- 9 Mayıs 2007
- 1.033
- 138
Tüpbebege has biseyse bilemem tabi ama sen yinede dikkatli ol canım...tüp bebkte olabiliyormuş bide 5 +2 haftalık beta istedi 3300 çıktı dr biraz düşük ama kadından kadına değişebiliyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüpbebege has biseyse bilemem tabi ama sen yinede dikkatli ol canım...tüp bebkte olabiliyormuş bide 5 +2 haftalık beta istedi 3300 çıktı dr biraz düşük ama kadından kadına değişebiliyor dedi
Gittm cnm hersy yolunda diyebilirm simdi dusunme dusermi kalirmi bunlarla stres yapma sen bebegi istiyosn o da seni istiyosa buyursn gelsin takilma boyle seylere dediCanim sen ne yaptın gittinm idoktora
Hayirli olsun cnm Rabbim hayirli ve saglikli olmasni nasip etsn insallah.bende kullaniyrm progestan dusuk ihtimaline karsi veriyolr onlem amacli cogu gebe de kullaniyo zaten takma kafanaKizlar iyi aksamlar... Ben de 4 gun once ogrendim hamileligimi.. Adete 2 gun kala bhcg 60. Adet gunu 184 ve 2 gun sonra yani bugun 504 cikti cok şükür. Rabbim nasip ederse ben de eylül annesi olucam insallah yaa... Doktor bugun arada karin agrilarim oluyo deyince progestan verdi. Bu hapi kullanan var mi? Düşük riskinde veriliyomus galiba. Bana destek amacli veriyorum dedi
Anladim canim sagol icim rahatladi valla.. Gunde 1 defa kullanicam ben. Sen ne kadar kullaniyosunHayirli olsun cnm Rabbim hayirli ve saglikli olmasni nasip etsn insallah.bende kullaniyrm progestan dusuk ihtimaline karsi veriyolr onlem amacli cogu gebe de kullaniyo zaten takma kafana
Canım bende kullanıyorum progestan ilk bende korktum doktor dusuk tehlikesi oluşmasın diye veriyorum dedi bide benimki klomenle oldu onda daha çok düşük riski olabiliyor dedi ben iki tane kullanıyorum sonra arastrdm netten kanama ve ağrı yoksa bi tehlike yokmuş bunu kafana takmaAnladim canim sagol icim rahatladi valla.. Gunde 1 defa kullanicam ben. Sen ne kadar kullaniyosun
Ben de klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim canim.. 1 kullan dedi bakalim haftaya tekrar gidicez insallah keseyi gormek icinCanım bende kullanıyorum progestan ilk bende korktum doktor dusuk tehlikesi oluşmasın diye veriyorum dedi bide benimki klomenle oldu onda daha çok düşük riski olabiliyor dedi ben iki tane kullanıyorum sonra arastrdm netten kanama ve ağrı yoksa bi tehlike yokmuş bunu kafana takma
Bende haftaya çarşamba gidicem canım inş görürüz ben 40 günde bir adet oluyorum ondan daha goremedik merak içinde bekliyorumBen de klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim canim.. 1 kullan dedi bakalim haftaya tekrar gidicez insallah keseyi gormek icin
Ben de cuma gidicem insallah görürüz ikimizde minik bebislerin keselerini.. Karnim agriyo benim bazen yaa normal mi buBende haftaya çarşamba gidicem canım inş görürüz ben 40 günde bir adet oluyorum ondan daha goremedik merak içinde bekliyorum
Ne güzel söylemiş doktorun sevindim canim hadi bak alım hayırlısıGittm cnm hersy yolunda diyebilirm simdi dusunme dusermi kalirmi bunlarla stres yapma sen bebegi istiyosn o da seni istiyosa buyursn gelsin takilma boyle seylere dedi
Normal canım geçen hafta bende de arada adet olcakmsm gbi ağrı oluyordu şimdi geçti yerini bel agrsina braktiBen de cuma gidicem insallah görürüz ikimizde minik bebislerin keselerini.. Karnim agriyo benim bazen yaa normal mi bu
Bu kadar zaman sonra hamile kalinca kaybetmekten daha cok korkuyo insan galiba rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok sukur kanama lekelenme falan yok.. Bhcg de artis cok iyi dedi doktorum.. Olumsuz dusunmicem artikNormal canım geçen hafta bende de arada adet olcakmsm gbi ağrı oluyordu şimdi geçti yerini bel agrsina brakti
Bencede düşünme bende öyle ilk hafta çok endiselendm bide benim beta HCG normale gore biraz yüksek ckti korkuttu beni ama şuan iyiyim belki ikizdir umudu var Allah sağlıkla kucagmza almayı nasp etsnBu kadar zaman sonra hamile kalinca kaybetmekten daha cok korkuyo insan galiba rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok sukur kanama lekelenme falan yok.. Bhcg de artis cok iyi dedi doktorum.. Olumsuz dusunmicem artik
Hayirlisi olsun canim saglikla dogsunlar insallah.. Ben de ikiz olsa guzel olur diyorum ama sanmiyorumBencede düşünme bende öyle ilk hafta çok endiselendm bide benim beta HCG normale gore biraz yüksek ckti korkuttu beni ama şuan iyiyim belki ikizdir umudu var Allah sağlıkla kucagmza almayı nasp etsn
Benim reglin 31.günü ve 504... Ikiz olma ihtimali mi var simdi canimBenim bi ihtimal var reglimin 36.günü bta hcg 497.3 çıktı suandada sisim herkes 3 aylık gibisin diyor bakalım ne cikcak heyecanla endişeyle bekliyorum
Haklısın hayatım ismen dua edelim benım aklımda sen @EmelARVAS , @hera17, miami007 var aklıma gelmeyen isimlerini söylerse sevinirim, dualarımda sizinde isminizi geçireceğim :) üzülme cnm adet olursun yakında ... :) Rabbimin izniyle bizde önümüzüe bakıcagız bebişlerimize kavuşacagız inş
Hoşgeldin aramıza canım. Hayırlı olsun bebeğin. Hangi şehirdesin bat ne zamandı b-hcg kaç çıktı Homely_angel