Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahh Rabbim korusunbebeğimin ilk fotosu işte kızlar :)
Tamam canim eve geldim cok cok az pembe tuvalet kagidina renk cikti ama simdi yok Allaha sukur belki dr bastirdi kilcar damarlari zedeledi ondandir diye dusunuyorumzeynep4 zaten kasık Ağrı'sı yaşıyorum sürekli doktor karından bakarken çok bastırıyor. Ama sonra Ağrı'lar hep gebelikten çünkü 2 kez ultrason oldum daha ama kasıklar hep ağrıyordu
Ulasaniliyorsan doktoruna söyle bence canım damlacık bile olsa es gecme...Tamam canim eve geldim cok cok az pembe tuvalet kagidina renk cikti ama simdi yok Allaha sukur belki dr bastirdi kilcar damarlari zedeledi ondandir diye dusunuyorum
tüp bebkte olabiliyormuş bide 5 +2 haftalık beta istedi 3300 çıktı dr biraz düşük ama kadından kadına değişebiliyor dediUlasaniliyorsan doktoruna söyle bence canım damlacık bile olsa es gecme...
Bende ilk gebeliğimde sadece bi kaç kez yolda yürürken kasıklarıma ağrı girmişti doktor bebek yerlesiyor ondan demosti şimdi daha dün öğrendim 3gündür falan kasıklarıma ağrı giriyor adet olucak gibi ara ara sancı giriyor birden kalkarken bıçak saplanıyor şimdiden korkmaya başladım ilk hamileliğim çok rahat geçti bunda korktum vallaİlkinde ben de hatırlamıyorum bu sefer her defasında bişey oldu diyorum esnemeye yataktan kalkarken gerinmeye üst dolaplara uzanmaya korkuyorum. Ani batmalar var uyku var yorgunluk düşük tansiyon var bulantı çok yok ne biçim gebelik
Canim bence bastırmaya alakası yok doktoruna ulasmani tavsiye ederimTamam canim eve geldim cok cok az pembe tuvalet kagidina renk cikti ama simdi yok Allaha sukur belki dr bastirdi kilcar damarlari zedeledi ondandir diye dusunuyorum
aradım canım progestan kullanıyorsun zaten yapacak bişey yok dedi bekliycez dedi dua edin nolurCanim bence bastırmaya alakası yok doktoruna ulasmani tavsiye ederim
Canim sen ne yaptın gittinm idoktoraMasallahh Rabbim korusun
Insallah bisey olmaz dinlen canim cok yorma kendini Rabbim korusunaradım canım progestan kullanıyorsun zaten yapacak bişey yok dedi bekliycez dedi dua edin nolur
Canim kese mi bu yoksa bebek mi. Ben daha doktora gitmedim.ilk gebeligim pek de bir sey anladigim yok gibi .bebeğimin ilk fotosu işte kızlar :)
İki beyaz çizgi ile işaretlediği kalp galiba ona göre işte içerde bebeğimsi bişeyler Bebek demedi zaten embriyo dedi:) ilk gebeliğinde anlamaman çok normal benim 2. Gebeliğim ben hala anlamıyorumCanim kese mi bu yoksa bebek mi. Ben daha doktora gitmedim.ilk gebeligim pek de bir sey anladigim yok gibi .
Masallah. Ben acele etmeyecegim doktora gitmek icin.İki beyaz çizgi ile işaretlediği kalp galiba ona göre işte içerde bebeğimsi bişeyler Bebek demedi zaten embriyo dedi:) ilk gebeliğinde anlamaman çok normal benim 2. Gebeliğim ben hala anlamıyorum
Hoşgeldin aramıza canım. Hayırlı olsun bebeğin. Hangi şehirdesin bat ne zamandı b-hcg kaç çıktı Homely_angelMerhaba Eylül ayı anneleri, ben de geldim aranıza çok şükür :)
Bugün sabah önce idrar, sonra kan testi ile öğrendim Eylül ayını heyecanla bekleyeceğimi.
hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı diliyorum.