2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Valla canım terzi kendi söküğünü dikemezmiş aile hekimliğinde çalıştım kaç tane gebeye baktım insan başına gelince sıfır yani. Basen o kadar ihtiyacı oluyor ki iyi şeyler duymaya burada ki arkadaşlara çok katılıyorum. İnsan zaten endişeleniyor panik oluyos küçücük bir şeyi bile önemsiyormuş.
evet hassaslaşıyoruz, hastanelerde duygusuzca bağıran hemşire, sekreter doktorlardan nefret ediyorum,
 
Kızlar merhaba dün sancım var demiştim doktora gittim tahliller için falan geldi doktorasa benzemiyo ne bileyim ben girdim muayene etti 5 haftalık çok küçük gebeliğin var dedi fetüs ve kalp atısı izlenemedi dedi. Moralimi bozdu ben de başka bi özel doktora gidiyorum onun yazdığı tahlilleri uzattım başladı bana bağırmaya bunlar para tuzağı özele gidiyosun demi diyor ya beni 10 dk muayene ettin neden sana geleyim biliyorum ben de hemşireyim dddim neden buraya gelmedin diyor tedavi ile olduğu için dedim. Ha hepsini gireşim kızımıza falan deyip elimi omuzuma koyuyor sonra da. Ya ben sağlıkçı olduğumu söylemesem orada kapıyı da açmış hastaların önünde rezil etcekti beni. Hayır hiç bir ağrımı söyleyemedim diyeceklerimi falan. Sonrada niye buraya gelmezsiniz. İnsanlara bu kadar cahil gözüyle bakmaları ne kadar kötü. Utanıyorum bu insanlarla aynı sektörde olmaktan.

Hayır o değilde benim moralim bozuldu daha çok küçük gebeliğiniz dedi benim gibi bu durumla karşılaşan var mı acaba kalp atışı falan bebek gözükmedi dedi. :KK43: :KK43: :KK43: ama 4 gün önce vajinal bakmıştı bu karından baktığı halde gördü bi gelişme var mıdır. Gördüğünden emin miyiz acaba töbe töbe. Yalnızlık çok zor paylaşacağın kimsenin olmaması.
canım tedavi derken aşılama yöntemiyle mi oldu..
 
kızlar gebelik kesesi görünmemişti 1 haftada 336 dan 448 e çıkmış bhcg sadece sanırım size veda ediyorum inşallah sizin bebişlerininiz sağlıkla kucağınıza alırsınız kendinize iyi bakın
 
kıyamam yaa..belki duphalac işe yarar doktoruna bi sor.



henüz baktırmadım.



ya canım sıkma canını.gerçekten devlette böyle artık ne yazık ki :KK43:özel doktor ne dedi tam anlayamadım
Doktorum değere göre kese normal dedi. 1000 üzerine çıkmış demek ki görebiliyoruz dedi. Boyutda normal haftasına göre dedi. Öyle ki ne öyle kelle gözüyle bakıyolar ne kadar çok hasta o kadar çok para günde 50 hasta verse bunlara devlet böyle olmaz zaten.
 
kızlar gebelik kesesi görünmemişti 1 haftada 336 dan 448 e çıkmış bhcg sadece sanırım size veda ediyorum inşallah sizin bebişlerininiz sağlıkla kucağınıza alırsınız kendinize iyi bakın
Canım üzülme sakın. İnşallah en yakın sürede alırsın tekrar sonuç.
 
X