- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #51.461
Aynen o da kucağımda :) sanırım yine ataktayız. 3. Aysa büyüme atağı varmış.Bugün en uzun uykusu 20 dk idi sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o da kucağımda :) sanırım yine ataktayız. 3. Aysa büyüme atağı varmış.Bugün en uzun uykusu 20 dk idi sanırım
aynen o :) evet at olduğunu eşim söyledi bana da :)Maşallah kızına tiny love ın oyun halısındaki at bu di mi :) ben bunu zürafa sanmıştım :)) benimki de çok seviyor tutmaya çalışıyor ama tutamadı daha çabalıyor şimdilik
Halledersin senŞimdilik küçük şeyleri daha iyi tutuyorlar. Bu aktivite halısında asılıydı çok sevdiği için oradan çıkardım. Ana kucağında duruyor. Uyku arkadaşına alıştırma işine geçemedim. Ansızın ortaya çıkan emmeme sorunu çözmeye çalışıyorum :)
Hadi inşallah iyi çıkar ölçümleri.Benim annem degil de kv hep aç görür :)
Damlalik gebelik testindeki gibi plastik bişey sanirim onun büyüğüdür. Lisede deneylerde kullanırdık.
Benim kızım bugün 91 günlük yarın ölçülecek bakalım
Ayaksız alıp çorap mı giydircen?PembeLokum gecmis olsun canim
Gecen senede bize hirsiz grmisti zaiyat buyuktu tabi
Kizlar bide bsy sorucam malum artk havalr serinledi bnm ev gece soguyo uyku tulunu almak istiyorum ayaksiz fermuarli alip memnun kalanalr varmi
Bende almayı düşünüyorum hatta bir haftadır bakıyorum elbise gibi olanlarındanPembeLokum gecmis olsun canim
Kizlar bide bsy sorucam malum artk havalr serinledi bnm ev gece soguyo uyku tulunu almak istiyorum ayaksiz fermuarli alip memnun kalanalr varmi
Acaba o tarafa yatinca burnu tikaniyo olabilir mi?Hadi inşallah iyi çıkar ölçümleri.
Uyanır uyanmaz emzirmeyi denedim yine bir tarafı emdi diğerini emmedi. Çok moralim bozuk. O tarafa alır almaz ağlıyor. Gece 2'de o uykulu haliyle bile emmedi. Valla sütün tadına da baktım gayet güzel, şekerli.
PembeLokum gecmis olsun canim
Bunu bebege ne zaman giydiriyoruz uyumadan mi? Benimki emerek uyuyo bununla mi emziricem ?Bende almayı düşünüyorum hatta bir haftadır bakıyorum elbise gibi olanlarından
Bide böyle bişey var farklı güzele benziyor
Kafasını falan örtmek için Eki Görüntüle 1881248
Gecmis olsun canim arabada bisey mi birakmistiniz?Kızlar bizim de arabamıza hırsız girdi biraz önce! Ne biçim bir dönemden geçiyoruz. Allah evlatlarımızı yetiştirirken bize yardım etsin
çok geçmiş olsun canım ...Kızlar bizim de arabamıza hırsız girdi biraz önce! Ne biçim bir dönemden geçiyoruz. Allah evlatlarımızı yetiştirirken bize yardım etsin
canım ya damlalık vitamin verdiğimiz şey. Evet annem çok yardımcı oldu ilk etapta emzirmem için. Şimdi de artık iyi emiyor, sorun yok diye verdi. Konuştuk bir daha vermeyecek :) Burnu tıkalı olabilir diye düşünerek temizledim. Doktora gitmeden başlamıştı o tarafı sevmemeye, doktor kulağına falan da baktı hiç bir şeyi yok çok şükür. Onun ucu küçük ve kahverengi kısmı çok gergin. Kolay alamıyor ağzına. Ama bu güne kadar tutuyordu şimdi neden çığlıklarla prptesto ediyor anlamadım.Acaba o tarafa yatinca burnu tikaniyo olabilir mi?
market alışverişine gitmişti eşim ve annem. onlar içerideyken birisi kelebek camını kırıp arabanın içine girmiş. navigasyon aletinden başka bir şey yoktu Allah'tan. Onu da çıkarıp yere atmış, almamış. Nasıl dolu bir cadde görsen. Ders oldu bu bize.Ben hep çantamı ve bilgisayarımı bırakırım.9ay nasıl ya. Nasıl oldu gecmiş olsun
Aynı soru benim de kafamda var :)Bunu bebege ne zaman giydiriyoruz uyumadan mi? Benimki emerek uyuyo bununla mi emziricem ?![]()
Hadi inşallah iyi çıkar ölçümleri.
Uyanır uyanmaz emzirmeyi denedim yine bir tarafı emdi diğerini emmedi. Çok moralim bozuk. O tarafa alır almaz ağlıyor. Gece 2'de o uykulu haliyle bile emmedi. Valla sütün tadına da baktım gayet güzel, şekerli.
Aynen canım yapmaz mıyım? sağ tarafı emerken daha gözleri kapalı çaktırmadan kaydırdım. Gözlerini açtı ve ağlamaya başladı. Sorun meme.Futbol topu tutuşunu denedin mi? Dene bakalım problem o tarafa yatmak mı yoksa o meme mi