2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm dün doktor a gittim ecopirin progestan folbiol ve kan hapı verdi progestan i 8 saat te 2 defa kulancm 15 gün sonra tekrar kontrol e geleceğim suan gayet güzel rahim in merkezinde dedi inş. Hayırlısı olur
Gozunaydin cnm da ben anlamadim neden igne vermemis

Iyi gunler. Doktora gittim iki kez. Bugunde gittim kesenin yaninda kanama bölgesi görüldü. Progestan verdi ve dinlenme verdi umarim saglıkla alırim cok bekledim bu bebegi..
Inşaallah cnm bende 7 yil bekledim seni cok iyianliyorum ama stres yapip tek bir noktaya odaklanmak yerine elimizden geldigi kadar bol bol dua etmemiz lazim

bende ilk 3 ay bizim depolardan beslendigini biliyorum.. 3 aydan sonra artik daha dikkat edilmeli.. onun icin ilk 3 ayda bulantidan dogru duzgun beslenmediginde sorun olmuyor.. sadece anneye halsizlik oluyor bebek biz ac kalsakta besleniyormus.. benim dr bu sekilde soyledi

elhamdulillah bizim de kalp atışımz görüldü ama doktorum 12. haftadan önce dinletmedigini söyledi bende kabul ettim sanirim bebeğin ısınma olayı doğru artık ayda 1 gidecegiz kontrollere bebeğim aynen Tweety e benziyo ultrasonda aetik oyle sevicem galiba rabbim tüm anne adaylarina bu sevinci yasatsin sag selamet alalım yavrulrimizi kucagimiza ayrica ben 3 gun gerideyim dogum tarihi 3 haziran dedi doktor bebekte 6+5 te çıktı ultrasonda :) büyümüş ona sevindim elhamdulillah

elhamdulillah bizim de kalp atışımz görüldü ama doktorum 12. haftadan önce dinletmedigini söyledi bende kabul ettim sanirim bebeğin ısınma olayı doğru artık ayda 1 gidecegiz kontrollere bebeğim aynen Tweety e benziyo ultrasonda aetik oyle sevicem galiba rabbim tüm anne adaylarina bu sevinci yasatsin sag selamet alalım yavrulrimizi kucagimiza ayrica ben 3 gun gerideyim dogum tarihi 3 haziran dedi doktor bebekte 6+5 te çıktı ultrasonda :) büyümüş ona sevindim elhamdulillah
ısınma olayı nedir canım...

X