- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.481
Ne oldu bu bebeklereÇığlık çığlığa ağlıyor meme de almadı sağdım 30 cc içip uyudu. Acıkınca uyanır Heralde uykuluyken de emer sanıyorum
Can'ım sen öyle rahat ediyorsan öyle giydir büyük beden giydirirsen sıkmaz yani evet tshirtler başına çıkıyor rahat olmuyor tulum giydir o halde sen de. Ben de tulumları hiç sevemedim bezini değiştirirken zor oluyor gece yatarken giydiriyorum elimdekileri bundan sonra çok beğendiğim model olmadıkça tercih etmeyeceğim sanırımKızlar şimdi cevaplarınızdan sanki siz tek kat giydiriyormuşsunuz gibi geldi. Tulum giydiriyorsam sorun yok, zaten en rahatı da o. Ama bazen şort, şalvar, kapri vs giydiriyorum. Üstüne çıtçıtlı body, onun da üstüne ya başka body yada t-shirt. Ama t-shirt başına çıkıyor sürekli. Emziremiyorum da. İki çıtçıt fazla olur dediniz. Ben ne giydireceğim?
BüyüyorlarNe oldu bu bebeklere
Valla ben su ara tek kat uzun kollu body giydiriyorum. Altina da uzun bacakli pijama. Kisin iki kat giydirmek istersem ayni sekil bodynin ustune yelek veya onu dugmeli fermuarli sweat giydirmeyi dusunuyorum. Veya icine kisa kollu citcitli body ustune citcitsiz duz uzun kollu bisey.Kızlar şimdi cevaplarınızdan sanki siz tek kat giydiriyormuşsunuz gibi geldi. Tulum giydiriyorsam sorun yok, zaten en rahatı da o. Ama bazen şort, şalvar, kapri vs giydiriyorum. Üstüne çıtçıtlı body, onun da üstüne ya başka body yada t-shirt. Ama t-shirt başına çıkıyor sürekli. Emziremiyorum da. İki çıtçıt fazla olur dediniz. Ben ne giydireceğim?
Yarım kundak candır :)Onsuz ne yapardım, instagram bebeklikedi den almıştım. Gece gündüz en rahat uykuları hep kundaklı olanlarAyy benim oğlum gündüzleri doğru düzgün uyumuyor artık ya. Derin uykuya geçemiyor:/ uyuyor 5 dk sonra eller ayaklar havada korkmuş gibi uyanıyor :/ ondan sonra geri uyurdu aslında ama gözleri de kocaman açıyor. Geceleri de uyanıp ağlıyor. Küçükken böyle değildi düzeleceğine bozuldu :)
Kulotlu corap giydircem canimAyaksız alıp çorap mı giydircen?
Yok kiz bunlar cok sacma bnce duzgun tulum gibi bisey al cocuk rahat etsinBende almayı düşünüyorum hatta bir haftadır bakıyorum elbise gibi olanlarından
Bide böyle bişey var farklı güzele benziyor
Kafasını falan örtmek için Eki Görüntüle 1881248
Canim bisey yok dimi cok gecmis olsunKızlar bizim de arabamıza hırsız girdi biraz önce! Ne biçim bir dönemden geçiyoruz. Allah evlatlarımızı yetiştirirken bize yardım etsin
Evet cnm uyumadna once gydirip yataga atiyosun bebisi :)Bunu bebege ne zaman giydiriyoruz uyumadan mi? Benimki emerek uyuyo bununla mi emziricem ?
Canım silikon ucu bıraktın mı ?Çığlık çığlığa ağlıyor meme de almadı sağdım 30 cc içip uyudu. Acıkınca uyanır Heralde uykuluyken de emer sanıyorum
Yok devam çıplak zaten almıyor bırakmaya çalıştım bir hafta o hafta hiç kilo almadı vazgeçtim o Sevda'dan bugün uykusuzluktan mı neden almadıCanım silikon ucu bıraktın mı ?
Evin soğuk mu oluyor külotlu çorapla rahat edebilir mi kiKulotlu corap giydircem canim
Yok kiz bunlar cok sacma bnce duzgun tulum gibi bisey al cocuk rahat etsin
Canim bisey yok dimi cok gecmis olsun
Evet cnm uyumadna once gydirip yataga atiyosun bebisi :)
Tulum olanalrdan alirsan emzirip yatirrsin
Annemde hep soyluyo bana et sut yapiyo diye. Ablamla ikimiz kurban bayramina cok yakin dogmusuz annem sutumu cok guzel arttiriyodu der hepBen 4 gundur oteldeyim ya her ogunde protein yedim bol bol sutum baya arttı kızlar. Normalde pek iyi beslenmiyordum
fransa'da asi sistemi farkli, biz ilk asimizi sali olacagiz.
yarin da eve kadin gelecek, esyali olarak ilk kez.
63 m2, iki oda bir salon ev.
nasil organize olmak gerekirsuperselma
ben mutfak dolaplari, kapilar, banyo, dolaplar, yerler istiyorum. 5 saat yeter mi?
9ay hırdız navigasyon aletini beğenmemiş resmen :) gelmiş geçmiş olsun canım , bende hep cüzdanımı alır çantayı arabada bırakırım AVM'lere falan Rahat rahat alışveriş yapayım diye , davetiye çıkarmamak Lazım
Ben de bunlar gibi düşünüyordum ama Dönmeye başladıklarında bunlar iyi olmaz dedi bana ablam. Vazgeçtim :)Bende almayı düşünüyorum hatta bir haftadır bakıyorum elbise gibi olanlarından
Bide böyle bişey var farklı güzele benziyor
Kafasını falan örtmek için Eki Görüntüle 1881248
Benim de var canım ondan ama benimki onda durmuyor. 4 5 kez anca kullandım. Uyanıp fark edince o yüzden ağlıyor bir de :/Yarım kundak candır :)Onsuz ne yapardım, instagram bebeklikedi den almıştım. Gece gündüz en rahat uykuları hep kundaklı olanlar
Benim kızım üstünü açıyor sürekli bana şart tulumBen de bunlar gibi düşünüyordum ama Dönmeye başladıklarında bunlar iyi olmaz dedi bana ablam. Vazgeçtim :)
Hangi marka tatlım bakayım bende9ay geçmiş olsun canım ya, Allah beterinden korusun
Çanta ve bilgisayarı bagaja koyuverin arkadaşlar
Çantada bişey var sanarlar cuzdansiz da olsa
Mouse zeyzey3428 A Alwayshappygirl ben kollu ayaksiz tüm tulum yıllarca kullandım çok memnun kaldım. Her boyu var . Yeni alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?