2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim cok tesekkur ederim :)
Sanirim bizim en buyuk hatamiz yogurdu genelde ogunleriyle beraber yemesi ve c vitamini almamasi. Soyledigin herseyi dikkate alacagim, cok tesekkurler :)
Rica ederim canım. Benim yoğurt için ara ogunum var 2 defa. Yemekle nadir veriyorum. Ayrıca sıkılmış yarım limonu eline veriyorum yiyor :) 6 aydan bu yana hep verdim şimdi bayılıyor maşallah. (Limon bizde pişik yapmadı o yüzden 9.ayi beklemedim ben)

Limon o kadar değerli bi besin ki, sabahları ilik su ile aç karnına içtiğimizde kemoterapiye yakın etkide ve kanser hastalıkları için koruyucu sağlık hizmeti veriyor adeta...

Yazdıklarını okudum canım çok faydalı bilgiler vermişsin teşekkürler.
Yoğurdu bende ayrı veriyorum ama bazen yemekleriyle veriyordum onu keseyim artık.
Oğlum meyve suyu içmiyor bende kendisini veriyorum ne gitse kardır diye ama eriğe bayılıyor bol bol yediriyorum.

canım bizdede olmuştu aşıdan 1 hafta sonra 4 gün ateşlendi 39,5 lara kadar çıktı sonra kendisi geçti

kızlar aranızda hiç bebeğinin kulağını deldiren oldu mu? ben bugün düşünüyorum ama birazda erkenmi diye tereddüt ediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

kızlar aranızda hiç bebeğinin kulağını deldiren oldu mu? ben bugün düşünüyorum ama birazda erkenmi diye tereddüt ediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Büyük kiziminkini deldirirken kucugede bir heveslenmistim ama erken olduğunu düşündüğüm için yaptirmadim.rahatsiz olur bir de ne bilim emiyorlar ya hala yatirip kaldirirken filan... Bir kaç tane eczane gezmistim iki yaşındaydı kızım delmediler.Yani ben erken buldum tabi senin tercihin :)

Ben istiyorum ama babası küçük henüz diyor. Aslında haklı da cinsiyetinin farkına vardığında o kendisi isteyecek zaten. Ben taki sevenlerdenim, o yüzden kızıma hemen küpe takmak istiyorum :)

Benim mens yeni başladı canım. Önceden de hiç ağrı sızı hissetmezdim şimdi de aynen öyle oldu.

Vee önemli olan ikinci bebek için yol göründü :)) kısmet...

kizim asidan sonra dokuntu oldu cok telaslandim bir daha hic bir asisini yaptirmayacagim.. bizde novaferrum kullandik hic bir ise yaramadi doktorun besinlerden alsin demesi calismam ve bakiciya anlatamam nedeni ile aksattik ki iyice dusmus ben gelince vereyim diyorum ama verdim diyor hep anlatyorum.ama tam uygulayamiyor sanirim yemeklerde yogurt verme diyorum ama hep 1 kulagindan girip 1 kulagindan cikar gibi baska sorunmz yok ama yapisi boyle heralde hosuma gitmiyor buda istediklerimi uygulamiyor bide hep corba yapiyo mamada iciremiyor 3 aydir tam seytan diyo tekrar ayril.. ac karnina c vitamini ile alinmasi lazim biz bi fayda olmadi

Son düzenleme:

Benim eşim aşılarda bile krizlere giriyor adam hiç dayanamıyor biz o yüzden deldirmeyeceğiz artık biraz büyür de kendi isterse o zaman deldirmeye götürürüz

Ben ceviz, badem, kaju, üzüm ara sıra çekirdek bile veriyorum çok seviyor. Ama ceviz ve bademi ezerek veriyorum kahvaltıda. Niye öyle dedi ki rende yapınca vitaminimi azalıyor acaba
bilmiyorum ki onu sormadım bu hafta sonu ufak parçalar şekilinde vermeyi denedik badem ve kaju. ağzında çevirip olduğu gibi yuttu. sonra diğer parçayı tükürdü. arkada diş olmayınca ön dişleriyle deniyo ama olmuyo sert. olduğu gibi yuttu, tükürdü. aldı ağzına yine götürdü, tükürdü. oynadı bildiğin. cevizi her gün veriyoruz yoğurtla birlikte. diğer çerezleri bütün küçük tane şeklinde denedik. doktor alışsın diye böyle verin diyor. bakalım. bir sonraki denemede ne yapacak.

Aslında önde 4 dişi olan bir bebek çok rahat parcalayabilir. Ama biraz pratik istiyor :) ben bir kere fındık verdim bikaç parçaya bölüp. Ağzında epey bi dolandirdiktan sonra öylece yutmayı tercih etti :)
bizde 8 tane diş var önde ama arka dişe benzemiyor çiğneyemiyor olduğu gibi yutuyor

Kizlar merhaba. Acilen bisey danismam lazim size. Sehir disindayim, oglum dis cikariyor ve memeye hunharca saldiriyor. Bir gogsumu isirarak yara yapti ve kotu durumda. Yanimda sadece sudocrem var. Gogus ucuna da iyi gelir mi?? Yoksa bir eczane bulup lansinoh mu alayim??

Surebilirsin canım. Ama sonrasında iyice yıkayıp emzirmelisin oğlunu. Geçmiş olsun...

Surebilirsin canım. Ama sonrasında iyice yıkayıp emzirmelisin oğlunu. Geçmiş olsun...
Cok tesekkurler canim. Bugun gidip mama aldim, eger biberon verebilirsem bir iki gun emzirmek istemiyorum. Ayni yerleri tekrar tekrar isirdigi icin yarayi acti iyice, camasir temas edince bile aklim cikiyor.. biberonu da siddetle reddediyor benim elimden ama bakalim..

Evet mümkünse çamaşır temas etmesin canım yoksa iyileşmez. Aslında ayva çekirdeğini bir yudum su ile bekletip surersen çok hızlı iyileşiyor. Kıvamı dokununca sümüksü bi yapida olmalı.

Evet mümkünse çamaşır temas etmesin canım yoksa iyileşmez. Aslında ayva çekirdeğini bir yudum su ile bekletip surersen çok hızlı iyileşiyor. Kıvamı dokununca sümüksü bi yapida olmalı.
Canim kayinpederim ve kayinvalidem ile yazliklarindayim camasirsiz dolasmam mumkun degil.

Ilk kez oglumu bu sekilde agresif ve huzursuz gordum. Resmen hirsini cikariyor benden.

Bi yandan dis, bi yandan evden uzakta bi yandan babasi yaninda degil.. resmen hirpaladi beni.

Göğüs kalkanı olsaydı...

Allah sabır versin. Doğdu 40'i çıkana kadar zor dediler. 40'i çıktı 6 ay, 6 ay oldu bir yaş, şimdi de 2 diyorlar. Amann. Bence hiç bitmeyecek bizdeki kaygı, bebeklerin de derdi :))

Valla dogru soyledin.. saglikli olsunlar da biz kaygilanalim hep napalim :)

Ben istiyorum ama babası küçük henüz diyor. Aslında haklı da cinsiyetinin farkına vardığında o kendisi isteyecek zaten. Ben taki sevenlerdenim, o yüzden kızıma hemen küpe takmak istiyorum :)
Vazgeçtim canım bende bizdede babası henüz küçük diyor birde benim kızım uyurken çok dönüyor o yüzden şimdilik beklemedeyim

kızlar bebeğim 3 gecedir sabaha karşı hep aynı saatte uyanıp ağlıyo sanki dövüyolar gibi bağırıyo. sanırım azı dişleri geliyo. kakası da simsiyah çamur gibi. keyfi iyi gündüzleri. tepesi sıcak yanıyo aynı şekilde ayaklarının altı da. ilk kez oğlumun 12 aydır ateşinin çıktığını görüyorum. 37,5 oldu gece. şimdi ateşi yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…