- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #3.061
Kızlar bu arada benim yemek borum yanıyor her yemekten sonra,ki iştahsızım yemek yiyesim de yok, aynı problemi yaşayanlar var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ins iyi olacak hersey moralini yuksek tut korkma Allah buyuk..bu sabah benimde midem cok bulaniyor ogleden sonra kontrolum var bende ona gidecemGunydinnn arkadaslarrr bende bugun 14.20ye randevu aldim kontrole gidicem bulanti hkkindada tavsiye istiycemm en son pazartesi gormstm bebisi ama dha once 3kaybim oldgu icin gidp gormeden rahat edemiorm hep 6.haftada kaybetmstm bu hafta benim piskoljm icin cok onemli anliycaginiz(
Aynen ben de surekli tuvalete gidiyorum. Isyerinde tuvalete gitmeye utanir oldum :)
kahveyi tamamen bıraktım ama öğlen arasında açık bir bardak çay içiyorum. Dinlendiriyo çünkü normalde 5 6 bardak içerdim :) ama kolay oldu bırakmak.canım cay sadece gunde 1 bardak ıc. doktor cafeın ve nıkotının ıyı olmadıgını soyledı. bıraz arastırdım sadece 1 bardak cay veya 1 turk kahvesi hakkımız var( nescafeyi hele hiç dusunmeyın
Evet canım :) var herkestede vardır tahminen az bir su ya da sütü 3 yudumla nefesle içKızlar bu arada benim yemek borum yanıyor her yemekten sonra,ki iştahsızım yemek yiyesim de yok, aynı problemi yaşayanlar var mı
Tuvalete sıkışma oluyor tabi çok fena :) Yalnız ben hamile kalınca çay içmeyi bıraktım. Zararlı şeylerden uzak duruyorum.
canım ben reflu hastasıyım 10 senedır evde gavıskon var benım 1 cay kasıgı arada ıcıyorum. yan etksı yok dedı doktor.Kızlar bu arada benim yemek borum yanıyor her yemekten sonra,ki iştahsızım yemek yiyesim de yok, aynı problemi yaşayanlar var mı
Benimde biri kulağımın içi biri dışında iki kulağımda sivilce var içten ve çok acıyor kolonya tututum ama fayda etmedi.Kızlar üst dudağımın tam ortasında uçuk çıktı normalde hiç uçuğum çıkmaz. bide göğbeimin altında ağrılı şişman bir sivilve çıktı deri altı sivilcesi kırmızı ve kaşınıyor Bide içten karnımda yanmalar oluyor sanki sanki 1 saat boyunca mekik çekmişim gibi göbek kaslarım tutulmuş gibi bir his var.
Haber veririsn canm ne dedigniCanim ins iyi olacak hersey moralini yuksek tut korkma Allah buyuk..bu sabah benimde midem cok bulaniyor ogleden sonra kontrolum var bende ona gidecem
Katılıyorum canım hala gitmedim yarın gidicemBu bebişleri erken öğrenmemiz hiç iyi olmadı kızlar bekle bekle kese görünmüyor. Hamilemiyiz değilmiyiz belli değil. En iyisi eskiler gibi 5. ayda öğrenmek git ditek cinsiyet baktır anasını satayım. Bizimki çekilecek dert değil.
Bu bebişleri erken öğrenmemiz hiç iyi olmadı kızlar bekle bekle kese görünmüyor. Hamilemiyiz değilmiyiz belli değil. En iyisi eskiler gibi 5. ayda öğrenmek git ditek cinsiyet baktır anasını satayım. Bizimki çekilecek dert değil.
Çok teşekkürler canım, valla benim hiç öle bir sorunum yoktu ilk kez yaşıyorum. Yanma olunca açlığımı bile hissetmiyorum sanırım, normalde de cok yiyen biri değilim zaten.Umarım bebişim beslenircanım ben reflu hastasıyım 10 senedır evde gavıskon var benım 1 cay kasıgı arada ıcıyorum. yan etksı yok dedı doktor.
yastıksız yatma ozellıkle.. hazır urunlerden uzak dur. tursu gıbı selerı sakın marketten alma. annelerın yaptıgı varsa onlardan al. haslanmıs patates en guzel cozum bırde ılık sut :) sık sık ve az yemek yemelısın bırde :) ac kaldıkca mıde asıtın sana rahatsızlık verır. gecmıs olsun
Teşekkürler canım, deniyeceğim.Evet canım :) var herkestede vardır tahminen az bir su ya da sütü 3 yudumla nefesle iç
bebişler her turlu beslenır:) sen yastıksız yatma uzun bır sure.mıde asıdınden yanmaların. ılla reflu olacak dıe bır sey yok. stres yapmıs ta olabılırsın. devam ederse doktoruna muhakkak soylersın.Çok teşekkürler canım, valla benim hiç öle bir sorunum yoktu ilk kez yaşıyorum. Yanma olunca açlığımı bile hissetmiyorum sanırım, normalde de cok yiyen biri değilim zaten.Umarım bebişim beslenir
bizde dün aramız limoni oldu normal bunlarselam anneler nasilsiniz?
ben uykusuz bir geceden sonra sabah kendimi disari attim.. cok yorgunum ama kuaföre gittim simdide avmye geldim yemekkatinda guzelce kisir ve tursumu yiyorum.. sinirlerim biraz bozuk benmi alinganim abartiuomuyum bilmiyorum ama esimle dunden beri limoniyiz..
sizler nasilsiniz? gerginlik vs varmi? doktor bana sormustu tipik hmilebelirtisi demisti.. esimle simdiden kötu oluyosam bizi zor aylar bekliuo