- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oglen 1 de yapiyorum aksamda corasprini iciyorumBende her akşam 9 da yapıyorum canım. Yanlış yazmışım ben günde bir tane zaten :) Tamamını enjekte edersen yetersiz kalmaz canım.
bende öyle iş yerinde 2 arkadaşım ve anneler biliyo kimseye demezler allah kırusun ztn daha keseyi bile görmedim
Neden geç gidiceksin canım ? Herhangi bir durum olduğunda doktorlar ilaçla iğneyle müdahele ediyor. Bence bir an önce git ihmal etme. Panik yapma ama tedbiride elden bırakma. Geceden beri bi daha oldumu hiç canım?
Canimmm saol dusundugun icin gece bisey olmadi cok sukur
Ilk aylar devlet hastanesiyle baslamak istedim ozele sonra gecmeyi dusunuyorum devlette randevuyu 10 gun sonraya verdi ama beklemiycem gidicem umarim randevusuz muayene vardir yoksa ozele giderim icim huzursuz oldu.
benim kendi hesabım ama takip edicem şimdigunvegun instam cnm istersen takiplesiriz
nasılsın canımgunaydin :)
Benim tam tersi öğlen corasprin akşam iğne :)Bende oglen 1 de yapiyorum aksamda corasprini iciyorum
nasılsın canım
valla enerji toplamaya çalışıoz gribimizi bugün atlattık şükür.. aman dikkat et enerji var die kendini çok yorma bak havalarda soğuk dikkat et kendineiyiyim iki gundur bende bir enerji var.. sen nasilsin :)
Yorma canım kendini fazla. Bencede bekleme. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.Canimmm saol dusundugun icin gece bisey olmadi cok sukur
Ilk aylar devlet hastanesiyle baslamak istedim ozele sonra gecmeyi dusunuyorum devlette randevuyu 10 gun sonraya verdi ama beklemiycem gidicem umarim randevusuz muayene vardir yoksa ozele giderim icim huzursuz oldu.
20 aylik cnmcanım şimdi kaç yaşında çocuğun..
valla enerji toplamaya çalışıoz gribimizi bugün atlattık şükür.. aman dikkat et enerji var die kendini çok yorma bak havalarda soğuk dikkat et kendine
bulantılar devam. dün 10da uyudum sabah 8de uyandım. hala uykum variyiyim cnm sen nasilsin nasil gidiyor
günaydın... hayırlı olsun canım.Günaydın kızlar benim gebeliğim henüz çok yeni haziran sonu gözüküyor doğum tarihi ama bence temmuzu bulur ne dersiniz son adet tarihim 20 eylüldü bchgm dün 30 çıktı dr daha çok yeni bi gebelik dedi
Banada doktorum tuzlu yeme dedı. ve benım tansıyonum suan 9 larda ona ragmen tuzlu yok dedı yememeye ozen goster canım cok zor ama bobreklerıne yuklenıyormussuncanım hep tuzlu şeyler çekiyor .. hamilelere tuz iyi değil ama ben bol bol tuzlu zeytinler yiyorum ne olacak şimdi
bulantılar devam. dün 10da uyudum sabah 8de uyandım. hala uykum var
tuzlu salça tuzlu zeytin poff, şimdi bir sürü yedim bileBanada doktorum tuzlu yeme dedı. ve benım tansıyonum suan 9 larda ona ragmen tuzlu yok dedı yememeye ozen goster canım cok zor ama bobreklerıne yuklenıyormussun