- 23 Haziran 2015
- 1.049
- 710
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #2.421
doublemom naptın canım acile gidecektin herşey yolundamı merak ettim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Değerin çok güzel. Stres yapmaMerhaba arkadaşlar bn 2.5 yıldır evliyim ve 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşma sorunum olduğu nu öğrendim ve cok zor bir süreçten geçtim ama buna rağmen bugün gene hamile oldugumu öğrendim beta hcg 5606.36 son adet günüm e görede 5+1 iz teyze leri sizce sonuç nasıl bana destek olursaniz çok sevinirim ayrıca herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş.
netten bakın anlarsınız bi kese iki gibi duruyo doktor anlardı yaniikiya bölük nası oluyo
Amin cnm ins.rabbim butun hamilelere yaşatsin o duyguyu inş.Canım Tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Değerin çok güzel. Stres yapma
Canım üzme kendini vardır elbet çaresi benim arkadaşımın geçen sene hep yüksekti üstelik guatr hastasıydı ilaçlarla düşürdüler ve hamileliği boyunca takip ettiler.Şimdi dünya tatlısı bir kızı var .Allah sağlık lı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimiz i.Ben aldım şimdi sonuçlarımı gebelik için gidiyorum adam betahcg istememiş ya. Tsh 6 gelmiş aç değildim ama yemek yiyeli çok olmamıştı.yüksek keşke daha önce yaptırsaydım 5 gün önce gidecektim.
anladım, ne güzel olur ikiz gebelik :)netten bakın anlarsınız bi kese iki gibi duruyo doktor anlardı yani
Sagol teyze si sizede Günaydıngünaydın güzel anneler ve bebişleri :)
Günaydın canımgünaydın güzel anneler ve bebişleri :)
günaydın :)günaydın güzel anneler ve bebişleri :)
Bende ayni durumdaym igne ve asprin tedavisi oluyorum sende basladnmi korkma Allaha sigin hersyn caresi var degerinde guzel strese girme bilmioruz nolcak cunku gunlerini zehir etme kendineMerhaba arkadaşlar bn 2.5 yıldır evliyim ve 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşma sorunum olduğu nu öğrendim ve cok zor bir süreçten geçtim ama buna rağmen bugün gene hamile oldugumu öğrendim beta hcg 5606.36 son adet günüm e görede 5+1 iz teyze leri sizce sonuç nasıl bana destek olursaniz çok sevinirim ayrıca herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş.
Daha tedaviye başlamadım cnm dün gece öğrendik şu an alanya dayim ama doktorum konya da biraz sonra yola cikacaz ona göre tedaviye basliycaz öyle cnm yaa hayırlısı olsun inş. Rabbim yardımcımız olsunBende ayni durumdaym igne ve asprin tedavisi oluyorum sende basladnmi korkma Allaha sigin hersyn caresi var degerinde guzel strese girme bilmioruz nolcak cunku gunlerini zehir etme kendine
Nasip ama çok zor olur :)anladım, ne güzel olur ikiz gebelik :)
Doktora gittiğnide onun gördüğü doğru olucak canım. Ama sen neye göre hesapladında 2 eksikçıktıKızlar 5+1 de kese karından görülür mü? Birde benim son adetim 10 eylül du 10 ekimde olmam gerekiyordu ona göre kaç haftalik oluyorum? Benim hesabıma göre 4+3 internet teki hesaplayiciya göre 4+5 hangisi doğru?
Adet olma gereken tarihe göre hesapladim yani 10 ekimDoktora gittiğnide onun gördüğü doğru olucak canım. Ama sen neye göre hesapladında 2 eksikçıktı