2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Söyle bi sorum olacak herkese ben önceki hamileligimide hatırlamıyorum bu agrı daha dogrusu kasıklardaki sızlama normalmi.... ?

İlkinde ben de hatırlamıyorum bu sefer her defasında bişey oldu diyorum esnemeye yataktan kalkarken gerinmeye üst dolaplara uzanmaya korkuyorum. Ani batmalar var uyku var yorgunluk düşük tansiyon var bulantı çok yok ne biçim gebelik

Merhaba kislar
Ustten muayenede karniniza cok bastirdimi dr
bana bugün bakti kasiklarim ağrıyor cok çöktü sanki

zeynep4 zaten kasık Ağrı'sı yaşıyorum sürekli doktor karından bakarken çok bastırıyor. Ama sonra Ağrı'lar hep gebelikten çünkü 2 kez ultrason oldum daha ama kasıklar hep ağrıyordu

zeynep4 zaten kasık Ağrı'sı yaşıyorum sürekli doktor karından bakarken çok bastırıyor. Ama sonra Ağrı'lar hep gebelikten çünkü 2 kez ultrason oldum daha ama kasıklar hep ağrıyordu
Tamam canim eve geldim cok cok az pembe tuvalet kagidina renk cikti ama simdi yok Allaha sukur belki dr bastirdi kilcar damarlari zedeledi ondandir diye dusunuyorum

Tamam canim eve geldim cok cok az pembe tuvalet kagidina renk cikti ama simdi yok Allaha sukur belki dr bastirdi kilcar damarlari zedeledi ondandir diye dusunuyorum
Ulasaniliyorsan doktoruna söyle bence canım damlacık bile olsa es gecme...

Bende ilk gebeliğimde sadece bi kaç kez yolda yürürken kasıklarıma ağrı girmişti doktor bebek yerlesiyor ondan demosti şimdi daha dün öğrendim 3gündür falan kasıklarıma ağrı giriyor adet olucak gibi ara ara sancı giriyor birden kalkarken bıçak saplanıyor şimdiden korkmaya başladım ilk hamileliğim çok rahat geçti bunda korktum valla

Canim bence bastırmaya alakası yok doktoruna ulasmani tavsiye ederim

Merhaba Eylül ayı anneleri, ben de geldim aranıza çok şükür :)
Bugün sabah önce idrar, sonra kan testi ile öğrendim Eylül ayını heyecanla bekleyeceğimi.
hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı diliyorum.

Canim kese mi bu yoksa bebek mi. Ben daha doktora gitmedim.ilk gebeligim pek de bir sey anladigim yok gibi .
İki beyaz çizgi ile işaretlediği kalp galiba ona göre işte içerde bebeğimsi bişeyler Bebek demedi zaten embriyo dedi:) ilk gebeliğinde anlamaman çok normal benim 2. Gebeliğim ben hala anlamıyorum

İki beyaz çizgi ile işaretlediği kalp galiba ona göre işte içerde bebeğimsi bişeyler Bebek demedi zaten embriyo dedi:) ilk gebeliğinde anlamaman çok normal benim 2. Gebeliğim ben hala anlamıyorum
Masallah. Ben acele etmeyecegim doktora gitmek icin.

Hoşgeldin aramıza canım. Hayırlı olsun bebeğin. Hangi şehirdesin bat ne zamandı b-hcg kaç çıktı Homely_angel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…