2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..benimki de ayakta sallamayı kabul etmiyor bakalım nasıl olacak hayırlısı..
Aman canım kabul etmesin daha iyi başka bir formül bul bence. Ben ayakta sallıyorum. Bazen oyun haline dönüştürüyor kalkmıyorda iki saat salladığım zamanlar oldu. Bende sallamayarak unutturmayın yolunu arıyorum ama ne denediysem olmadı. Geç kaldık bu konuda biraz daha büyüyenne kadar böyle devam gibi duruyor.

M miumao canım ne yaptın? Senin sonuç netleşti mi?
Valla bilmiyorum ki netleşti mi :) 23 çıkmıştı cuma günü sonucum, pazar günü 84 çıktı. Yani yükselme güzel ama rakam düşük gibi geldi. Doktorum doğumdaymış, hemşiresine verdim bilgileri; müsait olunca arayacak beni. Umarım sağlıklı bir gebeliktir :)

Sen ne yaptın peki, test filan yaptın mı?

Hayiirr :) cesaret edemiyorum. Yani olsa sevinirim ama nedense şuan kaçıyorum :)) seninki netlesirse cesaret olcak bana...

Hayiirr :) cesaret edemiyorum. Yani olsa sevinirim ama nedense şuan kaçıyorum :)) seninki netlesirse cesaret olcak bana...
Canım benim kıyamam sana :) valla yanımda olsan sarılasım geldi :))
Doktorumdan hala ses yok, ama biliyorum uygun olur olmaz arar ya da hemşiresine aratır. Haber gelir gelmez yazacağım buraya.

Canım benim kıyamam sana :) valla yanımda olsan sarılasım geldi :))
Doktorumdan hala ses yok, ama biliyorum uygun olur olmaz arar ya da hemşiresine aratır. Haber gelir gelmez yazacağım buraya.
:) Sağol canım... cok teşekkürler...

Bu arada kızlar, benim kız yurudugunden bu yana nerde yaramazlık orda o! Hele bir haftadır hayirdan da anlamıyor. Tam ozerklesme...

Hamile olup bebeği yurumeyenler bence hiç endise etmeyin. Hamile iken cok zor olur. Ya bir dk oturmuyor. Cidden oturmuyor. Sadece yemek yerken...

Canım az önce aradı doktorum. Gebeliği onayladı :) 3-4 gün sonra bir test daha yaptırmamı istedi, artışa göre keseyi görmek için bir muayene tarihi verecek. Doktorumdan da onayı aldığıma göre rahat rahat hamileyim diyebilirim artık :)

Hadi bakalım, sıra sende :)

Aaaa tebrik ederim. Cok heyecanlı olmalısın. Ayy bende iş çıkışı bakayım :)

Aaaa tebrik ederim. Cok heyecanlı olmalısın. Ayy bende iş çıkışı bakayım :)
Kesinlikle heyecanlıyım :) Bu akşam ailelere söyleyeceğiz, etrafa kese göründükten sonra.. ama aileler bilsin istedim ben öyle tutamam içimde, çatlarım :)

İnşallah senden de güzel haberler gelir canım, hayırlısı neyse ne zamansa o gelsin sonucun :)

Ben olsam kalp atışını duyunca söylerdim. Garanti gibi geliyor öyle bana. Tekrar seni tebrik ederim canım. Benimki negatif çıktı.

Demi o da zor..nolur sanki yataklarına yatırsak ta kendileri uyusa:)

Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah:)

Ben olsam kalp atışını duyunca söylerdim. Garanti gibi geliyor öyle bana. Tekrar seni tebrik ederim canım. Benimki negatif çıktı.
Hayirlisi olsun canim. Doktoruma ulastim, degerlerimdeki artistan memnun oldugunu gayet hosnut bir ses tonuyla soyledi, ben de sesindeki o tiniyi alinca cok mutlu oldum :) haftaya cumartesi cagirdi kontrole.

Maşallah yaramaza o zaman canım. Gerçekten nasıl dayanıyorlar o yorgunluğa minicik bedenleriyle anlamıyorum.

Hayırlısı olsun inşallah gözünüz aydın

Demi o da zor..nolur sanki yataklarına yatırsak ta kendileri uyusa:)
Bunun için doğduğu günden itibaren sevdikten sonra kucakta pışpış bile yapmadan beşiğine yatırmamız ve ağladığında dayanmamız gerekiyordu sanırım canım onuda yapmak zor yeni anneler için. Sağlıkları yerinde olsun canları sağ olsunda varsın böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…