- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.921
ya benim de 4 kilo fazlam var.52 kiloyum 1.60cm boy Olsun bebekler sağlıklı olsun da kilo verilir:)bende 4 kilo fazla ile aşladım 57 kiloyum boyum 1.55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim de 4 kilo fazlam var.52 kiloyum 1.60cm boy Olsun bebekler sağlıklı olsun da kilo verilir:)bende 4 kilo fazla ile aşladım 57 kiloyum boyum 1.55
ya bahsettiğin agrıları ben her aksam 6 ıla 8 arasında yasıyorum uzanıyorumbir battaniye ile geciyor :)Canım benimde kanama alanı oluşmuş küçük dedi kese büyümüş betahcg 10000 lerde. İki gündür stres yağıuorum iş yerinde sürekli maj arama aklımda bi soru işaretleri. Sen hareketsiz mi yaroyorsun sık tuvalete kalkıyorum yalnızım yemek için kalkıyorum. Stresli olduğumda hep dolaşarak düşünüyorum onu da yapıyorum :) Ağrın var mı acaba benim yartıkça belim ağrıyor. Kasıklarımda ağrı bazen karnımda iğnelenme gibi oluyor. Alt karın bölgesinden kasıklarıma sızlıyor.yatsam bile yatmıyormuşum gibi geliyo ağrım geçmeyince doğru yaptığımı düşünmüyorum galiba.
Canım ayşe cim.YASEMINNNN CNM COK MUTLU OLDUM.NASIL OLDU.GOZUN AYDIN BITANEM.
SAGLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM.
DURUMUNUZ NASIL.NELER YAPIYOSUN????
Ondan önce olmuyor mu canım çalışıyo musun belki onun işin hissetmiyosundur. Dinlenmek önemli. Doktorun ne diyor.ya bahsettiğin agrıları ben her aksam 6 ıla 8 arasında yasıyorum uzanıyorumbir battaniye ile geciyor :)
Hmm anladim cok gizemli geldi ondan sordum bak bir firsat bulup yazabildin ne guzel benim de kucuk bir kizim varmi ayni ayda kolay gelsin sana calismakta zor oluyordurneden derken ??? çalışıyorum akşam eve gelince yemek derdi falan birde 21 aylık oğlum var o yüzden yazmaya zamanım pek kalmıyor
şekerle karışmasa daha iyi olur ev yoğurdu yapıp ayran da tüketebilirsinAnladim canim saol. Sutude muhallebi tarzi seylerle tuketiyim diyorum bakalim oyle kolay olur belki
Anladim canim saol. Sutude muhallebi tarzi seylerle tuketiyim diyorum bakalim oyle kolay olur belki
Benimde su gibi cnm baya altima isiyo gibi oluyorumBayanlar akıntılarınız hep yoğun mu ? Hamile kalmadan önceki gibi renksiz kokusuz su gibi akıntısı olan var mı endişelendim lütfen yazın
kızlar ultrasondaki haftayla adet tarihiniz uyuyor mu..Benimde su gibi cnm baya altima isiyo gibi oluyorum
Sağolun çok.moral oldunuz bana. Suan yatıyorum insaallah atlatırim bugünleri.gecmıs olsun canım. cogu kısıde kanama olabılıyor onlem alınmıs hem 10 gunun var onunde yat dınlen ayaklarını uzat :)
birseyin kalmaz insallah.
Sanırım ultrason görüntüsünde yazmıyor, doktor o an söylüyor:) Benimkine baktım yok bişicik mm olarak:)
benimkide geriden geliyor..Ayy aynı zamanda doğum zamanımız , çok mutluu oldumm=)Kese göründü mü sizde boyutu nasılmış benm bir hafta geriden merak ediyorum herkesinkini
Benim bebek ve kese normal. Kalp atısıda var. Doktor is guc yok dedi kesin istirahat verdi. Agrım yatinca başladi benimde sağa sola dönüyorum arada. Çok zor birsey ama tuvalete gitmeye korkuyorum kanama bit sure olacakmis kanama bölgesindeki kan atilacakmis dua edelim kesildin dedi.Canım benimde kanama alanı oluşmuş küçük dedi kese büyümüş betahcg 10000 lerde. İki gündür stres yağıuorum iş yerinde sürekli maj arama aklımda bi soru işaretleri. Sen hareketsiz mi yaroyorsun sık tuvalete kalkıyorum yalnızım yemek için kalkıyorum. Stresli olduğumda hep dolaşarak düşünüyorum onu da yapıyorum :) Ağrın var mı acaba benim yartıkça belim ağrıyor. Kasıklarımda ağrı bazen karnımda iğnelenme gibi oluyor. Alt karın bölgesinden kasıklarıma sızlıyor.yatsam bile yatmıyormuşum gibi geliyo ağrım geçmeyince doğru yaptığımı düşünmüyorum galiba.
Cnm dün doktor a gittim ecopirin progestan folbiol ve kan hapı verdi progestan i 8 saat te 2 defa kulancm 15 gün sonra tekrar kontrol e geleceğim suan gayet güzel rahim in merkezinde dedi inş. Hayırlısı olurCnm degerin 56 binmi 5.600 mu cnm sen igneye basladinmi bende hibor kullaniyorum kan degerim 1000 lerde cikmisti baslamistim igneye
Benimde geriydi. Kese halindeyken hatta tam 1 hafta fark vardi. Kalp atısına gittiğimizde birden büyümüs ve gününe gelmisti. Alttan ve karından farkediyormus kesede.benimkide geriden geliyor..
Hayırlı olsun :)Merhaba herkese,
ben de yeni üye ve yeni bir anne adayıyım=) 5+6 günlük bebeğim. Sizi ve tecrübelerinizi takip ediyor olacağım:)
Bugün tekrar doktora gittim 4+4 de 8 mm olmuş.doktorum bir sorun olmadığını söyledi kii umarım yoktur.mol gebelik korkum var.Cnm senin degerin normalden yuksek gibi ikiz olabilir
Geçmiş olsun canım ben henüz kalp atışını duymadım. İşe konsantre olamıyordum. Ağrı herkes olur diyordu ama ben şüphelendim ağrı ile gittim doktora. Ben de yatıyorum ama daha az hareket etsem ayağa fazla kalkmasam daha iyi olacak canım. Sen nasıl başarıyosun.Benim bebek ve kese normal. Kalp atısıda var. Doktor is guc yok dedi kesin istirahat verdi. Agrım yatinca başladi benimde sağa sola dönüyorum arada. Çok zor birsey ama tuvalete gitmeye korkuyorum kanama bit sure olacakmis kanama bölgesindeki kan atilacakmis dua edelim kesildin dedi.
Bende seni merak etmiştim yazmayınca canım. kan testi yaptırsan için rahat olur bence de. Sen ne düşünüyorsun?Hala gelen giden yok 1 gün geçti adet üzerinden ama idrar testinde birsey gözükmüyor. Adet sancısı fln da yok...