp damar cerrahi bölümüne git dedi de üşeniyorum Ya ama
Canım bende olmuştu. Hemde kasik bolgemde ve o kadar büyüktü ki cok moralim bozuluyordu. Ustelik 4.aydan doğuma kadar gebe platesi yaptığım halde. Doktorum hiç korkma geçer dedi ve gerçekten de doğumdan sonra eser kalmadı. Benim Dr bi yere de yönlendirmemisti.
Anladım canım sağol cevabın için benimki de geçer umarım ya heparin iğnesi kullanmama rağmen nasıl varis oluşur anlamış değilimdemek hamilelikten kaynaklı
Canım hamilelikte oluyormuş. Bana doktorum 4. aydan itibaren varis çorabı giymemi önermişti herhangi bir sorunum olmamasına rağmen düzenli olarak giydim.. oluştuktan sonra faydası oluyor mu varis çorabının bilemiyorum.. ama belki ilerlemesini engellemek için deneyebilirsin..
Geçmiş olsun.
Bizimki 11. Aydan beri yürüyor. Peşinde kosmak daha zor....Benim kızım da desteksiz tek başına yürümüyor ama sürekli elimizden tutup yürümek istiyor vallahi çatlıyorum resmen elinden tutup yürütmek de çok zor :)
Bebislerin kolay versiyonu yok galiba :)Bizimki 11. Aydan beri yürüyor. Peşinde kosmak daha zor....
Yok bacilar . Ay belki de var. Benim arkadaşın kızı . Biz den 1buçuk ay küçük . Yurumuyor yiyor içiyor susuyor aglamiyor masallahhhhh. Köy önüne oyuncak yap bütün islerini gücünü ... amaaaa tabi ben istemzdim yavrum çok farklı ondan . Onun gelişim ı herseyden önemli. Varsın kosayim peşinden . Kirsin doksun..Bebislerin kolay versiyonu yok galiba :)
Bizimki 11. Aydan beri yürüyor. Peşinde kosmak daha zor....
O belli olmuyor. Bakmışsın yuruyor...Anladım canım Doğuma 2 buçuk aydan az kaldı herhalde Doğumdan sonra yürüyecek bizimki çünkü desteksiz bir iki adım atma filan da Yok hani daha desteksiz bir iki adım atacak da sonra adımlar artacak da sonra iyice tek başına yürümeye başlayacak öyle değil mi
Anladım canım Doğuma 2 buçuk aydan az kaldı herhalde Doğumdan sonra yürüyecek bizimki çünkü desteksiz bir iki adım atma filan da Yok hani daha desteksiz bir iki adım atacak da sonra adımlar artacak da sonra iyice tek başına yürümeye başlayacak öyle değil mi
Belli olmuyor cnm bi buyume atagi geciriyorlar bi gunde yuruyorlar yani.
benim oglanin 1 yasina kadar hic disi yoktu
4 gun icinde 4 dis patlatti ve yurumeye basladi 4 gunde oldu ne olduysa :)
Bizim de öyle bir günümüz gelse de tombik popişini kaldırmaya karra verse artıkBelli olmuyor cnm bi buyume atagi geciriyorlar bi gunde yuruyorlar yani.
benim oglanin 1 yasina kadar hic disi yoktu
4 gun icinde 4 dis patlatti ve yurumeye basladi 4 gunde oldu ne olduysa :)