• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah kızına tiny love ın oyun halısındaki at bu di mi :) ben bunu zürafa sanmıştım :)) benimki de çok seviyor tutmaya çalışıyor ama tutamadı daha çabalıyor şimdilik
aynen o :) evet at olduğunu eşim söyledi bana da :)
benimkinin elinde tiny love'ın halkalarını tutturuyordum. bir süre tutup sonra bırakıyordu. ben bir gün sağ eline verdim 2 sn başka yöne baktım sonra tekrar baktığımda sol elindeydi halka. Eşime sen mi verdin dedim. El değiştirmiş. Ondan sonra uzanıp tutmaya başladı. çok çabuk oldu yani :) ilk başta yavaş yavaş uzanıyordu. şimdi direk elini atıp tutuyor

Şimdilik küçük şeyleri daha iyi tutuyorlar. Bu aktivite halısında asılıydı çok sevdiği için oradan çıkardım. Ana kucağında duruyor. Uyku arkadaşına alıştırma işine geçemedim. Ansızın ortaya çıkan emmeme sorunu çözmeye çalışıyorum :)
Halledersin sen ;)

Benim annem degil de kv hep aç görür :)

Damlalik gebelik testindeki gibi plastik bişey sanirim onun büyüğüdür. Lisede deneylerde kullanırdık.

Benim kızım bugün 91 günlük yarın ölçülecek bakalım
Hadi inşallah iyi çıkar ölçümleri.
Uyanır uyanmaz emzirmeyi denedim yine bir tarafı emdi diğerini emmedi. Çok moralim bozuk. O tarafa alır almaz ağlıyor. Gece 2'de o uykulu haliyle bile emmedi. Valla sütün tadına da baktım gayet güzel, şekerli.

PembeLokum PembeLokum gecmis olsun canim
Gecen senede bize hirsiz grmisti zaiyat buyuktu tabi

Kizlar bide bsy sorucam malum artk havalr serinledi bnm ev gece soguyo uyku tulunu almak istiyorum ayaksiz fermuarli alip memnun kalanalr varmi

Kizlar bide bsy sorucam malum artk havalr serinledi bnm ev gece soguyo uyku tulunu almak istiyorum ayaksiz fermuarli alip memnun kalanalr varmi
Bende almayı düşünüyorum hatta bir haftadır bakıyorum elbise gibi olanlarından
Bide böyle bişey var farklı güzele benziyor
Kafasını falan örtmek için image.webp

Uyanır uyanmaz emzirmeyi denedim yine bir tarafı emdi diğerini emmedi. Çok moralim bozuk. O tarafa alır almaz ağlıyor. Gece 2'de o uykulu haliyle bile emmedi. Valla sütün tadına da baktım gayet güzel, şekerli.
Acaba o tarafa yatinca burnu tikaniyo olabilir mi?

Bende almayı düşünüyorum hatta bir haftadır bakıyorum elbise gibi olanlarından
Bide böyle bişey var farklı güzele benziyor
Kafasını falan örtmek için Eki Görüntüle 1881248
Bunu bebege ne zaman giydiriyoruz uyumadan mi? Benimki emerek uyuyo bununla mi emziricem ?:110:

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar bebeğim kış saati uygulamasına geçti. Artık 9 yerine 8'de uyuyor :)

PembeLokum PembeLokum yok hiç bir şeyi almamış canım. sadece camı kırmış.
emy0364 emy0364 sağolun kızlar
Acaba o tarafa yatinca burnu tikaniyo olabilir mi?
canım ya damlalık vitamin verdiğimiz şey. Evet annem çok yardımcı oldu ilk etapta emzirmem için. Şimdi de artık iyi emiyor, sorun yok diye verdi. Konuştuk bir daha vermeyecek :) Burnu tıkalı olabilir diye düşünerek temizledim. Doktora gitmeden başlamıştı o tarafı sevmemeye, doktor kulağına falan da baktı hiç bir şeyi yok çok şükür. Onun ucu küçük ve kahverengi kısmı çok gergin. Kolay alamıyor ağzına. Ama bu güne kadar tutuyordu şimdi neden çığlıklarla prptesto ediyor anlamadım.

9ay 9ay nasıl ya. Nasıl oldu gecmiş olsun
market alışverişine gitmişti eşim ve annem. onlar içerideyken birisi kelebek camını kırıp arabanın içine girmiş. navigasyon aletinden başka bir şey yoktu Allah'tan. Onu da çıkarıp yere atmış, almamış. Nasıl dolu bir cadde görsen. Ders oldu bu bize.Ben hep çantamı ve bilgisayarımı bırakırım.

Bunu bebege ne zaman giydiriyoruz uyumadan mi? Benimki emerek uyuyo bununla mi emziricem ?:110:
Aynı soru benim de kafamda var :)

Son düzenleme:
Kızlar şimdi cevaplarınızdan sanki siz tek kat giydiriyormuşsunuz gibi geldi. Tulum giydiriyorsam sorun yok, zaten en rahatı da o. Ama bazen şort, şalvar, kapri vs giydiriyorum. Üstüne çıtçıtlı body, onun da üstüne ya başka body yada t-shirt. Ama t-shirt başına çıkıyor sürekli. Emziremiyorum da. İki çıtçıt fazla olur dediniz. Ben ne giydireceğim?

Futbol topu tutuşunu denedin mi? Dene bakalım problem o tarafa yatmak mı yoksa o meme mi

Back
X