- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.721
Gubaydin cnm nasilsinG Ü N A Y D I N
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gubaydin cnm nasilsinG Ü N A Y D I N
Gubaydin cnm nasilsin
Cnm benimde ilk gebeligimde kanamam olmustu hemde bildigin gibi deil regl gibi akiyordu agizdan hap.alttan jel ve progesteronun ignesini kullandim 2 haftaya gecmisti coksukur .kirmizi renkse lekelenmeniz biraz sikintili mutlaka dr a gidin çünkü suan kanama var demek ama kahverenkli ise bitmis kanama demek rabbim hepimiz i ve bebeklerimizi korusun insaallah herkese guzel birgun dilerim GÜNAYDINBaşlamadilar rengi cok açik diye. Ama yarin kendi doktoruma gidecegm. O muhtemelen başlayacak. Ne renk lekelenmen? Benim açik pembe.
Iyıyım cnm sabahları hafıf mıde bulantım oluyor ama bısıler yıyınce oda gecıyor sayılır, sen nasılsın??
Cnm benimde ilk gebeligimde kanamam olmustu hemde bildigin gibi deil regl gibi akiyordu agizdan hap.alttan jel ve progesteronun ignesini kullandim 2 haftaya gecmisti coksukur .kirmizi renkse lekelenmeniz biraz sikintili mutlaka dr a gidin çünkü suan kanama var demek ama kahverenkli ise bitmis kanama demek rabbim hepimiz i ve bebeklerimizi korusun insaallah herkese guzel birgun dilerim GÜNAYDIN
herkese günaydın
ben geldim
instagramda sabah aksam annelere bebeklere bakip duruyorum.. ne guzel zamanlar bekliyor bizi ins
nasılsın meloshosgeldin :)
sonucta aramiza dahada katilacak olanlar olacak ins.. 5 gun erken 5 gun gec yeterki kucagimiza saglikli bi sekilde alalim. senin bdt ne?
canım şimdi kaç yaşında çocuğun..Cnm benimde ilk gebeligimde kanamam olmustu hemde bildigin gibi deil regl gibi akiyordu agizdan hap.alttan jel ve progesteronun ignesini kullandim 2 haftaya gecmisti coksukur .kirmizi renkse lekelenmeniz biraz sikintili mutlaka dr a gidin çünkü suan kanama var demek ama kahverenkli ise bitmis kanama demek rabbim hepimiz i ve bebeklerimizi korusun insaallah herkese guzel birgun dilerim GÜNAYDIN
herkese günaydın
ben geldim
AY bende hamileanneler sayfasına bakıyorum hep :)
pazartesi canım. keseyi gördük şükür. pazartesi kalp atışına bakacaz inş :)gunaydın cnm, senın dtr randevun nezman? kalp atışları ıcın gıtmıyormusun
Bende her akşam 9 da yapıyorum canım. Yanlış yazmışım ben günde bir tane zaten :) Tamamını enjekte edersen yetersiz kalmaz canım.Canm ben her aksam 10da falan yapiorm gunde 1tane 12saatte 1 yapmiorum yetersiz kalmasin
nasılsın melos
Teşekkürler canım. İnşallah darısı başınıza.Ne güzel bir duygudur kimbilir çok sevindim senin adına :) Allah bize de nasip etsin inşallah en kısa zamanda :)
bende öyle iş yerinde 2 arkadaşım ve anneler biliyo kimseye demezler allah kırusun ztn daha keseyi bile görmedimbende ayni durumdayim kendime özel bir insta actim kimse anlamasin diye.. malum akrabalarim ajan gibi.. nazardan cok korkuyorum daha 1-2 ay kimseye söylemicem.
Neden geç gidiceksin canım ? Herhangi bir durum olduğunda doktorlar ilaçla iğneyle müdahele ediyor. Bence bir an önce git ihmal etme. Panik yapma ama tedbiride elden bırakma. Geceden beri bi daha oldumu hiç canım?Folikasit disinda bisey kullanmiyorum canim dr a da gitmedim henuz gec gitmek istedim ama yarinda tekrarlarsa gidicem gece gece odum koptu ya tsk ederim cvbin icinn