2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Can'ım sen öyle rahat ediyorsan öyle giydir büyük beden giydirirsen sıkmaz yani evet tshirtler başına çıkıyor rahat olmuyor tulum giydir o halde sen de. Ben de tulumları hiç sevemedim bezini değiştirirken zor oluyor gece yatarken giydiriyorum elimdekileri bundan sonra çok beğendiğim model olmadıkça tercih etmeyeceğim sanırım

Valla ben su ara tek kat uzun kollu body giydiriyorum. Altina da uzun bacakli pijama. Kisin iki kat giydirmek istersem ayni sekil bodynin ustune yelek veya onu dugmeli fermuarli sweat giydirmeyi dusunuyorum. Veya icine kisa kollu citcitli body ustune citcitsiz duz uzun kollu bisey.
Tisort bugun ilk kez giydirdim oglan tepindikce hep yukari toplandi dedigin gibi sinir oldum. Ama yapacak bisey yok herseyin de citcitlisini giydiremeyiz. Bedenine oturursa daha az toplanir.

Reactions: 9ay
Yarım kundak candır :)Onsuz ne yapardım, instagram bebeklikedi den almıştım. Gece gündüz en rahat uykuları hep kundaklı olanlar

Ayaksız alıp çorap mı giydircen?
Kulotlu corap giydircem canim
Bende almayı düşünüyorum hatta bir haftadır bakıyorum elbise gibi olanlarından
Bide böyle bişey var farklı güzele benziyor
Kafasını falan örtmek için Eki Görüntüle 1881248
Yok kiz bunlar cok sacma bnce duzgun tulum gibi bisey al cocuk rahat etsin
Kızlar bizim de arabamıza hırsız girdi biraz önce! Ne biçim bir dönemden geçiyoruz. Allah evlatlarımızı yetiştirirken bize yardım etsin
Canim bisey yok dimi cok gecmis olsun
Bunu bebege ne zaman giydiriyoruz uyumadan mi? Benimki emerek uyuyo bununla mi emziricem ?
Evet cnm uyumadna once gydirip yataga atiyosun bebisi :)
Tulum olanalrdan alirsan emzirip yatirrsin

Reactions: 9ay
Kulotlu corap giydircem canim

Yok kiz bunlar cok sacma bnce duzgun tulum gibi bisey al cocuk rahat etsin

Canim bisey yok dimi cok gecmis olsun

Evet cnm uyumadna once gydirip yataga atiyosun bebisi :)
Tulum olanalrdan alirsan emzirip yatirrsin
Evin soğuk mu oluyor külotlu çorapla rahat edebilir mi ki

Canım sanırım temizlik icin gelecek?
Eli cabuksa, doğru malzeme ve deterjani kullanirsa yeter tabi ki.
Mutfak dolap içlerini ve buzdolabinin içini sona bırakmanı tavsiye ederim. Zaman kalırsa yapılır.
Oraları elin degdikce de kat kat temizlersin bence.

Dolaplarin kapaklarına ve tavana bitişik değilse üstlerine davlumbaza yağ çöküyor ya önce oralardan başlamak iyi olur.
Yukarıdan aşağı doğru. Buzdolabı ve ocagin fırınli ocaksa arkası ve dolap altı yerler yağlı oluyor.
Mutfakta yerleri sildikten sonra
Banyo ve kapılar iyi olur bence zaman kalirsa mutfak dolap içlerine geçer.
Kiminin eli çabuk oluyo üstüne bi de hali koltuk siliyor.
Kolay geldin sana da şimdiden

Yardımcı alan arkadaşlar bilgi versin. Ben eşimle böyle temizliyorum

Son düzenleme:

9ay geçmiş olsun canım ya, Allah beterinden korusun

Çanta ve bilgisayarı bagaja koyuverin arkadaşlar
Çantada bişey var sanarlar cuzdansiz da olsa

Mouse zeyzey3428 A Alwayshappygirl ben kollu ayaksiz tüm tulum yıllarca kullandım çok memnun kaldım. Her boyu var . Yeni alicam.

Yarım kundak candır :)Onsuz ne yapardım, instagram bebeklikedi den almıştım. Gece gündüz en rahat uykuları hep kundaklı olanlar
Benim de var canım ondan ama benimki onda durmuyor. 4 5 kez anca kullandım. Uyanıp fark edince o yüzden ağlıyor bir de :/

Ben de bunlar gibi düşünüyordum ama Dönmeye başladıklarında bunlar iyi olmaz dedi bana ablam. Vazgeçtim :)
Benim kızım üstünü açıyor sürekli bana şart tulum
Nasıl birşey almalıyız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…