2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar iyi aksamlar... Ben de 4 gun once ogrendim hamileligimi.. Adete 2 gun kala bhcg 60. Adet gunu 184 ve 2 gun sonra yani bugun 504 cikti cok şükür. Rabbim nasip ederse ben de eylül annesi olucam insallah yaa... Doktor bugun arada karin agrilarim oluyo deyince progestan verdi. Bu hapi kullanan var mi? Düşük riskinde veriliyomus galiba. Bana destek amacli veriyorum dedi

Ayrica cikolata kisti tiroid ve prolaktin sorunlarim var.. Insallah hepimiz saglikli hamilelikler gecirip saglikli bebisleri aliriz kucagimiza

Kizlar iyi aksamlar... Ben de 4 gun once ogrendim hamileligimi.. Adete 2 gun kala bhcg 60. Adet gunu 184 ve 2 gun sonra yani bugun 504 cikti cok şükür. Rabbim nasip ederse ben de eylül annesi olucam insallah yaa... Doktor bugun arada karin agrilarim oluyo deyince progestan verdi. Bu hapi kullanan var mi? Düşük riskinde veriliyomus galiba. Bana destek amacli veriyorum dedi
Hayirli olsun cnm Rabbim hayirli ve saglikli olmasni nasip etsn insallah.bende kullaniyrm progestan dusuk ihtimaline karsi veriyolr onlem amacli cogu gebe de kullaniyo zaten takma kafana

Hayirli olsun cnm Rabbim hayirli ve saglikli olmasni nasip etsn insallah.bende kullaniyrm progestan dusuk ihtimaline karsi veriyolr onlem amacli cogu gebe de kullaniyo zaten takma kafana
Anladim canim sagol icim rahatladi valla.. Gunde 1 defa kullanicam ben. Sen ne kadar kullaniyosun

Anladim canim sagol icim rahatladi valla.. Gunde 1 defa kullanicam ben. Sen ne kadar kullaniyosun
Canım bende kullanıyorum progestan ilk bende korktum doktor dusuk tehlikesi oluşmasın diye veriyorum dedi bide benimki klomenle oldu onda daha çok düşük riski olabiliyor dedi ben iki tane kullanıyorum sonra arastrdm netten kanama ve ağrı yoksa bi tehlike yokmuş bunu kafana takma

Canım bende kullanıyorum progestan ilk bende korktum doktor dusuk tehlikesi oluşmasın diye veriyorum dedi bide benimki klomenle oldu onda daha çok düşük riski olabiliyor dedi ben iki tane kullanıyorum sonra arastrdm netten kanama ve ağrı yoksa bi tehlike yokmuş bunu kafana takma
Ben de klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim canim.. 1 kullan dedi bakalim haftaya tekrar gidicez insallah keseyi gormek icin

Ben de klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim canim.. 1 kullan dedi bakalim haftaya tekrar gidicez insallah keseyi gormek icin
Bende haftaya çarşamba gidicem canım inş görürüz ben 40 günde bir adet oluyorum ondan daha goremedik merak içinde bekliyorum

Bende haftaya çarşamba gidicem canım inş görürüz ben 40 günde bir adet oluyorum ondan daha goremedik merak içinde bekliyorum
Ben de cuma gidicem insallah görürüz ikimizde minik bebislerin keselerini.. Karnim agriyo benim bazen yaa normal mi bu:KK35:

Normal canım geçen hafta bende de arada adet olcakmsm gbi ağrı oluyordu şimdi geçti yerini bel agrsina brakti
Bu kadar zaman sonra hamile kalinca kaybetmekten daha cok korkuyo insan galiba:KK42: rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok sukur kanama lekelenme falan yok.. Bhcg de artis cok iyi dedi doktorum.. Olumsuz dusunmicem artik

Bu kadar zaman sonra hamile kalinca kaybetmekten daha cok korkuyo insan galiba:KK42: rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok sukur kanama lekelenme falan yok.. Bhcg de artis cok iyi dedi doktorum.. Olumsuz dusunmicem artik
Bencede düşünme bende öyle ilk hafta çok endiselendm bide benim beta HCG normale gore biraz yüksek ckti korkuttu beni ama şuan iyiyim belki ikizdir umudu var Allah sağlıkla kucagmza almayı nasp etsn

Bencede düşünme bende öyle ilk hafta çok endiselendm bide benim beta HCG normale gore biraz yüksek ckti korkuttu beni ama şuan iyiyim belki ikizdir umudu var Allah sağlıkla kucagmza almayı nasp etsn
Hayirlisi olsun canim saglikla dogsunlar insallah.. Ben de ikiz olsa guzel olur diyorum ama sanmiyorum

Benim bi ihtimal var reglimin 36.günü bta hcg 497.3 çıktı suandada sisim herkes 3 aylık gibisin diyor bakalım ne cikcak heyecanla endişeyle bekliyorum

canım inşallah tez vakit müjdeleriz birbirimize ne diyelim nasip hayırlısı olsun...Ben birde mantar olmuşum onunla uğraşıyorum.Üstelik 38. günüm hala adette olamadım doktor söktürücü verdi..Bende senin gibi kesinlikle başka topikleri takip etmeyi ve yazmayı düşünmüyorum ister istemez kafaya takıyoruz sonra çevremde yeterince beni bu konunun içine çeken yeni doğurmuş hamile var zaten bide buralarda yazp heray negatifi görmek Rabbim sağlıktan ayırmasın birgün o mutlu günleri bizde yaşayacağız Allah ın izniyle ben inanıyorum...:KK60:..kimbilir belki Rabbim nasip eder ve hamile bir şekilde aynı topikte buluşuruz birgün :KK19:.Vesvese şeytandan umut etmek Allah tan ...HER DUA NASİBİNE,HER NASİP VAKTİNE ESİRMİŞ...dualarda buluşalım Allah a emanet ol canım.
Haklısın hayatım ismen dua edelim benım aklımda sen @EmelARVAS , @hera17, miami007 miami007 var aklıma gelmeyen isimlerini söylerse sevinirim, dualarımda sizinde isminizi geçireceğim :) üzülme cnm adet olursun yakında ... :) Rabbimin izniyle bizde önümüzüe bakıcagız bebişlerimize kavuşacagız inş :KK66:

X