- 22 Ocak 2017
- 5.223
- 9.243
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.901
Rica ederim canım. Benim yoğurt için ara ogunum var 2 defa. Yemekle nadir veriyorum. Ayrıca sıkılmış yarım limonu eline veriyorum yiyor :) 6 aydan bu yana hep verdim şimdi bayılıyor maşallah. (Limon bizde pişik yapmadı o yüzden 9.ayi beklemedim ben)Canim cok tesekkur ederim :)
Sanirim bizim en buyuk hatamiz yogurdu genelde ogunleriyle beraber yemesi ve c vitamini almamasi. Soyledigin herseyi dikkate alacagim, cok tesekkurler :)
Yazdıklarını okudum canım çok faydalı bilgiler vermişsin teşekkürler.Rica ederim canım. Benim yoğurt için ara ogunum var 2 defa. Yemekle nadir veriyorum. Ayrıca sıkılmış yarım limonu eline veriyorum yiyor :) 6 aydan bu yana hep verdim şimdi bayılıyor maşallah. (Limon bizde pişik yapmadı o yüzden 9.ayi beklemedim ben)
Limon o kadar değerli bi besin ki, sabahları ilik su ile aç karnına içtiğimizde kemoterapiye yakın etkide ve kanser hastalıkları için koruyucu sağlık hizmeti veriyor adeta...
canım bizdede olmuştu aşıdan 1 hafta sonra 4 gün ateşlendi 39,5 lara kadar çıktı sonra kendisi geçtiBen zorla vermedim canım. Anlatamamis olabilirim. Ama gönlünü almış oluyordum öyle söyleyeyim.
Seninkinin değerleri dusuk demekki. Evet o ilacı biz bile zor iciyoruz. Çok çok kolay gelsin...
Bu arada kızlar aşı sonrası kızım ateşlendi. Dusmuyor bugün 3. Gün. Ve 38 kusurlerde...Allah ım sifamizi versin inşaallah...
Büyük kiziminkini deldirirken kucugede bir heveslenmistim ama erken olduğunu düşündüğüm için yaptirmadim.rahatsiz olur bir de ne bilim emiyorlar ya hala yatirip kaldirirken filan... Bir kaç tane eczane gezmistim iki yaşındaydı kızım delmediler.Yani ben erken buldum tabi senin tercihin :)kızlar aranızda hiç bebeğinin kulağını deldiren oldu mu? ben bugün düşünüyorum ama birazda erkenmi diye tereddüt ediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
kızlar aranızda hiç bebeğinin kulağını deldiren oldu mu? ben bugün düşünüyorum ama birazda erkenmi diye tereddüt ediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim mens yeni başladı canım. Önceden de hiç ağrı sızı hissetmezdim şimdi de aynen öyle oldu.Merhaba arkadaşlar
Benim gibi olan varmı merak ettim.iki gün önce ilk regl oldum diye düşünürken hala bekliyorum devamını gelecek diye (kahve rengi leke geldi ) gelecek gibi de değil.
Diğer doğumumdan sonra normal nasıl oluyorsa öyle başlamıştı.aslinda bir doktor.kontrol amaçlı gitmek lqzimda hiç gidesim yok:)
Sizlerde varmı böyle yaşayan?
kızlar aranızda hiç bebeğinin kulağını deldiren oldu mu? ben bugün düşünüyorum ama birazda erkenmi diye tereddüt ediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bilmiyorum ki onu sormadımBen ceviz, badem, kaju, üzüm ara sıra çekirdek bile veriyorum çok seviyor. Ama ceviz ve bademi ezerek veriyorum kahvaltıda. Niye öyle dedi ki rende yapınca vitaminimi azalıyor acaba
bizde 8 tane diş var önde ama arka dişe benzemiyor çiğneyemiyor olduğu gibi yutuyorAslında önde 4 dişi olan bir bebek çok rahat parcalayabilir. Ama biraz pratik istiyor :) ben bir kere fındık verdim bikaç parçaya bölüp. Ağzında epey bi dolandirdiktan sonra öylece yutmayı tercih etti :)
Surebilirsin canım. Ama sonrasında iyice yıkayıp emzirmelisin oğlunu. Geçmiş olsun...Kizlar merhaba. Acilen bisey danismam lazim size. Sehir disindayim, oglum dis cikariyor ve memeye hunharca saldiriyor. Bir gogsumu isirarak yara yapti ve kotu durumda. Yanimda sadece sudocrem var. Gogus ucuna da iyi gelir mi?? Yoksa bir eczane bulup lansinoh mu alayim??
Cok tesekkurler canim. Bugun gidip mama aldim, eger biberon verebilirsem bir iki gun emzirmek istemiyorum. Ayni yerleri tekrar tekrar isirdigi icin yarayi acti iyice, camasir temas edince bile aklim cikiyor.. biberonu da siddetle reddediyor benim elimden ama bakalim..Surebilirsin canım. Ama sonrasında iyice yıkayıp emzirmelisin oğlunu. Geçmiş olsun...
Evet mümkünse çamaşır temas etmesin canım yoksa iyileşmez. Aslında ayva çekirdeğini bir yudum su ile bekletip surersen çok hızlı iyileşiyor. Kıvamı dokununca sümüksü bi yapida olmalı.Cok tesekkurler canim. Bugun gidip mama aldim, eger biberon verebilirsem bir iki gun emzirmek istemiyorum. Ayni yerleri tekrar tekrar isirdigi icin yarayi acti iyice, camasir temas edince bile aklim cikiyor.. biberonu da siddetle reddediyor benim elimden ama bakalim..
Canim kayinpederim ve kayinvalidem ile yazliklarindayim camasirsiz dolasmam mumkun degil.Evet mümkünse çamaşır temas etmesin canım yoksa iyileşmez. Aslında ayva çekirdeğini bir yudum su ile bekletip surersen çok hızlı iyileşiyor. Kıvamı dokununca sümüksü bi yapida olmalı.
Göğüs kalkanı olsaydı...Canim kayinpederim ve kayinvalidem ile yazliklarindayim camasirsiz dolasmam mumkun degil.
Ilk kez oglumu bu sekilde agresif ve huzursuz gordum. Resmen hirsini cikariyor benden.
Bi yandan dis, bi yandan evden uzakta bi yandan babasi yaninda degil.. resmen hirpaladi beni.
Valla dogru soyledin.. saglikli olsunlar da biz kaygilanalim hep napalim :)Göğüs kalkanı olsaydı...
Allah sabır versin. Doğdu 40'i çıkana kadar zor dediler. 40'i çıktı 6 ay, 6 ay oldu bir yaş, şimdi de 2 diyorlar. Amann. Bence hiç bitmeyecek bizdeki kaygı, bebeklerin de derdi :))
Vazgeçtim canım bende bizdede babası henüz küçük diyor birde benim kızım uyurken çok dönüyor o yüzden şimdilik beklemedeyimBen istiyorum ama babası küçük henüz diyor. Aslında haklı da cinsiyetinin farkına vardığında o kendisi isteyecek zaten. Ben taki sevenlerdenim, o yüzden kızıma hemen küpe takmak istiyorum :)