2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gunydinnn arkadaslarrr bende bugun 14.20ye randevu aldim kontrole gidicem bulanti hkkindada tavsiye istiycemm en son pazartesi gormstm bebisi ama dha once 3kaybim oldgu icin gidp gormeden rahat edemiorm hep 6.haftada kaybetmstm bu hafta benim piskoljm icin cok onemli anliycaginiz:KK43:(

GÜNAYDINN:KK6::KK6:oğlum iyileşti gibi, inşallah yani.
bende progestan almaya başladığımdan beri lekelenmem azaldı, bitmedi ama henüz 3 gün oldu. bitecek inşallah.önümüzdeki hafta gidicem doktora kendimi frenleyebilirsem:KK45:
ilişki konusunu özetliyim, oğlum uyanır eşim kucağında gezdirir onu uyutayım derken uyuyakalır. benim sıram gelir ben oğlanı bile uyutamadan uyuyup kalırım, o babasının yanına gidip onla yatar. bide üstüne hamilelik:KK55:eşim diyorki ne ara oldu bu çocuk ben anlamadım hatırlamıyorum:KK70::KK70:
Haha haaaa ne guldum ya Allah iyiligini versin beni anlattin bu nim esimde aynisini dedi sabah sabah iyi geldi:21::KK70:

Yalnız deilsin arkadaşım bende erkendi diye hala doktora gitmedim :) hayırlı olsun

Ben de gitmedim henüz. Haftaya giderim ama.

Gunydinnn arkadaslarrr bende bugun 14.20ye randevu aldim kontrole gidicem bulanti hkkindada tavsiye istiycemm en son pazartesi gormstm bebisi ama dha once 3kaybim oldgu icin gidp gormeden rahat edemiorm hep 6.haftada kaybetmstm bu hafta benim piskoljm icin cok onemli anliycaginiz:KK43:(

Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar bir şey sorcam.
Beslenmenizde nasıl bir değişiklik yaptınız?

Ben normalde tek başıma kahvaltı yapmazdım. Artık bir yumurta haşlaması yiyorum. Pek süt ürünleri tüketmezdim. Her gün kocaman bir kase yoğurt yiyorum. Ceviz yiyorum. Salata yiyorum. Haftada bir iki de balık yemeye çalışcam.

Ben de gitmedim henüz. Haftaya giderim ama.

Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar bir şey sorcam.
Beslenmenizde nasıl bir değişiklik yaptınız?

Ben normalde tek başıma kahvaltı yapmazdım. Artık bir yumurta haşlaması yiyorum. Pek süt ürünleri tüketmezdim. Her gün kocaman bir kase yoğurt yiyorum. Ceviz yiyorum. Salata yiyorum. Haftada bir iki de balık yemeye çalışcam.

Ben ztn sütü severdim hafta 3 4 kere içerdim akşamları.
Şimdi sabah akşam içiyorum. Ceviz yiyorum bol salata et balık ztn yiyordum şimdi sağlıklı tüketiyorum yumuşak peynir severdim sertlerinden yiyorum (inek ve kaşar). Kızartma yemiyorum. Ev yoğurdu yapıyordum onu yiyip ondan ayran ypıyorum. Maydonoz severdim bıraktım.

Ya beni de uyku tutmadı ama yorgun olmalıyım dudağımda uçuk çıktı. Uçuktan bişey olmaz herhalde bebişime değil mi
Ya çok ilginçtir ki bende de uçuk çıktı kese görmeye gideceğimiz ilk gün. 26 senelik hayatımda sadece 1 kez uçuk çıkarmış bir insna olarak şaşkınımm. Nasıl stres yaptıysam:)

Kizlar bisey sorucam dra giden herkes yolk saci da gordu mu yaa biz sadece kese gorduk bisey bilmedigimizden dra soramadik da. Simdi de ya kese bossa diye panik oldum ne zor islermis bunlarr

Kizlar bisey sorucam dra giden herkes yolk saci da gordu mu yaa biz sadece kese gorduk bisey bilmedigimizden dra soramadik da. Simdi de ya kese bossa diye panik oldum ne zor islermis bunlarr
yolk sacını gösterdi bize dr. bu sağlıklı bir gebelik olacağına işaret kabul edilir dedi.
ama bende embriyoyu görmedik diye endişeliyim.
endişelenecek birşey hep buluyoruz işte:KK51:

Bende sadece kese görmüstum 5+2 de nasil stres yaptmsa rüyalarima giriyordu. Sonra kanamam oldu hatta orada direk bebeği ve kalp atısını gördüm. Dunde kendi doktorumda gösterdi. Boşa stres yapma derim. Burada yolk saçi görüp bebeğini kaybedenleride okudum ben.

Bende sadece kese görmüstum 5+2 de nasil stres yaptmsa rüyalarima giriyordu. Sonra kanamam oldu hatta orada direk bebeği ve kalp atısını gördüm. Dunde kendi doktorumda gösterdi. Boşa stres yapma derim. Burada yolk saçi görüp bebeğini kaybedenleride okudum ben.
Sagol cnm insallah. Sen nasilsin kanaman devam etmiyor di mi?

İş yerinde anca 1 litre içiyorum evdede gene iki büyük bardak tüketiyorum ama çok tuvalet sorunum var ebununyanında süt içiyorum çay içiyorum. Ama sürekli tuvalete gidiyorum.
Tuvalete sıkışma oluyor tabi çok fena :) Yalnız ben hamile kalınca çay içmeyi bıraktım. Zararlı şeylerden uzak duruyorum.

Benin hesabıma göre tam 5 haftalığım ama kese 4 mm çıktı. Dokktor hiç olumsyz yorum yapmadı ama burda biryerde okudum benimki çok küçük :KK43:(( kese gören arkadaşlar kaç mm çıktı sizlerinki kaçıncı haftalarınız
Merhaba canım benim kesem de cok küçük henüz, yarın yeniden doktora gidicem bakalım gelişiyor mu diye bakacakmış doktor.3 gün önce gitmiştim en son

İş yerinde anca 1 litre içiyorum evdede gene iki büyük bardak tüketiyorum ama çok tuvalet sorunum var ebununyanında süt içiyorum çay içiyorum. Ama sürekli tuvalete gidiyorum.
canım cay sadece gunde 1 bardak ıc. doktor cafeın ve nıkotının ıyı olmadıgını soyledı. bıraz arastırdım sadece 1 bardak cay veya 1 turk kahvesi hakkımız var:KK43::KK43:( nescafeyi hele hiç dusunmeyın:KK43:

X